selam,arkadaşlar sürekli bilmediğim için tavsiye istiyorum ama yarın almaya gideceğim artık.sabit maşa ile amortisörlü maşa arasında kaldım.(zoom maşa pişmanlıktır diye konu okudum)bu yüzden zoom dan vazgeçip suntur amortisörlü maşa ve sabit maşa lı modellere baktım.tabi sun tur maşalı bisiklet bana daha donanımlı geldi diğerleri standart sabit maşa.modellere gelecek olursak sizden sadece üç model hakkında yorum yada tavsiye istiyorum.
bianchi retro 780 tl fiyat aldım
(link)
cararro grande 680 tl fiyat aldım
(link)
salcano istanbul m 24 v 750 tl fiyat aldım geçen senenin bisikleti imiş elinde kalmış sıfır kutulu vaziyette ama donanımı iyi geldi sadece amortisörlü oluşu ve şehir içinde hafta sonu 3, 4 km anca yol yapıcam .okuduğum konularda şehir için gereksiz amortisör denildiği için kararsız kaldım.
(link)
ayrıca mosso legrade 1421 e baktım hafif ama tipi hoşuma gitmedi.
ilginiz ve cevabınız için şimdiden çok teşekkürler.
bianchi retro 780 tl fiyat aldım
(link)
cararro grande 680 tl fiyat aldım
(link)
salcano istanbul m 24 v 750 tl fiyat aldım geçen senenin bisikleti imiş elinde kalmış sıfır kutulu vaziyette ama donanımı iyi geldi sadece amortisörlü oluşu ve şehir içinde hafta sonu 3, 4 km anca yol yapıcam .okuduğum konularda şehir için gereksiz amortisör denildiği için kararsız kaldım.
(link)
ayrıca mosso legrade 1421 e baktım hafif ama tipi hoşuma gitmedi.
ilginiz ve cevabınız için şimdiden çok teşekkürler.