Scudo Sports

400 TL bisiklet seçimi

Scudo
Hepinize çok teşekkür ediyorum önerileriniz gerçekten çok güzel ve ikisini de deneyeceğim eğer ki 300 TL'nin altına inerlerse Salcano'yu alırım gibi görünüyor yoksa Bianchi çünkü 300 bile çok şu anda bana. Yardımlarınız için tekrar sağ olun var olun...

Yoluşlu yolda kullanmayacaksan bianchi speed gayet iyi.Ama rampada çıkarım diyorsan salcano hafifliği yönüyle daha iyi.Benim speed var.Rampada öldürüyor maşallah :D

• Beğen
Tepkiler: velespitto
320TL'ye kadar var şuan. Ama sanırım link vermek yasak. Bende 300TL civarı bir bisiklet arıyorum, bu 2 modelden birini alabilirim, fiyatlarına göre gayet güzel duruyorlar. :)

Arkadaşlar; Sedona Scud Bike dağ bisikleti hoşuma gitti 400TL ücretsiz kargo hizmeti de veriyorlar. Sizce nasıl fiyat iyi midir? Alınabilir mi?

Alüminyum 19 inch gövde boyu
Sedona scud bike 26 boy
21 vites
Shimano tourney sistem
V fren
Alüminyum jantlar

belirtmiş olduğunuz fiyatlarda sıfır bir bisiklet almak yerine forumun ikinici el bölümünden belki 300 liradan biraz daha fazla olmak üzere çok çok daha iyi bisikletler ulabilirsiniz. forumdaki çoğu arkadaşın kullandığı bisikletler fazla hırpalanmamış vaziyette oluyor. belki biraz sabetmenizi gerektirse bile mümkün olduğunca iyi bir bisikletle başlamanızı tavsiye ederim..

• Beğen
hocam alırken en çok neye dikkat edilmesi gerekiyor mesela? vites takımının markasına mı, gövdenin neyden oluşuna mı, ağırlığına mı vs. onları hiç bilmiyorum. sıfır almayalım mı yani :eek:

Forumun 2. el bölümünü de inceledim fakat fiyatlar bana göre fazla keşke bütçem olsa da alabilsem birini :( Ama acelem yok zaten yaza kadar zaman çok :)

ben önce yakışıklı bir kadro alınmasından yanayım. çünkü eğer bu spora devam etmek istiyorsanız diğer donanımlar mutlaka değişiyor :) kadrodan sonra jant setinin arka teker grubunun 8-9'lu sistem uyumlu olması 9 lu sisteme geçmek isterken jant setini tekrar değiştirmemek açısından önemli. ben biraz foruma bakındım aslında keşke durumunuz müsait olsa da hem izimirdeymiş o da. satıcı forumda yasaklanmış ancak sanırım e mail ile iletişim kurabilirsiniz. bence gayet güzel bir bisiklet belki pazarlık da edebilirsiniz ve kargo masrafından da kurtulursunuz. forumu sürekli takip ederseniz eminim sizn için uygun bisikletler denk gelecektir. eğer başarabiliyorsanız sabredin :)

• Beğen
Haklısınız kadroya da dikkat ediyorum yakışıklı olması için :) Gönderdiğiniz linklere baktım ikisi de güzel ilginiz için teşekkürler keşke bütçemi zorlayabilsem ama maalesef :(
Yazı iple çekiyorum. Başka öneri var mı acaba ? Şu an Salcano ng 650 alacağım gibi görünüyor ama zaman ne gösterir bilemem :)

Öneriler fiyata göre oluyor ne yazık ki.Tabiki kendinize bir de üst model belirleyin.Belki alacagınız yer sizin icin uygun fiyata düşer.Onu da sormus olur belki bütcenizle daha iyi bir ürün alabilirsiniz.

Ona da baktım güzelmiş öneriniz için teşekkürler tek bayisi Ankara'daymış gidip yerinde görürüm belki.Peki Salcano Mountaineer hakkında ne diyebilirsiniz alınır mı yani Alüminyum kadro o da sonuçta NG 650 ile görüntü olarak karşılaştırdığımda lastikleri baya bir ince geldi bana bu dezavantaj olur mu? Yani sonuçta çok da mükemmel birşey aramıyorum. Aslında üst model olarak da Sedona 701 düşünüyorum ama 310 dolarlık bisikleti de 310 TLye vermezler o yüzden aklımdan çıkardım sayılır onu

Lastiklerin avantajı ya da dezavantajı kullanım yerine göre değişir. Alüminyum kadro, shimano sistem önceliklerinizin arasında olsun. 300 tl ve altındaki bisikletlerde tuhaf vites isimleri gördüm çünkü. (Hoş, shimano da olsa -bildiğim kadarıyla- vites sistemi garantiye dahil değil.) Drag one, Salcano ng650ye göre daha kaliteli sanki. Fiyat olarak daha pahalıdır. Ng 650 internette 350 tl civarı yazar ama piyasada en az 50-60 lira ucuz bulunabilir.

Bugün performans bisikletten arkadasıma kron xc 250 aldık 425 liraya. O da düşünülebilir. Sedona 701'le denk sayılır hatta daha iyi diyebilirim.

Veysel bey çok haklı. Performans bisikletin internet sitesinde de kron xc250 400 tl yazıyor. Salcano ng650 için o parayı gözden çıkardıysanız kesinlikle kron xc250 alın.

• Beğen
Tepkiler: Veysel Yılmaz
Dün kredi kartımızın limiti yüzünden 400'e biz indirdik fiyatı 25 lirayı da havale ettik yani düzeltmemiş sanırım 425'e tekrar cekecektir ancak madem sedona 701 düşünüyorsunuz ona denk olan ve 50 lira daha ucuzu kron xc 250 de gayet düşünülebilir.Bakalım inşallah bisiklet bugün gelirse cok daha rahat yorumlarım bende.

Aldım mı tam anlamıyla iyi birşey alayım istiyorum bir daha ne zaman bütçem elverir ne zaman yükseltebilirim bilmiyorum. İyi olurdu aslında 50 tl daha çıkabilirdim. Speed ilk başlarda düşündüm ama kullanım alanım tam olarak belli olmadığı için vazgeçtim çelik alıp sonradan pişman olmayayım diye. Evet ben de baktım 400 görünüyordu şimdi 425 olmuş aslında düşünebilirim biraz daha zorlarsam

Geri