Scudo Sports

4 Seçeneğe İndirdiğim City-Sport Modellerinden Sizce Hangisini Almalıyım?

Tepki
1
Herkese Merhaba,

Uzun süredir bisiklet kullanmama rağmen ilk kez ihtiyacıma uygun bir model arayışına girdim. City-Sport modeli alacağım ancak 4 seçenekten elemeyi bir türlü yapamıyorum, fiyatlar birbirine yakın sizce hangisini almalıyım? Şimdiden teşekkürler

1- Salcano City Sport 24 VS M 28" (KDV Dahil: : 710,00 TL): (link)

2- Bianchi Time Out M 28" (KDV Dahil: : 700,00 TL): (link)

3- Kron Tourer Sport 21 V 28" (KDV Dahil: 670,00 TL): (link)

4- Carraro 904 Prizma Men 28" (KDV Dahil: 604,00 TL): (link)

Bunların dışında bir de çamurluklarını sökerek kullanabileceğim şu modeller var, sizce hangisi ideal...

5- Kron Tourer 24 V 28" (KDV Dahil: : 720,00 TL): (link)

6- Kron Tourer 21 V 28" (KDV Dahil: 645 TL): (link)

7- Sedona 301 M 28" (KDV Dahil: 640,00 TL): (link)

8- Carraro 702 Grande M 28" ( KDV Dahil: 544 TL): (link)

Scudo
Öncelikle size tavsiyem hepsini canlı görün, mümkünse binin. Daha sonra elemeyi bisiklet özelliklerine göre yapın sonra kalanları yanyana koyun, tipi hangisi hoşunuza giderse onu alın, beğenmediğiniz birşeyi almanızın hiç anlamı yok, önce gözünüz sevsin sonra elersiniz.
Fikrime gelince Sedona 301 veya Salcano öneririm.

Benim tavsiyem öncelikle bisikletinizde amortisör şart mıdır sorusuna cevap bulun. Eğer şart ise, yollar bozuksa amortisörsüzleri eleyerek seçenekleri biraz da olsun düşürürsünüz. Zaten aralarında dehşet farklar yok. Kadro desen hepsinde aynı, vites sistemi desen aşağı yukarı hepsinde aynı. Biraz gözünüze hoş giden olsun.

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
cevaplar için öncelikle çok teşekkürler... amortisör olmalı diye düşünüyorum sonuçta asfaltta da binsek burası istanbul her an bir sürpriz çıkabilir yolda karşınıza :)) kadrolara gelince kronun pahalı olanında 7005 var daha dayanıklı sanırım ama göze hoş gelsin diyorsanız salcano. aslında şöyle bir durum da var belimde fıtık olduğu için sürüş pozisyonu oldukça önemli benim için sele gidon hizası önemli yani. bu dumumda da sedona 301 öne çıkıyor ama seçenek çok olunca kafa karıştırmak kolay :)) şunu sakın alma dediğinize göre her birine binip sürmeyi denicem bu durumda...

Kron düşüşte.Önce sedona sonra carraro tavsiye ederim.

bugün konuştuğum 36 senelik bisiklet servisindeki hoş sohbet amca sedonalarda çok ciddi yedek parça sıkıntısı olduğunu söyledi ve deyim yerindeyse beni 301 den soğuttu rotayı salcano city sporta çevirdim. sizce de sedona da durum öyle mi?

ben çalışan olsam servise daha çok gelmen işime gelirdi. Çalışanlara dikkat etmek lazım. Buradan doğrulayan yoksa asparagastır diye düşünüyorum

Yedek parçalar hep aynı ya shimano ya da sram, markalar sadece kadro üretiyor, neyin sıkıntısını yaşıyormuş boş sohbet amca?

Sedona yedek parçası yok ne demek onu anlamadım yalnız :D

siz bir bisiklet almaya karar verdikten sonra forumda o bisiklet hk da kim ne demiş bir araştırma yapıyor musunuz ?Eğer yapmış olsa idiniz benim salcano city sport 24 vs hk daki olumsuz yorumlarımı görürdünüz ve son olarak tavsiyem sedona 301 dir çünkü bu forumun sakinlerinden olan ahmet s.özdemir bu bisikletle 3000 kmlik bir tur yaptı ve bisikletten kaynaklanan bir sorun yaşamadı.

@emir yakup bulut

Ahmet Salih Özenir'in tur yaptığı bisiklet 301 değil, 2010 model 311di yanlış bilgilendirme olmasın. 301'i de forumda alıp memnun olan arkadaşlar var.

• Beğen
Tepkiler: Joyrider
Konuyu hortlatmış gibi olacağım aba bu bisikletlerden hangisinin oturma pozisyonu en diktir?

Geri