Scudo Sports

48 saatte 850+ km

alanyadan tam 67 km sonra anamur yokuşu başlıyor tam yokusun basldıgı yerde bizim köyümüz var eğer oraya kadar giderse ki giderken yeni yoldan gelirken sahilden hiç bir problem yaşamaz.

@ÖmerMurat evet daha önce de sordum ama erken gelirse nasıl bir karşılama yapacağız

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Scudo
@-Ertuğrul

Benim hatırladığım Gazipaşa'ya doğru da epey dik yokuşlar vardı. O zamanlar Alanya'dan sonra yollar bozuktu ama sonradan yapılmıştır mutlaka.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
36:37:06

740.54 km

15582 kcal

dehşet rakamlar
saygıyla eğilirim.......

@Bahadır Gürel işte o yokuş yeni yol.giderken osman abiye işlemez ama dönüşte biraz daha dik.ayrıca yokuşta yaklaşık 10 km falan sürüyor.

Bence erken gelecek diye düşünmeyin, sonuçta Kemal Bey'in duyurduğu saatte Alanya'ya geliyor olacak. Yani karşılama 48 saatin bitişine yakın olmalı.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@Kudret Kurtcebe gördüğün gibi abi biz İzmir'e çok rahat gideriz antrenmanlı olursam ben :p

Bu arada sürekli takip ediyorum Osman Şirin'i tebrik ediyorum harika ilerliyor bitiş noktasına bir an önce kazasız belasız varır inş...

@Bahadır Gürel Hocam o yollar yeni yapıldı. Oradan hiç gitmese daha iyi olur zaten çünkü hatırlarsınız geçen yılki CB bisiklet turunda orada tırmanış primi vardı.:) Benim kastettiğim eski sahil yolu ki gayet düz ve sakin bir yol. Ama en iyi kararı tabii ki ekip vermiştir bize alkışlamak düşer :islik:

Şu an Alanya da şiddetli rüzgar var. Manavgat tarafı da böyleyse Osman arkadaşımızın Allah yardımcısı olsun.

ama işte sahil yolunda aydınlatma yok yol sadece 2 şerit ve hep virajlı.ama söylediğiniz gibi takdir bize düşmez bizimkiler sadece var sayım.:harika:

@Kudret Kurtcebe
Merak ediyorum Osman Şirin'den sonra gaza gelip rekor denemesi yapan kaç kişi olacak?
Kimse yanlış anlamasın ama bu süre ve mesafeleri yapabilecek arkadaşlar ülkemizde var.

@-Ertuğrul
Manavgat'tan Alanya'ya gelirken tünellerden geçilmiyor, yollar ayrı.Tünellerden Alanya'dan Antalya istikametine giderken geçiliyor.

@Candan Biberci İzmir Seferi düşünüyoruz ama bu şekilde değil. 10 fırın ekmek yemen lazım diye bir laf varya, o durumdayım maalesef hehe.

@Candan Biberci

Tabii çok deneyimli ve güçlü arkadaşlar var. Osman bir çıta koydu geçen yıl: 24 saatte 553 km. Sonra kendi çıtasını kendi yükseltti: 48 saatte 850+ km. Bu çıtayı da geçen yıl Nisan ayında ilk rekorundan sonra söylemişti. Aslında bu iş önce kafada çözülür. Osman bu rekoru yapacağını geçen yıl bize söylediğinde aslında kafada bu işi bitirmişti. Ondan sonrası sadece teknik detaydı. Zaten bir başkasının çıkıp yapması için kuvvet, dayanıklılık gibi şeyler asıl unsurlar olamaz. Asıl olay kendine güvenmek ve kafada bitirmektir. Bunun için de yapabileceğine dair kafada hiçbir şüphe kalmaması gerekir. Zor kısım da burası, bunu matematik hesabıyla bulamayız, bazı şeyleri inançla açıklamak lazım.

@Candan Biberci

59 yaşa doğru giderken benim sabit kartepem olacak 218 km bi günde 100 km sonra 15 km eğim daha istanbuldan çok genci götüreceğim ,16 seferde epey insan götürdüm ,17.seferi tek yaptım,osman genç adam,bu tip büyük rekorlar birazda genç işi,,,,

37 Saat 750 km korkunç bir performans, ayakta alkışla, önünde eğil, helal olsun gerçekten.

@Kudret Kurtcebe az kaldı abi, seni arayacağım zaten şu havalar iyice ısınsın ve ben işleri güçleri iyice oturtayım sonra Bandırma üzerinden gideriz kısmet olursa. Öncesinde 100 KM de süper fikir ki, zaten lazım bana yani. Kış boyunca fena paslandım diyebilirim.

Geri