valla galiba turun ardından adımı obezcan olarak değiştirecem. Biz o kadar yemeği yersek çatlamazmıyız yahuu. Vural bu arad TCDD nin outleti işi harikaydı hocam. Aşık Çirkini der ki "Bekle bekle nereye kadar, yeter artık gelsin pazar".
Valla yorum yaparken dikkat edecek bişe yok. Ben okuduğumu hatırladım ve yazdım. Açıkçası ben o bölgeye gitmeye çekindim de. O bölgeye giden satış sorumlumuz bile aynı şeyleri söylüyor. Halk biraz bağnaz dikkatli olun diye. Umarım o bölgedeki yaşanmış bir kötü olayı üstünüze almazsınız.Ve muhtemelen dönüşte güzel anılarla ayrılacağız ama bu benim yine de endişeli olmama engel değil.
değerli pedalseverler haydarpaşada 07.30 da toplandıktan sonra tahminim 6 .perondan kalkacak olan doğu ekspresinin yük vagonuna yönelmeden önce
önerim herkesin beş ytl olan bisiklet paralarını benim toplayarak ne kadar bisiklet varsa kondüktöre bizzat benim iletmemdir ayrı gayrı yapmayalım yada vural dostum bütün bisiklet paralarını oda toplayabilir hepimiz vural dostuma da verebiliriz karışıklık önlenmiş olur
not
sapancaya gidecek arkadaşlardan bir gönüllü bostancıya tren yaklaşırken yük vagonuna doğru ilerlemesi iyi olur bostancıdan binecek arkadaşlara yardımcı olunursa sevinirim
Evet bostancı ve pendikten binecek arkadaşlara yardımcı olunur. kudret abinin dediği gibi bisiklet sayılıp para toplanıp bir kerede paraları veririz karışıklık olmasın diye.
Tamamdır Kudret abi. Biz sabah 7'de Karaköy'den vapurla Haydarpaşa'ya geçeceğiz. 7.30'da gardayız. Orada toplu şekilde bisikelt paralarını veririz. Bisikletleri sığdıramama gibi bir sorunumuz olmaz değil mi?