@Anonim
Yeni arayüz eksikleri kapatmış. Ancak unutulan bir bölüm var ki el atılması lazım bence. 2.EL...
ürün ararken içeriğini açmaya gerek olmadan aranması için gerekli ilan başlığı düzenlemesi yapılmalı. Mesela; ürünün adı, modeli, fiyatı, satıldığı şehir ilan başlığında otomatik oluşturulmalı. Tıpkı 2. el satan sitelerdeki gibi kutucuklardan oluşan 4 şık yeterli olacaktır.
Şahsi fikrim....
Cookie destekli bir tarayıcı kullanmanızı öneririm. Örn: Chrome
Ama kullanıyorsanız da muhtemelen içindeki eklentilerdendir veya önbellek temizlemeniz gerekebilir.
Merhaba,konunun yetkilisi kim bilmiyorum fakat tahminimce yetkili arkadaş bu konuyu eni sonu görecektir.2009'dan beri bu forumdayım,iyi-kötü takip ediyorum ve sevdiğim bir site.Fakat gelgelelim ki daha önce de rica ettiğim ''bisikletlerimizin markası'' bölümüne CANYON'un da eklenmesi konusunda hiçbir gelişme yok. . . Rica ediyorum.O kadar uzun bir marka listesine neden bir türlü bu markayı ekleyemiyoruz merak etmekteyim
İyi forumlar,iyi pedallamalar herkese. . .
Arkadaşlar sosyal medya siteleri Google, Twitter ve Facebook hesabınız varsa eğer, sitemizle entegre edebilirsiniz. Böylelikle diğer sitelerde aktif olduğunuzda, buraya girerken daha rahat girebileceksiniz. Bu işlemi yapmak için üstte isminizin yazdığı açılan menüde "Harici Hesaplar"a yani https://www.bisikletforum.com/account/external-accounts tıklayın ve karşınıza hepsi çıkacaktır.