Scudo Sports

450 Tl ye bianchi dışında bir bisiklet

Tepki
17
Merhaba. Bisiklet almayı düşünüyorum. Bütçem azami 450. Yorumları okudum, bianchi tavsiye edilmiyor genelde. Parçaların sanırım Çin malıymış. Bu forumu okumasam (link) bisikleti almaya düşünüyordum.

Sonra bianchiye fazla güvenilmediğini öğrenince başka bisikletlere yöneldim.
İstanbul'un çukurlu yolları ve pürüz dolu kaldırımlarında sürmek üzere bakınırken (link) ve (link) bisikletler ilgimi çekti.

Özellikle (link) un 14.8 kg olması dikkatimi çekti.

Sorularıma geçelim ;)

Bisikletlerde genelde shimano vites kullanılıyor rastladığım kadarıyla. Shimano güvenilir midir ?
Boyum 180 M bisiklet bana göre nasıl ?
Bazı bisikletlerde önde disk fren arkada v-fren var. Disk frenle v-frenin farkları/avantajları neler? Disk fren tavsiye eder misiniz ?
Sessiz bisiklet hayal mi ? :D

Scudo
geotech energy geotech atlas sedona 241 sedona 261 whistle 1054v lerede bakabilirsin

Eğer İstanbul'da isen Sirkeci'deki bisikletçilere bak... İnternetten 50-100 tl arası ucuz, bu gün baktım henüz... Geotech Kron Salcano Sedona Bianchi hepsi var...

Msl Salcano astro nette 500-530 tl arası orada 420 tl falandı... Kron Xc500 580-600 arası orada 530 tl fiyat verdi pazarlıkla 500'e bile alınabilir...

kron xc 250 ler 450 lira onlarada bakabilirsin çift amatisörlü alma gereksiz yere yorulursun

kron xc250-sedona 261-salcano ımpetus-whistle 1054vbi bisikletler senin fiyat aralığına uygun ve bunlar güzel bisikletler

Geotech atlas,Geotech energy,ve geotech neon işinizi görecektir ve kesinlikle tavsiye ederim :)

Geri