Osman abimiz biraz yavaşladı ama tabi ki normal bu yaklaşık 345 km oldu. 400'te dinlenecektir diye tahmin ediyorum. Ertesi gün de bir 400 son güne 50 km kalır
@Kudret Kurtcebe İki gün üst üste aynı tempoyu kaldıramaz diye düşünüyorum, ancak çoğunluğu bugün alıp yarına azı bırakırsa rahat rahat alacak mesafeyi galiba. Kazasız belasız sakatlık çıkmadan tamamlasın gerisi çok önemli değil zaten. Ama buradan izlemek bile çok keyifli gerçekten
şu anda ne hissettiğini anlamaya çalışıyorumda zor tabi 200 km onun için hiç bi şey , 300-400-500-gidecekki insan osmanı algılasın,
ki 900 km olayında insan ne hisseder ,bu gece 500 km veya 550 km 'de dursa, geriye ertesi güne 350 km kalırki bence yapacak,son km 'lerde sıkıntı olabilir 850-900 arası ,
Yalnız tükenmenin eşliğindeyse bugünü hemen kesmeli. Kas çökmesi hastalığı varmış abimizin,göz ardı etmeyelim,çok yüklenirse yarın adeta rampalarda "duvara toslar " o yüzden bugün daha gece kalmadan kesmeli diye düşünüyorum.
Normalde buradan takip edebildiğim kadarıyla tahminen her 120-125 km'de bir 30-45 dakika mola veriyor, sanki bu seferki planlanandan önce geldi ya da bu mevkilerde mola verebileceği yer burası var bilmiyorum ama merak dorukta @Kudret Kurtcebe
500 km daha önce izmir tecrübesi var bunlar artılara yazılır tabi.,nerede mola vereceğini bilir,tabi bu günki performansı üst olabilir bu da moral kazandırır kişiye.