Scudo Sports

53. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (2017)

Scudo
@akifovsky
evet öyle diyorum çünkü bu kurum özel şirket değil. en küçük radyo dahil neredeyse her elektronik cihazdan haracını alan ve benim vergilerimden büyük bir payı iç eden bir kurum. dolayısıyla bu turu en başından kesintisiz yayınlamalı. Arapça kanal açacağına bunun gibi kaliteli işleri yayınlamalı. yarı spor yarı tbmm tv mi olur.

@akifovsky
bence uçan sensin. ben sadece devletin kurumunun asli görevini yapmasını isteyen bir bireyim. curling denen oyunu ntv yayınlamayabilir ama trt yayınlamalı.

• Beğen
Tepkiler: HasanTiçır
@Şerif Feridun eurosport devletin bir kurumu mu ? ntvspor devletin bir kurumu mu ? Bunlar neden yarış başlarken yayına girmiyorlar ? Bunlar da resmi yayıncı kuruluş.

Çünkü : ortada bir "şartname" var. Bunun dışına çıkamazsın arkadaş. Devlet bile olsan bu şartname seni kısıtlar.

Görevlerimiz

2954 sayılı Türkiye Radyo Televizyon Kanununun 9. maddesine göre Türkiye Radyo-Televizyon Kurumunun görevleri şunlardır:
a) (Değişik : 12/1/1989 - 3517/6 md.; İptal: Ana. Mah.nin 18/5/1990 tarih ve E. 1989/9, K. 1990/8 sayılı Kararıyla.; Yeniden düzenleme: 6/7/1999-4397/2 md.) Radyo ve televizyon yayınları yapmak ve bu amaçla radyo ve televizyon verici istasyonları, program iletim sistemleri ve stüdyo tesisleri kurmak, geliştirmek, radyo ve televizyon yayınları alanında ek gelir temin edecek düzenlemeler yapmak ve faaliyette bulunmak,
b) Radyo ve televizyon yayınları için haber toplama ve program yayın ve yapımı maksatlarıyla gerekli birimleri oluşturmak,
c) (Değişik: 11/6/2008-5767/2 md.) Bu Kanun çerçevesinde; Türkiye sınırları içinde yayın yapan yerel, bölgesel, ulusal radyo ve televizyon kurum ve kuruluşları ile sözleşme, anlaşma ve protokoller imza etmek; ayrıca Başbakanlığın onayını alarak gerektiğinde uluslararası radyo ve televizyon kurum ve kuruluşları ile anlaşma, sözleşme ve protokoller imza etmek,
d) (...)(3) Tesislerde kullanılacak alet ve cihazlar ile ilgili araştırmalar yapmak veya yaptırmak, bunların onarım ve bakımlarını yapmak veya yaptırmak ve gerekli hallerde işletme için zorunlu olan alet ve cihazları imal etmek veya ettirmek,
e) Yurt içine yapılacak; haber, kültür, bilim, sanat, eğlence ve benzeri türlerde eğitici, aydınlatıcı ve eğlendirici nitelikte her türlü yayınlarla
1. Atatürk ilke ve inkılaplarının kökleşmesine, Türkiye Cumhuriyetinin çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmasını öngören milli hedeflerin gerçekleşmesine,
2. Devletin varlık ve bağımsızlığının, ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğünün, toplumun huzurunun, milli dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı ve Atatürk Milliyetçiliğine dayanan demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti niteliklerinin korunmasına ve güçlendirilmesine,
3. Milli eğitim ve milli kültürün geliştirilmesine,
4. Devletin milli güvenlik siyasetinin, milli ve ekonomik menfaatlerinin korunmasına,
5. Kamuoyunun Anayasa ilkeleri doğrultusunda serbestçe ve sağlıklı bir şekilde oluşmasına, yardımcı olmak.
f) Yurt dışına yapılacak yayınlarla:
1. Devletin her alanda tanıtılmasına,
2. Yurt dışında bulunan Türk vatandaşlarının Türkiye Cumhuriyeti ile ilişkilerinin sürdürülmesine yardımcı olmak.

