Scudo Sports

48 saatte 850+ km

sanırım 12 civarı kepezde gördüm ama emin değilim aynı kişi olup olmadığından

Scudo
@Altın Sikke Rotanın Kepez'le ilgisi yok, benzetmişsinizdir, Aksu'dan çıktı direkt Alanya yoluna, Antalya'ya hiç uğramadı yani.

@Altın Sikke antalya-ısparta yolundan geldi, aksudan manavgat istikametine gidiyor.

bende hemen baktımda çok alakasız ve kepeze de uğramamış

Köfte-piyazdan sonra kaymak gibi dümdüz yolda yardırıyor valla, çok az düşük hızlarda görürüz artık bir iki ışık haricinde.

@cyan1 tahmin mi bu, aldığınız net bilgi mi?

Serik e gelmiş sabaha kalmaz bu iş.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
runtastic link atar mısınız ?

@ÖmerMurat geçen hafta kendilerinden duymuştum değişiklik olmuş mudur bilmiyorum.

@cyan1 o halde doğrudur, şimdi hesap oturacak, şehirde git-gel yapacak, teşekkürler bilgi için.

Rüzgar olmasa Adana'ya varacaktı herhalde... Çok büyük bir iş, irtifa, rüzgar, yol... Bundan sonra ne dener bilmiyorum ama bir ekiple hava durumu ve irtifayı inceleyip güzel bir deneme yapmalı, çok daha muazzam işlere imza atabilir...

• Beğen
Herhangi bir spor dalında tek seferde -antreman/performans- bu kadar kalori yakmak çok nadir rastlanan bir durum olsa gerek. (Değilse de cahilliğimi bağışlayın lütfen.) Gerçekten sürekli beslenme olsa bile başlangıçla-bitiş arasında nasıl bir kilo kaybı olacak çok merak ediyorum. Ayrıca hem sele üstü hem de yolda nasıl beslendiğini okursak dergide falan bence müthiş faydalı bir performans olmuş olacak herkes için.

@ÖmerMurat

1 gr yağ 9 kalori. 1 kg yağ kütlesinde %70 yağ molekülü varsa ; 700X9= 6300 cal.

1 kilo yağ yakmak için bu kadar kalori harcaması gerekiyor. Ama aralarda durup yemeklerde yediği için kilo vereceğini sanmıyorum pek. 0 gram/ 1 kg arası bir şey verebilir.

Yanlış mı hesapladım? Hatam varsa düzeltin

• Beğen
36 km antalya serik-manavgat
manavgat-alanya -60 km
96 km ,toplam
şu anda seriği geçti ,40 saatte alanyaya ulaşması mümkün,yol düz ise topuklar,
şu anda 36 saat oldu ,
sona doğru dehşet bir tempo osman aganın şanına yakışır ,
40 saatte istanbul -alanya başarısı mümkün olabilir.

Geri