Scudo Sports

5 Temmuz 2009 Pazar Sapanca Göl Gezisi

arkadaşlar telefon rez. yapabilir.
internet sitesi yoluyla rez. yada satınalma yapabilir
hiç olmadı haydarpaşaya gidip bilet alabilrsiniz..
bu hareketi önceden yapmanız gerekiyor.

bilginize.

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Scudo
valla hoş demişsin de benim hatırladığım oranın primattan şempanzeye geçen gençleri (hala evrimleri devam ediyor):boese157: 20 kişilik bi grup dalmışlardı adamlara. Bizim en büyük avantajımız sağlam kaçarız.:D ya da kadroya bi levye filan bağlamak lazım:D

• Beğen
Tepkiler: TOYGAR YONTGAN
:D Biz 5 Kişi Zor yer bulduk. Size tavsiyem Aralıklarla deneyin. Çünkü rezerve yapıp almayanların biletleri akşam 7 de iptal oluyor.
Bilet alacaklara Tavsiyem akşam saat 19,00 dan hemen sonra denesinler.

Görkem arkadaşımızda Bayan olmanın avantajı ile biletini almıştır.:D

Bilet Alan Katılımcı Listesi

1) Burak (neverhood)
2) Vural Uzun
3) Cem Ateş
4) Toygar
5) Hasan (çirkin)
6) Görkem

Bu arada Gidiş Haydarpaşa 08:00 En geç 7:30 da olunması tavsiye olunur.
Dönüş Arifiye 19:47 19:15 gibi hazır olunacak.

Arkadaşlar selam,
Güncel katılımcı listesi şu şekilde:

1. Vural Uzun
2. Neverhood Burak
3. Uğur Büyükarman (İş yoğunluğuna bağlı)
4. Burakb
5. Gökhan Aksoy
6. Gökhanın arkadaşı 1
7. Gökhanın arkadaşı 2
8. Toygar Yontgan
9. Çirkin
10. Zekeriya Gecenoğlu (Uzun yol tecrübesine güvenirse)
11. Ömer kt3 (Büyük ihtimalle)
12. Cem Ateş
13. G.Akpınar (Cumartesi günkü gezide yorgunluktan ölmezse)
14. Recep Timur (belki)

Kudret abi, Cem ve Neverhood (Burak) saolsunlar çok uğraşmışlar tren bilgileri ve hareket saati konusunda. Pazar sabahı 08:00 'da haydarpaşa'dan kalkan Doğu eskpresine binerek Arifiye'ye geçeçğiz. 10:10'da Arifiyeden pedallayarak Sapanca'ya yön alacağız. Tren bileti bulma konusunda sıkıntı yaşanıyormuş sanırım. İnternetten sık sık kontrol etmeniz gerekiyormuş, rezerve ettirip almayanlardan boşalan yerler oluyormuş stres yapmaya gerek yokmuş:) Zekeriya arkadaşımızdan öğrendiğim kadarıyla dönüş biletlerini de bulmakta sıkıntı yaşanabiliyormuş. Dönüş için de yine Doğu ekspresi 19.45 Arifiye-Haydarpaşa yapacağız. 22:00'de haydarpaşaya ulaşıyormuş:) pazartesi günü hortlak gibi gideriz artık işe:)))))

• Beğen
Tepkiler: gökhan aksoy
@sports-man

yaaa Mert kaptanım..Keşke sen organize ediyor olsaydın yine bu geziyi de takılsaydık peşine:) sensiz tadı mı olur gezinin yaaaaa:(

