Scudo Sports

48 saatte 850+ km

@Osman Yener
Burdurda aşırı virajlı kısımla var ve eğim Ispartaya nispeten daha fazla.Birde 900 km görme amaçlı Isparta rotası seçilmiş.

• Beğen
Tepkiler: Osman Yener
Scudo
@Kudret Kurtcebe 330'da 25.38'de iken 340'da 24.44'e düşmüş, yani senin söylediğin o kilometre aralığındaki ortalama Kudret abi, @mehmetsunu beyin söylediği genel ortalama, başından beri olan ortalama yani.

Çarpraz veya karşıdan rüzgar olmaması büyük şans,rüzgar gerçekten çoğu zaman performansı düşürüyor.

afyona kadar nispeten daha stabil bir sektöre geçti. Basmasada yorulmaz. Zaten batarya 10 bin kaloriden sonra son % 1 lik dilime girip sinyaller göndermeye başlamıştır. daha düz olan bu sektörde hızlanmaması günün finaline geldiğini gösteriyor.

340-350 arasını 7.57 km hızla almış buda gösteriyor ki yokuslarda zorlanıyor yada yorgunluk iyice kendini gösteriyor.Daha çok yolu var 2.gün pedal çevirecek gücü umarım bulur.Yaptığı iş çok büyük ancak altından kalkmak zor olabilir.

tırmanışın son metrelerinde. birazdan 100 metre irtifa düşeceği 10 km lik tatlı bir inişi var.

500 metre sonra biraz nefes alır ama afyona kadar yol uzun.

ben şunu merak ediyorum. şimdi kör karanlıkta yolculuk ediyor ve yorgunluk nedeniyle konsantrasyonu düşük. Aydınlatmayı eskort uzunları yakıp yakın takip yaparakmı sağlıyor. Gece görüş mesafeside düşüyor. Bisiklette ışık kullandığını düşünmüyorum.

Eskort sadece teknik destekte değil konsantrasyonunu diri de tutuyorlardır bence, görülen şey zaman zaman bisikletle ona eşlik eden birileri var, zaman zaman eskort yanaşıp konuşuyordur da eğimlerin olduğu hızın az olduğu yerlerde, belki moladan sonra bisikletle eşlik bile ediyorlardır bilemiyoruz tabii detayları.

@Kudret Kurtcebe

Burdan eskort araca da bir tebrikler :) 30 km hızla bir bisikletin arkasından gitmek sıkıcı olabilir hem de 2 gün boyunca :)

An itibariyle 358 yazıyor runtastikte. Yolun açık olsun Osman abi .Oturduğum yerden benim uykum geldi :islik: Osman abi pedallıyor helal olsun :harika:

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
buradan itibaren afyona 55 km si var. İniş tamamlandı. bir 30 km önünde arazi avantajı yok.

@Kudret Kurtcebe

58 km yolu var. Bir 2.5 saat sürer. 4 te yatsa 6 saat uyku.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
350 km'den sonra %6'lık eğim duvar gibi gelir insana abiler :) Ne kadar idmanlı olursan ol insan vücudunun da bir kapasitesi var.

Rekor için 450'den aşağısı kurtarmaz gibi ilk gün sonunda umarım 500'de falan bitirir günü ki ertesi güne az iş kalsın.

Geri