Scudo Sports

48 saatte 850+ km

Scudo
@ÖmerMurat

çok iyi bir tempo ile başladı,aksilik mekanik olabilir ,lastik patlar vs,bilgi eksikliğimiz var, ama zannederim tarık eskortta olabilir , eğer öyle ise bu mükemmel...
gerçi bahadır dostum ta başta söyledi,çekim yapılacağını arac olacağını...

@Kudret Kurtcebe İlki büyük tecrübeydi zaten, ikincisinde çok daha iyi organize olunmuştur muhtemelen, haklısınız bilgi eksikliğimiz var, süreç içerisinde aydınlanacağız muhtemelen, anlaşılan uzun ve keyifli bir 48 saat olacak bizler için.

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/upload_2016-4-8_15-16-11-png.63325/

helal tarık,,,organizasyon için ,tabi turbo osman agayada şu an verdiği emek için .

(link)

200 km 'ye doğru.......

hızı kesti bilecik tırmanışına geçti, fotolardan bayağı babayiğit bir adammış. Kısa bacak tırmanışta iyi patlama yapar. Bu arada bilen biri ekipman noktasında bilgilendirme yapsın, bisikleti nedir çözemedim.

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
Sabahtan beri bilgisayarımın bir köşesinde açık dikkatle takip ediyorum. Umarım bir aksilik yaşamadan turunu tamamlar.

Mehmet abi farkında mısın ? Tekli fotoğrafı bir tane. Arkasında destek veren insanların fotoğrafları da var . Demek ki neymiş : ben yokmuş biz varız varmış. Helal olsun osman bey'e. Bahadır bey'e de teşekkür ederim fotoğraflar için.

@Güray Görkem

Bu işler ekip işidir güray artık yıldız sistemi geride kaldı. Ben esas oğlanım millet beni alkışlasın günleri bitti. Bizim Maradonalara ihtiyacımız yok disiplinli alman panzerine ihtiyacımız var. Ayhan ışık dönemi yıldız oyuncu sisteminden uyanmak lazım uyanmaları lazım.

arkada beyaz bir minibüs eskort aracı,tahminim,ve jantlar zipp,:harika::harika::harika::harika::harika:

burada ferhat köseyi anmadan olmaz. Bir ekürisi ile 190 km de 39 km ortalama çıkarmıştı. İşte er meydanı osman aga ön ayak oldu. Diğerleride gerisini getirsin.

Allah yar ve yardımcısı olsun. nasip olursa pazar günü alanya girişinde bisikletle karşılayıp tebriklerimi sunacağım.

• 201.50 km
    Mesafe
  • 06:54:30
  • zaman
vay vay....:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

200.0 km25.55 km/h

çok istikrarlı gidiyor ortalamayı hiç bozmadı. Bu durum canımı sıkmaya başladı. Bu adam Biyonik olabilir. Telekomun reklamlarına transfer edilmeli.

(link)

bileciğe doğru.....

8066 kcal

213 km sonra giden kalori,,,,,

Sponsorlar kim acabaa..???

@Candan Biberci valla hocam sende çok iyisin maşallah maşallah 630km nedir ya :):):):)

ağabeye de selam olsun allah kolaylık versin takipteyiz

Geçen hafta 7:23 saatte yaptığımız 170 km ye göre 44 km bize fark attı.
Tünele girecek bağlantı kesilebilir.

Geri