Scudo Sports

48 dıslı aynakol fiyat nedir

ogulcan22

Aktif Üye
Tepki
30
48 dıslı aynakol fiyat nedir taktırıcamda bi bilgi edineyim dedim çok pahalı olmasına gerek yok

Scudo
teşekkürler abi yardımın için güzel aynakol biraz daha araştırıyım başka bulamamassam bunu alırım

@cannonfire

bu ayna kol biraz tuzlu gibi :D inşallah bende yeni bir Al bisiklet alıp onu xtr donatacam (konu dışı bir soru : xtr donatmaya değecek uygun bir bisikelt varmı ?)

e gerçekten bisiklete binmek istiyosan paraları gözden çıkarıcan

iyide ben paraya kıyıyorumda şimdi bianchi gibi çelik kadrolubisikelti xtr donatsan ne işe yarayacak ben iyi bir kron xc 4000 deore lx alıp üstündeki lx leri çıkarıp bianchiye takmak xc4000 e xtr almayı düşünüyorum...

@bakır

25-35 YTL civarında Shimano'nun Tourney serisi (7'li ve IG uyumlu 8'li sistem çalıştırabilecek) 48-36-26 dişli ayna kollarını bisikletçilerde bulabilirsin.

@gurkankas

Pardon ama LX donanımlı bir bisiklet kullandınmı, yeterli olmayacağını
düşünüyorsun??? Deore LX parçalar çoğu kişinin performans amaçlı
kullandığı, hiçte yabana atılmayacak parçalar, en azından çelik kadrolu
bir bisiklete takılacak parçalar değiller :D

@Atacan

ama xc4000 e xtr aldığımda lx ler boşta kalacak.onlarıda bianchime takıp arada dağ tepe tırmanmaya çıkarsam daha performanslı olsun diye diyorum yoksa ben bırak lxi yabana atmıyorum en azından boş durmuyo lx tourneyden daha iyidir herhalde :D

@gurkankas

Kron XC4000 i direk full xtr donanımla toplayıp satın almanızı tavsiye ederim

@gurkankas

Bence sen bisikletin için ne kadar bütçe ayırdığını, kullanma amacını
belirt, tavsiyeleri al değerlendir,

Ben şuan Deore kullanıyorum bundan önce kullandığım
Altusla arasında dağlar var ve gayet memnunum ömrü bitmedikçe değiştirmem,

Kaldı ki Deore LX , Deorenin üst modeli, bianchiden sonra bu donanıma
sahip bir bisiklet kullan sonra gel bu bana yetmiyor de (olasılık vermiyorum)
Ama yarışlara katılacaksan, saniyeler senin için önemliyse , 20-30 gram için
iki-üç katı para (LX'in) vermeye hazırım dersen git XTR al derim.

Bu arada yeni gördüm
''LX tourneyden daha iyidir HERALDE'' demişsin, forumu bir ara
bayağı bir bilgiye ulaşırsın bu konularda. Tourney şehir içi günlük kullanım için
üretilen Shimano'nun araziye girmesini bile önermediği komponentlerdir,
LX ise arazi performans komponentleri arasındandır kıyaslayamazsın bile :D

@sinto
bende tavsiye ederim.bidaha masraf yapmamış olursunuz hemde lx lere yazık etmemiş olursunuz.isteğe göre toplatabiliyorsun bisikleti

@7.60

ilk çıktığı zamanda 470$ gibi bir fiyatı vardı! Ayrıca xtr'nin 952 serisini çıkanların en sağlamı olarak baz alırsak o fiyat çoookkk ama çook uygun.İstersen 960 serisi alırsın su an 335euro gibi bir fiyatı var ama yarış koşuyosan 6 ay standart kullanıcı isen 2 sene kadar ömrü var! 952 serisi yarış koşarsan 3 sene standart kullanırsan 6-7 sene falan dayanır!Atilla abide (kendi bisikletinde) karbon kola takılmış 952 serisi var bu sene 6ncı senesi hala gidiyor. 235 lira bence 952 XTR aynakol için gerçekten çok iyi bir fiyat

Geri