Scudo Sports

48 saatte 850+ km

Sağlıkçı arkadaş bunun gibi extrem durumlarda sporcunun psikolojisini okuyabilecek donanımdadır inşallah. Zira bir yerden sonra artık sporcunun iradesi farklı bir düzeye geçiyor, mesela dağcılarda zirveye yaklaştıkça gözü kararır, sonunda kesin ölüm olsa dahi onu görmezden gelir ve cazibesine kapılarak devam etmek ister, bu durumda tecrübeli liderin durumu ele alıp engellemesi gerekir. Yani bir yerden sonra azmin yerini körlemesine bir hırs alıyor, inşallah benim kuruntumdur.

• Beğen
Tepkiler: demiratlıadam
Scudo
Devam edecekse kötü bir parkur olur, şehir merkezi sonuçta adım başı trafik lambası.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@MuratHan

alanyada herkes şu an uyuyor, osman aga zaferini perçinliyor ,eşlik eden tüm arkadaşlarada helal olsun, resim çekenlerede sizede murat bey...

Matematik öğretmeni bir arkadaşa göstermiştim, adam dün istanbuldan çıktı bugün antalyaya vardı dedim, inanamadı, bir hile vardır diyor :) adam sayısal mantığın dışında sürüyor.

tekrar kargıcağı biraz geçtikten sonra kaç dönüş yapacak bakalım,bu arada saat 07.00 sele yapacam...

@Zfr

matematik bitti,inanç ile ruh karışımı ,beyinde bitirme işi devreye girdi ,
ne yazıkki tv 'ler ,medya uyumaya devam etsin .

@Bahri Kaplan

diyorum ya ülke uyumakta ,tek bir kahraman ortalığı inletiyor anlayana ,,,,

@Kudret Kurtcebe mazallah insanlar bisiklete özenir, sonra otomotiv sektörüne darbe vurulur, akaryakıt ticareti sekteye uğrar, ilaç sınai ekmek yiyemez, bisiklet deyip geçmemek lazım, müthiş bir kelebek etkisi potansiyeli var ve buna müsade etmeyecek çok güçler mevcut.

şu saatte ayakta olan az sayıda arkadaşları kutlarım finali seyrediyoruz
osman turbo üstadı

@Kudret Kurtcebe, teşekkür ederim, keşke bu Tarihi başarıyı tüm Alanya ya duyurabilseydik, eminim bir çok insan bizler gibi bu azim ve başarı öyküsüne ortak olmak isterdi. Fotoğrafı çekerken helal olsun sana diye bağırdığımda gözler de doldu eller istemeyerek de olsa titredi.

Geri