Scudo Sports

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2017)

buyrun arkadaşlar son 11 km bizim sporcularımızda hep öndeymiş helal olsun vala ama kaza işde işleri mahf etmiş açıkcası

arkadaşlar bu sene tura katılan sporcu sayısı azmı sizce ama bizim sporculara helal olsun gerçekten

Scudo
Bu yıl katılım istenen düzeyin çok altında.Şimdi yorum yaparsam tarih tekerrür edecek ve yazdıklarım gene silinecek..
Önemli olan nokta şu: "World Tour" düzeyinde yapılan organizasyonlara -en az- 10 tane "World Tour " lisansına sahip takım katılması şartı var.TUR da bu ilk yılda 4 tanesi yarışıyor.Iki yıl üst üste bu 10 takım kotasını dolduramazsak vay halimize...Bu durumda TUR bir alt kategoriye geri dönecek ne yazık ki..

@cazci bununla ilgili bugün cyclistmag'a verdiği röportajında Roland Hofer'in şu akıllara yer edecek sözünü katarak destekliyorum;
"UCI’ya göre WT kategorisinde yeni bir tur organizasyonu yapıyorsanız, 18 takımı da davet etmelisiniz. Biz bunu elbette ki yapıyoruz. Ama bir başka kuralda ise takımların gelme zorunluluğu yok. Ve üçüncü bir kuralda eğer iki yıl üst üste on WT takımı katılımı sağlanmazsa artık WT olamazsınız. Bu bir çelişki. Bu mümkün değil. Eğer bizi WT yapan UCI ise bize en az 10 takım katılımını garanti eden de onlar olmalı."

Turu eurosport'tan takip etmek isteye arkadaşlar toplanın ;) 1 aylık ücretsiz filboxhemen üyeliğiyle turu eurosport'tan seyredebilirsiniz..

1- (link) adresi açılır.
2- Ücretsiz üyelik oluşturulur , ardından filbox abonesi değilim seçilir.
3- Bilgiler doldurulur ,tek önemli bilgi e-mail (aktivasyon kodu) ve şifreniz .
4- Kampanya kodu bölümüne " MDMARKT " yazılır.
5- Kullanıma hazır . Canlı tv kanallarından ilgili kanalları bulabilirsiniz. :harika:
6- (Opsiyonel ) ios & android cihazlarda mobil uygulamasını uygulama mağazasından indirebilirsiniz.

Not: Üyelik esnasında veya sonrasında herhangi bir ücret ödemeniz gerekmiyor . ((link)'den alıntıdır)

@tekkir Denediniz mi hocam işe yarıyor mu?

Edit: Denedim işe yarıyor. Teşekkürler.

@bibisiklet 1 aydır kullanıyorum ben bu platformu. Gayet güzel işe yarıyor, hatta sizin için şu an ofiste açtım :)

IMG_20171011_102726.jpg

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
@tekkir Güzelmiş bu özellikle ios uygulaması olması. Eurosport'un kendi uygulamasını TR'de kullanamadığımız için denemek istedim. 1 ay bittikten sonra 12 aylık alabilirim fiyatları da makul.

@bibisiklet eh tercih meselesi. Şahsen ben yenilemeyi pek düşünmüyorum şu an için, belki ileride düşünürüm. Yayın esnasında bağlantı hızından bağımsız görüntüde donmalar oluşuyor, hem pc'de hem androidde. Ses geliyor görüntü akmıyor.. Bu hataya gıcık oldum 1 aydır :D Ücretsiz ve fonksiyonel olduğu için katlanıyoruz artık..

• Beğen
Tepkiler: bibisiklet
20171011_103442.jpg
Milli takim Kumluca da son hazırlıklari yapıyor. Başarilar ve Şans onlarla olsun.

20171011_103453.jpg
Sizin adıniza Başarılar diledim kendilerine.

Dün yarışı izledim, seyirci desteği malasef çok az. Finish çizgisi olmasa sporcular yarışta olduklarını unutacaklardı.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@mutlu07 üyelik esnasında "filbox abonesi değilim" işaretlediniz mi? Ben cihaz no gibi bir kısım hatırlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Tur sırasında takımların gezici mağazaları oluyor mu? Forma, kask, vb. alışverişi için?

Turun resmi kıyafetlerini hangi firmanın ürettiğini bilen var mı acaba? Halen Kipeo mu devam ediyor, başkasında mı?

@burcinhan
Maalesef benim de dikkatimi çeken ilk şey seyirci azlığı oldu. Avrupa’daki herhangi bir turun kategori 3 kapısında bile daha fazla seyirci oluyor. Onun dışında görevli sayısını fazla fazla tutmuşlar. Normalde yol üstünde engel varsa bir görevli önünde durup düdükle uyarı yapar, dünkü yarışın son 2 kmsinde bir yol ayrımı vardı 15 e yakın uyarı yapan görevli vardı, organizatör gayet titiz hazırlanmış. Bi de keşke finişi sadece üstten gösterselerdi, önden hiç bir şey anlaşılmadı.

Arkadaşlar trt spor vermeye başladı iyi seyirler

• Beğen
Tepkiler: ekranci
@mutlu07
Hangi firmaymış o bilgi verseniz

Geri