bide sohbet siteleri gibi sohbet bölümü eklenir mi diye geldi aklıma sonra vaz geçtim.
sohbet sitesi sapıkları dadanır mazallah kız yok mu diye mesaj atanlardan geçilmez.
@Ebubekir hızlıresim isimli site resimleri 6 ay sonra siliyor konular çöp oluyor maalesef. Boşverelim resim yükleme sitelerini. Editörün hemen altında "fotoğraf yükle" butonu var. Bilgisayardan yüklersek siteye yüklemiş oluyoruz ve silinme olayı da ortadan kalkıyor.
Benim telefonumdaki tarayıcımda "masa üstü modunda aç" seçeneği seçili olmasına rağmen forumu mobile versiyonla açıyorki masaüstü modunda açması gerekir. Bir zorlama hissediyorum.
evet url ekle cıkıyor fakat bisikletforum güncellendikten sonra bilgisayardan direk resim yükleme yazıyo ben onu yapmak istiyorum orl eklemekle uğraşmak istemiyorum
@Anonim Bazı konulara gırıs yaptıgımızda hep ılk sayfa karsımıza cıkıyor.Sorun ne olabılır.Her seferınde son sayfayı bulmak zor oluyor.Ornek olarak Gunun fotografında bu sorunu yasıyorum .Bır de bazen begenı bıldırımı gelmıyor.Bunun sebebı nedır ?
Profilde gözükmesini istiyorum(bisikletinizin markası).Markalara göre destek hattı konusunda da olması iyi olur tabi ki.Çünkü çoluk-çocuk bisikletleri üreten bir firma değil,ülkemizde çok olmasa da var ve artıyor diye de tahmin ediyorum günden güne.Markalara göre destek hattı konusuna bi tekrar gözattım şimdi yeni konu butonu aktif,sanırım ben de açabiliyorum üye olarak.