Scudo Sports

48 saatte 850+ km

Geçen sene Kaş-Alanya arası tur yaptım. Şu an Osman abinin sürdüğü yol çoğunlukla düz. Havanın kararması ve yorgunluğun şu an hızı etkilediğini düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: muratkidiri
Scudo
@ÖmerMurat

araçtan sadece muz yerken resimlendi ,onu biliyoruz,molalarda ne yenildi o önemli artı sıvı ne alındı....

@Kudret Kurtcebe Muz ve dün geceden köfteli bir kare gördük, bir de videolarda kadronun üstünde çanta var onda da kesin atıştırmalık bir şeyler vardır ama bakalım, umarım paylaşırlar.

@cyan1

yol düz ise araçtan takviye neyse alınır ve basar ,sona doğru dehşet bir tempo ile noktalaması gerçekten finale yakışakta tabi bilemiyorum ....bakalım ne olacak.

Mola değil buralarda ışığa girecek yer yer, gereksiz trafik ışıkları var bu yol üzerinde.

Eskort u varmı yanında yoksa tek başına mı gidiyor

manavgata az kaldı,,40 saat mümkün.....alanya 40 saatte haydeeee osman aga,,,,

Yalnız hava durumuna göre çok rüzgar var karşısında şu an, Manavgat'a doğru iyice karşısına alacak rüzgarı, hakikaten zor geçecek son kilometreler, denize yaklaştıkça rüzgarla da daha fazla yüzleşiyor tabii.

Alanya'ya yaklaştığında iki tane tünelle karşılaşacak. O tünellerden yazın bisikletle geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim; araçların uğultusu, yakın ve hızlı geçişi, emniyet şeridinin yokluğu çok büyük zorluk yaratıyor. İnşallah kazasız belasız noktalar. :krktm:

@-Ertuğrul evet o tüneller biraz sıkıntılıdır ancak eğer durmadan gelirse yani tahmini süreden erken fazla trafik görmez sadece şahinci apaçiler olabilir.ve 2 değil 3 tünel var.

Osman'ın bu saatten sonra yapabileceği en akıllıca şey Alanya-Manavgat arasında git-gel yapmasıdır. İki yıl önce Osman'la birlikte Alanya'da kamp yapmıştım. O yol antrenman için ideal. Alanya'dan Mersin'e doğru gitmek akıllıca değil, o yolda Anamur dağı var.

tünelde eskort kollayacak arkadan bu durum osmana avantaj sağlar ,osmana asla yakın geçemeyecekler,arkadan gelen araç hızla gelirse yavaşlayacak eskortun solundan geçecek o vakitte anlayacak minibüsün neden yavaş gittiğini osman agayı görecek...

@-Ertuğrul
Arkasından minibüs takip ediyormuş o yüzden sorun olacağını sanmıyorum

@Bahadır Gürel Zaten Gazipaşa'dan itibaren rakım yükselmeye başlıyor, Alanya'nın çıkışında bile bir eğimle karşılaşacak, bence söylediğiniz şey çok doğru Manavgat-Alanya arası ideal, belli ki hedeflenen saatten önce burada olacak.

Geri