çok iyi bir tempo ile başladı,aksilik mekanik olabilir ,lastik patlar vs,bilgi eksikliğimiz var, ama zannederim tarık eskortta olabilir , eğer öyle ise bu mükemmel...
gerçi bahadır dostum ta başta söyledi,çekim yapılacağını arac olacağını...
@Kudret Kurtcebe İlki büyük tecrübeydi zaten, ikincisinde çok daha iyi organize olunmuştur muhtemelen, haklısınız bilgi eksikliğimiz var, süreç içerisinde aydınlanacağız muhtemelen, anlaşılan uzun ve keyifli bir 48 saat olacak bizler için.
hızı kesti bilecik tırmanışına geçti, fotolardan bayağı babayiğit bir adammış. Kısa bacak tırmanışta iyi patlama yapar. Bu arada bilen biri ekipman noktasında bilgilendirme yapsın, bisikleti nedir çözemedim.
Mehmet abi farkında mısın ? Tekli fotoğrafı bir tane. Arkasında destek veren insanların fotoğrafları da var . Demek ki neymiş : ben yokmuş biz varız varmış. Helal olsun osman bey'e. Bahadır bey'e de teşekkür ederim fotoğraflar için.
Bu işler ekip işidir güray artık yıldız sistemi geride kaldı. Ben esas oğlanım millet beni alkışlasın günleri bitti. Bizim Maradonalara ihtiyacımız yok disiplinli alman panzerine ihtiyacımız var. Ayhan ışık dönemi yıldız oyuncu sisteminden uyanmak lazım uyanmaları lazım.
burada ferhat köseyi anmadan olmaz. Bir ekürisi ile 190 km de 39 km ortalama çıkarmıştı. İşte er meydanı osman aga ön ayak oldu. Diğerleride gerisini getirsin.