Scudo Sports

48 saatte 850+ km

Scudo
Helal olsun be. Müthiş. Sonuna kadar destekliyoruz!! O rekor gelecek!

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Tam rotasını bilmiyorum ama Burdur'a kadar gelsin yeter. Ondan sonrası çoğunlukla iniş, düzlük.

Bastır Osman Şirin. Helal olsun sana. :krsn:
Dur şu Runtastik'tende yazayım.

• Beğen
Tepkiler: muhyt
ortalamayı 25 in altına düşürmeyeydi iyiydi. Şu an güneyden 9 km hızında rüzgar cepheden esiyor. Önünde 500 km var. 25 km ortalama ile gidiyim dese 20 saat eder molasız. Bunun uykusu dinlenmesi var.

saat 3.5-4 e kadar buradayız.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Afyon sonrası geçişini burdurdan mı ıspartadan mı yapacak acaba?

350 km de 4000 küsür metre tırmanış. benim km saatinde 1300 km de 7400 metre tırmanış. Güzergah seçimi osman agayı tokatlıyor.

@Kudret Kurtcebe

şehirlerarası devlet karayolu % 6 yı geçmez.

Sabah işe giderken bu adam hla pedal çeviriyordu. Gece geldim baktım hla pedal çeviriyor. Çok ilginç bir şey :D

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

23.45 km/h gözüküyor.

bu adam kafayı yemiş cidden:ssrtcbya::). uyumadan o kadar yol gidilir mi yahu. güneyden esen rüzgar var birde

hadi bakalım inşallah kazasız belasız bitirir

• Beğen
@mehmetsunu

yüzde 6 bi şey değil gibi gelir ama üst üste uzunlarda iş çetinleşir,30 'un altında çıkması eğimlerde yavaş kaldığını gösteriyor desek doğru demiş olurmuyuz, dikkat ettim osman aga üstten yapılı.

@Angel Kafayı yemiş doğru bir ifade şekli değil galiba, anlamlı bir amaç uğruna yapıyor sonuçta, keyfi bir şey değil yani.

@muhyt

Konunun ilk mesajınfaki sırada Isparta diye yazıyor. Aslında Burdur daha kısa görünüyor ama belkide eğimden kaçınmak için Isparta tercih edilmiş olabilir.

• Beğen
Tepkiler: muhyt
@mehmetsunu
25-27 km ort normal.Bu saatten sonra uzun inişler yoksa fazlası beklenemez..525 te bırakır istirahate geçer.
Zaten kafayı koyduğu gibi uyuyacak.Maratonda 18 saat sonrası pedal durdumu sistemde kendini kapatıyor..
9 saat dinlense geriye kalan 350-375 km 20-22 ortalamayla bile 16 saatte bu işi Allahın izniyle kapatır.
Rekoruda perçinler..

• Beğen
Geri