Scudo Sports

48 saatte 850+ km

Scudo
Runtastic üzerinden takip ediyoruz, başarılar kendisine büyük iş yapıyor :harika::harika:

Hedefi muhtemelen saatte 27 km altına düşmeyip 18 saatte 450 km üzerine çıkıp 8 saat istirahat ile ilk 26 saati tamamlamak.
26-44. saatler arası 18 saat pedal basar ve 400 km üzerine çıkar ve toplamda 850+ rahhatlıkla görür.
Tabiki Allahın izniyle.

Runtastic takipteyiz.Başarılar diliyorum.

Runtastic bende daha açılmıyor.

Galiba Trt hd de izlemiştim 55+ birisi eskort araç eşliğinde 48 saat rekor denemesi yapıyordu fakat 24. saatten sonra turun sonuna pek yakınken adamcağız perişan olup yatağa düşmüştü ağır serum tedavileri yapılmıştı,aman dikkat edelim bisikletten önce sağlık gelir

Runtastic şu an çalışıyor.

osman aga elindeki bütün gizli silahları kombinlemiş bir bisikleti kırbaçlıyor bir turboları çalıştırıyor. Çok pis hırs yapmış osman aga. Tur sonunda bazılarını saksıya fesleğen niyetine dikecek anlaşıldı. Ahanda benzini bitti.

Şu an bir mola verildi sanırım. Hareket etmiyor. Tur planları belirli mi? Yani nerede ne kadar süre duracak falan?

Ayrıca eskort var mı? Sağlık ekibi falan?

Erinmedim hesapladım osman aga 137 km de 1200 metre tırmanmış. En dik periyotta bile ortalama 29 km/h
Not: kimsede demiyorki toplam üstte yazıyor diye.

Benim o km ve o 1400metre civari tirmanista ortalamam 20 falan çıkıyor. Osman bey gerçekten cok saglam başladı, gerisi insallah gelir...

137.56 km17.23 km/h

tempo düşmüş,sele üstü atıştırmaca olmuş olabilir ya da durdu .

Bizim fabrikanın önünden geçmesine yaklaşık 55 km kaldı. Burada hafif hafif yağmur atıyor umarım ilerleyen saatlerde artmaz.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Bu osman aga ilginç bir kişilik. Hiç reklamasyon işine girmedi. Ben hiç beklemiyordum. Takdir edilesi osman aga. Hiç reklam, PİAR işlerine girmedi. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz dedi ve bastı pedala gitti.

biri beni aydınlatsa iyi olur. Osman aganın ortalama durduğu yerde düşüyor. Aynı TEOG sonuçları gibi tekrarmı hesaplanıyor derecesi.

Biz uyuyoruz, Osman aga turboları çalıştırmış çoktan...

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
Geri