Scudo Sports

5 Kasım 2006 Pazar Abant'a Gidiyoruz...

Scudo
sarıların ve kırmızıların binlerce farklı tonu bir arada olacaktır....çamların yeşili ve gölün mavisi ni de eklerseniz...bir de buna 100 civarında katılımcı eklenir ise...çok renkli bir gün olacağı kesin :)

aksilik olmaz ise gelmek niyetindeyim..hem de cumartesiden :) kampımı kurarım mis gibi...

Sevgili Murat Kardeşim ne kadar sevindim anlatamam. Kısmetse görüşürüz o vakit.. Eskişehir'deki arkadaşlardan gelecek var mı? Nasıl gelmeyi düşünüyorsun? Minibüsle mi?

Amma sordum he :)

@Özcan

henüz buradaki arkadaşlarla görüşmedim..
ancak niyetim evet minibüsle ve birkaç kişi ile beraber gelmek..
bisiklet veya yürüyüş için..çok farketmez benim için o gün..o gün orada dostlarla bir arada doğanın kucağında olmak esas gaye..

• Beğen
Tepkiler: Özcanak
Otobus ayarlandı bir aksilik olmazsa 404 ile gidiyoruz :D

Ankara'dakiler 304 ile gelecekler hi hi hi :D

@Özcan

Birbirinden değerli eski dostlar ve yeni tanışılabilecek arkadaşlar ile birlikte olamayacağım.

İstanbul'dan bir kişilik yer boşaldı.. Şimdiden herkeze iyi eğlenceler dilerim.

@zzyzx

Ankara dan telefon veya eposta var mı iletişim için ?

@mcaliskan23

0 312 223 60 27 nolu telefonla Muratla gorusun :D

gorusuruz...

Evet Arkadaşlar tura az kaldı.. İsteyen kişiler yanlarında bisikletsiz birilerini de getirebilirler...

Gurubu 3 e ayıracağız...

1. Arazi tavşan gurubu
2.Göl çevresnde gezen sinek gurubu
3.Özgür gurup :D yani yrüyüş gurubu

@Murat CER

ya kamp olayina girmek cumartesinden aslinda super olur.. ben de dun aksam sutozuyle ayni seyi konusuyordum.. yani mangal, vs, sabah kahvalti, gelenleri bekleme, sonra da gun sonu donus falan.. ama arac marac ayriyeten ayarlamak lazim.. mcer beycigim biz bir msnlesip su detaylari konusalim.. :D zirve yapalim :D olmadi, yer kalirsa ben de otobusle gelirim :D

amma kararsiz bir posta oldu bu da :p

@zzyzx

Merhaba Ulaş,

İnternet kullanmayan Nazım isminde bir arkadaşımız var. O da bisikletli gruba katılmak üzere otobüsde olacak. Listeye ekleyiver. Cep telefonunu uğrayınca ben sana veririrm.

Ekledim bile :D

Merhaba,Abant gezisine bende gelmek istiyorum...umarım ayarlayıp gelebilirim.gezi için kiminle irtibat kurucam?teşekkürler...hoşçakalın...

Merhaba benimle irtibata geçin... 0 216 450 66 30

gorusuruz..

Ulas

@behcetatinc

Tamam Nazımı da ekledim :)

@zzyzx

ulaşcığım bende geliyorum bu arda yeni aldığım forma harika bir şey testi başarıyla gecti

@bikergrrl

ehl-i keyfler dökülmeye başladı :D :p

bugün arkadaşlarla üstünkörü görüştük..bizim kati niyetimiz cuma gece yada cuamrtesi gününden olay mahallinde olmaktır. şahsi aracınız var ise yada araç sahibi ehl-i keyf dostlarınız var ise sizlerle de orada erken günde (cuma gecesi yada cumartesi gündüz) buluşmayı murad ederim :D
nitekim sucuklar mangalda çok güzel bir ses ve koku çıkarır kızarırken ;)

34 UE 4093 plakalı, koyu yeşil renkli,KIA marka panelvan araç bizim ulaşım aracımız..kendisi her türlü kahrımızı çekmektedir :) İstanbul plakalı aracı görüp de kimse çamura yatmasın :p Eskişehir'den Nallıhan-Mudurnu hattından Abant'a ulaşmak niyetindeyiz.

Ben de istanbuldan katılmayı düşünüyorum,
ama 1 ile 3 arası değişebilir katılımcı sayım. Tabii ki bisiklet grubunda olacağım(z) ama Kasım a kadar ben tek mi geleceğim yoksa yanıma 2 kişi alacak mıyım belli olamıyor.
Artık bir kişilik yer ayırırsınız bana da ?

@Murat CER

Birileri sucuk mu dedi :D

Simdiii :)

Ulas kardesim sen yaz beni.. bir kisiyim zaten, yer kalmasa da muavin koltuunda giderim.. Olur da arabayi doldurabilirsem lakin, onceden haber eder, otobusteki yerimi birisine teslim eder, bolu yollarina intikal ederim :D

sucuk dediniz Murat Cer beycigim yaaa.... simdi gelmiim de napiim :D :D

• Beğen
Tepkiler: Murat CER
Geri