şartname değil sözleşmedir o. yukarıda devlet radyo televizyonunun görevleri sayılmış. özel kurum ile devlet kurumu arasındaki farkı anlamaktan aciz olmayalım. bu tartışmayı burada noktalayalım

@akifovsky
yav anlamıyacak ne var koskoca devlet kurumu kar amacı gütmeden yayın yapar. sözleşmeyi yaparken de trt bu organizasyonun tamamını yayınlar diye madde koyar olur biter. koca devlet uci ye diş geçiremiyorsa kapatsın kepenkleri.

bende finişe 20 km kala kadar gitim belki daha çok idi kemer yolu 2. tünel girişinde bekledim,vala bu sene tur mok bence,bizim sporcular derece yapar ise iyi güzel göz boyanır yaptık oldu etik gibi,lafın özü çok kaptırmayın kendinizi,türkiye eşitir bisiklet sporu eşitir cacık diyelim,bisikleti olan binsin,spor yapsın ötesini aramasın,bu kadar bu spor ülkede,80 küsürlü yılardan 90 küsürlü yılara kadar yaptım bu sporu,o zaman da aynı idi bu günde aynı,o zaman sadece çelik velespitler vardı şimdi karbona terfi etik,o yılar araplar balkan ülkeleri gelirdi,tura bu zamanda kısmi avrupa ülkeleri,bu tur gelen takımlar için iyi bir antrenman mahiyetinde geçiyor benim düşüncem,arada türk sporcularımız başarı elde eder ise devlet birimlerinin güzel gözünü boyama olarak da lanse etirilir,sonuçta siyaset işde her yerde,ne olur yaptık etik olur spordan anlamayan yönetici vesairree yerler ooo süper der kesenin ağıznı açar akar biraz daha sonra yine eski düzene devam edilir,kaptırmayın kendinizi :D bişey değişmez değişmicek de esen kalın,

• Beğen
Tepkiler: omeryildiz
Son sprint kapısının 100 metre ilerisinde bekledim ve ilk mataramı aldım Türk bisikletçiye teşekkür ederim hemen yanımda önüme yuvarladı bir kaç da foto paylaşayımP_20171010_154953_1_p.jpg P_20171010_153321_1_p.jpg P_20171010_174433_1_p.jpg P_20171010_152744_1_p.jpg P_20171010_152752_1_p.jpg P_20171010_152502_1_HDR_p.jpg P_20171010_152242_1_HDR_p.jpg P_20171010_154716_1_p.jpg P_20171010_154717_1_p.jpg P_20171010_154718_1_p.jpg P_20171010_154719_1_p.jpg P_20171010_154720_1_p.jpg

Dosyalar

• P_20171010_154716_1_p.jpg
    P_20171010_154716_1_p.jpg
    127,1 KB · Okunma: 14
2018de ankara etabı olmazsa çok darilirim

turun resmi sayfasına yazdım az önce etap biteli 4 saat olmuş sitenizde etaba ilişkin hiç birşey yok diye bakalım. bu lakaytlıkla turun varacağı yer belli aslında. cyclist dergisinde okuduğum turun perde arkası yazısı rotayı gösteriyor aslında. ayrıca tırmanış etabına gelmeden önce nerdeyse yol ortasındaki mesafe gstergesi ve karşısındaki kamyonet peleton gelirken bir an tırsmama sebep oldu. ayaklarına kum çuvalı konmuş eğreti tabelalar.

@Ramadan Ş. Sağolun acemice çektik ama güzel oldu... ccc polkowice takımı turuncu rengi çok dikkat çekici 1km den görünecek gibi bisiklet olarakda trek madone sanki uzay makinesi gibi çok hoşuma gitti keşke matara gibi bisiklet dağıtsalar da alsak

1. Etap yayınını baştan sona izleyebileceğim bir adres var mı acaba?

Ben de şimdi özetten izleyebildim

Son 5 km..

Yayının tekrarı sabah 04.45 te trt sporda imiş.Bu da linki (link)

@Cyclinq an itibariyle eurosport 1 de tekrarı devam ediyor son 14 km.

Bizim sporcular kazadan komple etkilenmiş.Yoksa sprintte özellikle Ahmet Örken kendini gösterirdi.
Diğer etaplarda şans yanımızda olsun..

• Beğen
Tepkiler: makifir
Geri