• Beğen
Tepkiler: sports-man
bugün biletimi aldım herkes hemen alsın derim gidiş dönüş olarak alın 7 ytl dir saat 08.00 de hareket var arifiyeye 10.10 geçe varıyor dönüşümüz 19.47 de arifiyeden haydarpaşaya 22.02 varıyor yalnız tren gecikirse saat 21.30 a kadar bekleriz derim dönüşte gebzede pendikte bostancıda tren durmaktadır avrupa yakasına geçecek olan arkadaşlarım eğer tren gecikirse haydarpaşadan gemi bulamazsanız avrupa yakasına motorla geçersiniz derim

yangın varr :boese157: :boese157: :boese157:

haydi dostlar biletimi aldım haberlerinizi bekliyoruz! :Skull-175

• Beğen
Tepkiler: Vural UZUN
Arkadaşlar selam,

En son durum şudur:

Gidiş: Pazar sabahı 08:00 'da haydarpaşa'dan kalkan Doğu eskpresine binerek Arifiye'ye geçeceğiz. 10:10'da Arifiyeden pedallayarak Sapanca'ya yön alacağız. Tren bileti bulma konusunda sıkıntı yaşanıyormuş sanırım. İnternetten sık sık kontrol etmeniz gerekiyormuş, rezerve ettirip almayanlardan boşalan yerler oluyormuş.

Dönüş Yine Doğu ekspresi 19.45 Arifiye-Haydarpaşa yapacağız. 22:00'de haydarpaşaya ulaşıyormuş. tren olur da gecikirse Avrupa yakasına geçecek olan arkadaşlar (ben dahil:)) motora bineceğiz. Yok gecikmezse Haydarpaşa'dan karaköy'e 22:05 ve 22:35 vapurları var şehirhatlarının. Ancak dönüşte Doğu ekspresinin geç saatte olması nedeniyle bölgesel ekspres trenleriyle de daha erken saatlerde (16.52 ve 17:27 gibi) Arifiye'den dönüşe geçip 19:30 gibi haydarpaşa'ya varabiliriz. Buna biraz da orada karar veririz yorgunluk ve ekip durumuna göre.

Gidiş dönüş alınırsa bilet fiyatı 7 TL'ymiş.

Güncel katılımcı listesi şu şekilde:

1. Vural Uzun
2. Neverhood Burak
3. Uğur Büyükarman (İş yoğunluğuna bağlı)
4. Burakb
5. Gökhan Aksoy
6. Gökhanın arkadaşı 1
7. Gökhanın arkadaşı 2
8. Toygar Yontgan
9. Çirkin
10. Zekeriya Gecenoğlu (Uzun yol tecrübesine güvenirse)
11. Ömer kt3 (Büyük ihtimalle)
12. Cem Ateş
13. G.Akpınar (Cumartesi günkü gezide yorgunluktan ölmezse)
14. Recep Timur (belki)

Bu arada Mert kaptan sağolsun hatırlattı, yazmamı rica etti. Tekrarlayalım arkadaşlar. Kask ve eldiven hayati öneme sahip. Lütfen kimse unutmasın:)

• Beğen
Tepkiler: çirkin
Herkese slm,
Ben de eşimle katılmak istiyordum ama gördüğüm kadarıyla gelenlerin hepsi performans tayfasından. Eşimin de uzun yol tecrübesi olmadığından ayak uydurması zor olur herhalde. Yine de ortalama hız konusunda bilgilendirirseniz sevinirim:cool:

@Cem TURKPOWER

Cem merhaba,
Sapanca'ya ilk turumuz olacak ancak daha önce gidenlerden rampa olmadığını öğrendik. İlk kez katılacak bir kaç arkadaş zaten olacak aramızda. gelirseniz bekleriz.

internetten son yarım saattir TCDD sayfasından sürekli deniyorum ama yer yok.
Bayan için var ama.

TCDD satışı yapan başka bir yer varmıdır.

çook teşekkür ettik :)

bu arada biletleri denemeye devam...
akşam 7 de rezervasyonlu biletler boşa çıkıcak..
unutmayın

cem, gezide önemli olan performans değil.
pedal grup disiplini içinde çevriliyor zaten..
yol üstünde gerekirse gerekli molalar verilir :)
bekleriz.

Geri