Scudo Sports

48 saatte 850+ km

bisikleti geçtim.. daha direksiyon başında 48 saatte 850km yapamam!!!

yine de kazasız belasız diyelim ;)

Scudo
Yolun açık olsun hocam. Allah kaza bela vermesin inşallah. Takdir edilecek bir performans.

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
bontancıda faliyet yoktu ,çıkış noktası bostancı deniyor,şimdi ordan geliyorum ,saat 08.00-09.00 arası bostancı veledrom sahilde gidip geldim tek bir faliyet yoktu nereden gitti bu osman aga ,face 'de turu başlamış ,çıkış noktası bostancı değildi,kısmet değilmiş denk gelemedim ,

Şirin elektrik'in onunden başlamış.
Adresini forumda vermislerdi bir yerlerde...

@Ozan k.

30-34 tempo çok hızlı başladı ,duvardan bakıyorum (facede)

(link)

ilk 5 km bismillah
5.0 km30.52 km/h

Bu tür turlar hakkında hiç bir bilgim yok cahilliğime verin ama 48 saat hiç mi uyumayacak ?

Canlı yayından açtım oradaki KM sayacı pıtt pıtt artıyor. İzlemesi hoş : )

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@Engin ATAL

pedal kesmeden gidecek mesajında öyle yazmış çok zor bi olay,takipteyiz.

50 km 'de dil ovasından indi,1 saat 32 dakikada vardı, uçuyor..

40.0 km28.11 km/h

40'ıncı km 'de 30 'un altına düşmesi trafik sıkışıklığı olabilir,aşağıda mesaj bırakmış,,

Nerde olduğumuzu merak ediyorsanız, bizi karşılamak bu güzel organizasyon a şahit olmak istiyosaniz. 05322567475 numaradan zehra şirin'e ulaşabilir bilgi alabilirsiniz.

cebi olan arayabilir, ben malum cep düşmanıyım ,:islik:
eskort varmı,bu soru sorulabilir tabi su takviye pedal kesmeden eskort aractan verilmesi, artı enerji bar vs ..

Eskortu var mı acep?

İşi çok zor bol şans diliyorum.(link) osman bey rüzgar devamlı karşında,umarım yön değiştirir.

osman aga fena yardırıyor. mahvettin bizi osman aga. Osman aga ya bir moralde benden gelsin o zaman

Çıksam A stanbulun Düzüne
Alsam A Colnagoyu Dizime
Colnagom yokuşta yardırmış
İki mavic tekerin üstüne

Az Gelir Osman Aga Az Gelir
Colnagona yollar Dar Gelir

Tarmakı Köprüye Bağladım
Osman'ı Antalyaya Yolladım
Osman 850+ yı devirince
Üç Gün Üç Gece Ağladım

Colnagona Yollar Dar Gelir

Osman Aga Osman Aga Bak Bana
Neler Söyleyecem Sana
Colnagonu Tarmac ı Ver Bana
Pedaldaş Olayım Ben Sana

Colnagona yollar Dar Gelir

Not: Osman aganın bisikletini colnago farzı muhal şeyettirirekten.

Helal olsun Osman Ağa ağabeye, eşiyle birlikte ekstrem bir olay gerçekleştiriyor. Merakla takip ediyorum. Tekeri düz bassın :)

88km yi devirdi 34km/h la gidiyor yer yer 40 lari goruyor başarılar inşallah eskorttan enerji takviyesi veriyorlardır bu tempoda dayanmak zor olur.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Yalnız müthiş bir tempo var şu an, bakalım ne kadar sürdürebilecek bu tempoyu? Kazasız belasız tamamlar umarım turu, takipteyiz keyifle.

Runtasticten takip etmek bile heyecanlı :)

Geri