Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Uğur S.

İyi ama hangi tarayıcı eklentisi böyle şeyler istemiyor ki? Bildiğim kadarıyla %90'ı istiyor.

Scudo
@U BoRa

Hımm hakikaten başa dön butonu varmış ama çok sotedeymiş siz bahsedince fark ettim. :suspus:

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
@Anonim
Yeni arayüz eksikleri kapatmış. Ancak unutulan bir bölüm var ki el atılması lazım bence. 2.EL...
ürün ararken içeriğini açmaya gerek olmadan aranması için gerekli ilan başlığı düzenlemesi yapılmalı. Mesela; ürünün adı, modeli, fiyatı, satıldığı şehir ilan başlığında otomatik oluşturulmalı. Tıpkı 2. el satan sitelerdeki gibi kutucuklardan oluşan 4 şık yeterli olacaktır.
Şahsi fikrim....

Güncelleme:

Tablet ile forumu kullananlara özel sürüm yapıldı. Soft, hızlı, duyarlı ve keyifle kullanacağınız bir site sürümü oldu.

Bence android ve ios uygulaması da yapin daha güzel olur :) bekliyorum en kisa zamanda :)

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Evet, doğru söylüyorsunuz. Fakat bunlara pek dikkat eden de olmuyor tabi.
Ben sadece uyarmak istedim. Kullanacak kişiler yine kendileri bilecektir.

Güzel güzel, yazdığım forumlar da tek tek bu tipe dönüyor. Daha kullanışlı. :harika:

Ana sayfada 15 konu listeleniyor. 50 konuya çıkarıyorum, bir başlığı okuyup geri gelince yine 15 konuya dönüyor. Benden mi kaynaklı acaba?

@Kaan.Özçelik

Cookie destekli bir tarayıcı kullanmanızı öneririm. Örn: Chrome
Ama kullanıyorsanız da muhtemelen içindeki eklentilerdendir veya önbellek temizlemeniz gerekebilir.

ELİNİZE SAĞLIK SANKİ BANA DAHA DÜZENLİ VE KULLANIŞLI GELDİ.HEP BERABER DAHA İYİYE VE DAHA GÜZELE.

@Anonim

Tüm geçmişi temizledim, yine aynı :(
Acaba profil ayarlarına "Ana ekranda görüntülenen mesaj sayısı" gibi bir seçenek eklenebilir mi?

@Anonim, Profil resimlerimizin boyutları küçülmüş herkesin resmi enine genişlemiş eski format daha iyiydi sanki tam olarak görünüyordu resimler?

Merhaba,konunun yetkilisi kim bilmiyorum fakat tahminimce yetkili arkadaş bu konuyu eni sonu görecektir.2009'dan beri bu forumdayım,iyi-kötü takip ediyorum ve sevdiğim bir site.Fakat gelgelelim ki daha önce de rica ettiğim ''bisikletlerimizin markası'' bölümüne CANYON'un da eklenmesi konusunda hiçbir gelişme yok. . . Rica ediyorum.O kadar uzun bir marka listesine neden bir türlü bu markayı ekleyemiyoruz merak etmekteyim :)
İyi forumlar,iyi pedallamalar herkese. . .

Abone olduğum konuları bulamıyorum.

Edit: buldum.

Benim telefonumdaki tarayıcımda "masa üstü modunda aç" seçeneği seçili olmasına rağmen forumu mobile versiyonla açıyor.

Herkese merhaba,

Arkadaşlar sosyal medya siteleri Google, Twitter ve Facebook hesabınız varsa eğer, sitemizle entegre edebilirsiniz. Böylelikle diğer sitelerde aktif olduğunuzda, buraya girerken daha rahat girebileceksiniz. Bu işlemi yapmak için üstte isminizin yazdığı açılan menüde "Harici Hesaplar"a yani https://www.bisikletforum.com/account/external-accounts tıklayın ve karşınıza hepsi çıkacaktır.

İyi pedallamalar,

Bazı üyelerin sizde olduğu gibi altta bir çizgiden sonra imza, link, vb. yazıları mevcut. Baktım yönetici vs. de değiller. Bu nasıl oluyor?

Üst kısımda isminizin yazdığı menüde imza var, oradan oluyor...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri