Scudo Sports

5 Kasım 2006 Pazar Abant'a Gidiyoruz...

arkadaşlar bende arabayla gelebilirim aslında da geçen taşıyıcı arabadan düştü onun için bagaja sığdırırız bi tane 2 tane de taşıyıcıya atarsak 3 kişi babalar gibi cuma gecesinden gidip kamp atabiliriz gelmek isteyen arkadaşlar irtibata geçsin 2 kişilik çadırımda var 1 kişi ekstra olaiblir ayrıca donmıyalım dağ başlarında kamp sevdasına euehe

Scudo
ben arabayla gelirim :D erkenden cadir kurar missssler gibi atesimizi yakar sucuumuzu yaparis :D boluda et alabilecegimiz bir yigin yer de var!

da.. benim acil cadiri yenilemem gerekir.. neyse olmadi ben arabada yatarim siz cadirda :p

Yaaa arkadaşlar,

kesin gelecekler mutlaka beni aramalı.. 0 216 450 66 30 yer sınırlı. Bir de bu şekilde kayıt yapamıyorum.. Bu şekilde olunca şuan yer dolu gözüküyor. Çünkü gelecek bisiklet sayısı sınırlı...

Lütfen kesin gelecekler beni arasın... Beni aramadan kimsenin kaydını yapmam doğru olmaz.. 5 kişi son anda gelmekten vazgeçse çok zor durumda kalırız... Bu yüzden gelecekler mutlaka kesin kayıt yaptırsın...

Bu arada bisiklet yerleri azalıyor. Son anda gelmek isteyenler gelmeye karar verirse gelemeyebilirler..

Not: Fotografçılıkla uğraşanlar mutlaka makinalarını getirsinler... Bu güzel geziyi mutlaka güzel fotolarla süslememiz gerekecek :D

görüşürüz..

bikergrrl valla ulaştan yer ayırttım sanada tavsiye edrim bir an önce yer ayırt çünkü arabayla gidecektim vazgeçtim sebebide 2 ay önce bolu aadağlara gittim 3 günlüğüne bisiklet felan ama dönüşte resmen direksion başında uykuya dalmışım eueheuhe hadi sende kaydolda bari otobüs dolsun dermişim :D

ulaşcığım kac kişi olduk şu anda merakım dan soruyorum

Nirvana ben bu gün listeyi gördüm :). Oldukça kalabalığız.
Kalabalığız dedim çünkü konudaki ilk mesajım olmasına rağmen ben de sizlerleyim. Görüşmek üzere ;).

inşallah kazasız belasız orada oluruz allahın izniyle zaten senn siz zeki cıkmaz be halil ciğim

@no_name

eheheu benim de derdim ayni.. yoksa ben benim arabaya atladigim gibi giderim 2 gun onceden de donuste, harbi perisan oluyo insan!! gecen sene lassa competus mompetus dediler, nasil eve geldim nasil camurlu yattim ben bile bilmiyorum. esyalar arabadan 2 gun sonra cikti :p bir daha ayni performansi gosterebilir miyim emin degilim :D :D

dur bakalim, belkibu hafta gider yer kalmissa isim yazdiririm. yahu ne buyuk dert bu yaaa, surdan netten yapmak varken, simdi kalk, taaa deltaya git, kendini tanit offf ki offf :p :D

hiç sorma araba sürmekten nefret eden ben 2 ayda 25bin km uzun yolda yapınca nefret ediyom direksiyondan en güzeli yaptır kaydını paşa paşa gel otobüsle hem türküde maden dağınıda söyleyecem ben eueheueheuhe eğlendiririz fenamı olur be yav

Arkadaşlar herkese merhaba :)

bisiklet yeri dolmak üzere.. Sanırım bir kaç kişi daha aldıktan sonra kontenjanı kapatacağız..

Bu arada Ankara haberleri süper ekip tamam.. ve bizlere mangal yapacaklar.. 80-100 e yakın kişi doyurmak için yapılacak mangalı siz tahmin edin artık :D

süper geçecek..

bu arada hatırlatmam gereken seyler var.. isteyen kişiler arkadaşlarını da getirebilir.. yürüyüş gurubu da kalabalık gözüküyor.. bazıları sadece mangal başına geçmek için geliyor...

dedim yaa yılın turu olacak bu :D

@zzyzx

Ulaş, Fatih'e haber vermeyi unutmuşuz:eek: Büyük bir ihtimal o da gelecek. Yarın seni arattıracağım.

Tamam abi... Son durumu netleştirelim artık.. Sonra sorun olmasın..

Abi ben bugun fatihe söyledim sahilde. Gelecek oda bizimle...

Kesin gelecekse kaydedecegim... Artık sonlara yaklaştık.. Yerler dolmak üzere çünkü açıktan kalmasın Fatihçim sonra :D

henüz Eskişehir'deki arkadaşlarıma itiraf etmesem de 5 kasım aktivitesine katılmaktan vazgeçer gibi oldum...

Nedenkine :(

Seninle tanışmayı bekleyen onca kişi varken oldu mu şimdi?

Türkiye'nin en büyük iki şehri Ankara-İstanbul bisiklet tanışasını kaçıracağını düşünmek bile istemiyorum :)

işin aslı ben de kaçırmak istemiyorum...ancak az önce haftasonu hava tahminlerini gözden geçirmeye niyetlendim..yağmur olursa bizim için rezillik olacağını düşünüyordum..cemal saydam'ın tahimini dikkatimi çekti..kar beklentisi olabilir diyor.kar kampta sorun değil de benim aracımla geleceğim yollar gün boyu geçen araçların sayılı olduğu yollar..yani bir nevi kuş uçmaz kervan geçmez..kuş uçmaz ise ve kervan da geçmiyorsa kar tutar yollar..büyük risk olur benim için..bekleyip görmek en iyisi..hava tahminleri biraz daha makul beklentiye döner ise...benim de kararım döner ;)

Anladım :)

Ama biz her türlü hava şartında geleceğiz... Çünkü macera yaşamak istiyoruz.. Biraz stres atalım artık. Ayrıca Abant her türlü iklimde bile harika oluyor.. Hatta biz kışın en az iki defa Abant yapıyoruz... Özellikle kasımın ilk haftası Abantta 4 mevsimi de görmek mümkün.. Bir bakıyorsunuz hava güneşli bir bakıyorsunuz yağmurlu bir bakıyorsunuz lapa lapa kar yağıyor...

Ankara'daki ekip tamam.. Aldığım bilgiye göre otobüs dolmuş... Koskoca İstanbul'da bizimki halen dolmadı :( ama sayımız 30 u buldu...

bi düşünün yarım metre karda deli gibi düştüğümüzü euhe çok zevkli olacak benceki haftosonu tahminleride karlı gözüküyor :D hep kuru asfalt olmaz ya birazda karda sürelim inşallah çamur olmazda kara razııım artıkın :D:D:D

Geri