Scudo Sports

4 Ocak 2015 Bisiklet Forum yeni arayüzü

Yeni Arayüzü beğendiniz mi?

• Toplam katılım
    272
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Kolay Gelsin, Benim Bir Ricam Olacak, Şehir İçi ve Şehirler Arası Geziler İçin, Konuları Tarih Sırasına Göre Sıralama Şansımız Var mı?, Ya Da Böyle Bir Uygulama Ekleyebilirmiyiz. Bu Tüm Konular İçinde Olabilir. Tşk Ederim.

Scudo
Konu içerisine girince en altta "Konu gösterim seçenekleri"nden bahsettiğiniz ayarı yapabilirsiniz.

@recep24ank

Çok ama çok önemli bir konudur bu arkadaşlar. Kısaca belirteceğim uzun uzun açıklama yapmaya gerek yok. Kullanıcı sözleşmemizin ilk maddesini şöyle kopyalıyorum gerisini siz anlarsınız;

1- Forumda herhangi bir makale/konu paylaşırken, tamamını paylaşmanız gerekir. İçeriğin bir kısmını yazıp link vermek yasaktır. Ancak içeriğin tamamını yazıp en alta kaynak olarak link verebilirsiniz. Bu kurala uymayanların konusu kaldırılıp ceza puanı uygulanır veya forumdan uzaklaştırılır.

Mesela hepinizin yakından tanıdığı @M.Ozkul'un konularını görüyorsunuzdur. Bir yazının tamamını paylaşıyor ve en alta kaynak link ekliyor. Yani yapılması gerekeni yapıyor ki, doğrusu da budur. Özellikle makale paylaşan üyelerimize bizzat duyurulur.

Okurlarımızdan bir ricam olacak. Bu kurala uymayan makale / konu yazarlarının yazılarına itibar etmeyip şikayet butonuna tıklayıp o konuyu şikayet ederseniz, çok seviniriz. Bunu yaptığınızda birlikte kazanacağız. Google "bir işi yapacaksan adam gibi yap, sana yolladığım misafiri ve sitendeki insanları oradan oraya dolaştırma" diyor. Hiçbir şeyi keyfi yapmıyoruz. Ben bir konuya girdiğimde yazının tamamını görmeliyim. En altındaki kaynak linke tıklamak da benim seçimime kalmalı. Başka siteye gidip okuduktan sonra pek bir anlamı kalmıyor ve yoruyor.

Konuyu "koşul" mahiyetinde açtığım için, tartışmaya kapatıyorum. Lütfen bu kurala uyalım arkadaşlar.

Saygılar, sevgiler, iyi pedallamalar.

Herkese merhaba,

Arkadaşlar bildiğiniz üzere YouTube, Vimeo ve Facebook gibi sitelerin linklerini atarak çok rahat bir şekilde video paylaşabiliyorsunuz artık. Bunların arasına Strava da ekledik. Peki nasıl çalışır? Tek yapmanız gereken kişisel Strave Embed bağlantınızı (link) editör alanına kopyala/yapıştır yapıp mesajı göndermek :)

İşte sonuç;

(link)

Evet artık ekran görüntüsü almaktan kurtulmuş olacaksınız böylelikle ve forumdaki konularda dilediğiniz gibi Strava aktivitenizi paylaşabileceksiniz.

İyi pedallamalar.

Embed kodu da, paylaşacağınız sürüşünüzün sayfasına girip paylaş düğmesinden "Embed on Blog"u seçip,
01.jpg

Çıkan mini ekrandaki https ile başlayan bağlantıdır (turuncu ile işaretli yer). Sadece o adresi kopyalayıp yapıştırdığınızda direk çıkıyor.
02.jpg
Aha kanıtı;

(link)

Evet isteyenler deneme amaçlı mesaj gönderip Strava paylaşabilir :)

http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01/13/5c6aad0e6f1746a3a14f88ec5d31b50a.jpg

Hata veriyor [emoji4]

deneme amaçlı eski bir kayıt

(link)'

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Deneyelim :)
(link)

Bir deneme de benden:
(link)

Bi denemede benden

(link)