Scudo Sports

48 saatte 850+ km

Scudo
Helal olsun denir anca böyle bir performansa. ANlık rakımı direkt olarak görebiliyormuyuz ? yoksa rakım artışı ile azalışının farkını mı almak lazım?

@ÖmerMurat

eğimler olabilir sertlik derecelerini bilmiyoruz 15-17 eğimler adamı zorlar,tabi 28 eğim pek bu yollarda yoktur zannetmem....

Benim merak ettiğim ölçümü nasıl yapıyorlar? Ne telefon ne de garmin şarjı o kadar gitmiyor :)

oohhh osman aga acar restaurantı geçti. Bir ara heyecan yaptım restaurantı kapatıp faturayı bize gömecek diye.
@Kudret Kurtcebe

kudo abi bu yollarda % 6 yı aşan eğim yoktur, hepsi traşlanmıştır.

@Kudret Kurtcebe
Onlar rakım kazanç ve kayıpları değil mi ? Ben bulunduğu yükseltiyi kastediyorum ?

@intikam91

şu an rakım 710-720 metrelerde

• Beğen
Tepkiler: Osman Yener
@intikam91 ,,

evet doğru.
3059 m

metre toplam alınan olarak algıladım,tabi daha iyi bilen arkadaşlar olabilir ,

@mehmetsunu

tabloda nasıl anlıyorsun mehmet sunu dostum,,

(link)

Bir mola daha galiba... Allah yardımcısı olsun.

@Kudret Kurtcebe

google earth den senkronize takip ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@Kudret Kurtcebe Galiba 3091 rakamı yaptığı toplam tırmanma ve hemen altındaki rakamda 2386 yaptığı toplam iniş, 700 metre civarındaki aradaki fark bize rakımı veriyor sanırım zaten @mehmetsunu beyin ifade ettiği rakamlara denk geliyor.

(link)

• 3139 m
  • 2412 m
  • 3139-2412 =727
727 rakım çıkıyor şu an bu rakımdalar

Valla helal olsun bisiklet sağlam olsa eşlik etmek isterdim alanyaya kadar :eek:ops:

saat 18.41
254 'üncü km 'de
900 km 'in yarısı 450 yapar ,saat 03.00 'e kadar 450 'i tamamlar iseki,uyku 5 saat uyusa,08.00 topuklayacak ve 10 nisan pazar 09.00'da 900 km bitecek,

evet sabahcıyız osman agayı izlemeye devam....

bozuyükte durdular galba ,

saat 19.01 ,mola epey oldu,,

(link)

hareket başladı bozuyükte mola oldu herhal,

dört buçuk g dört buçuk g diye bitiremediler, on numara fırsat mesela sponsor olsa böyle aktivitelere operatörler izlesek.

Şu an duruyormu yoksa runtastic sitesindemi problem var

runtastic te sorun olabilir mi ?

@cyan1

zannetmem bozuyukte durdu ,sonra tekrar hareket başladı,orda mola olmuş olabilir, lastik patlayabilir, beslenme olabilir,bisiklette ışık olması gerekecek ,arkadan gelen eskot aracın farları iyi bir avantaj

Geri