Scudo Sports

4 Nisan Pazar Alemdağ Orman İçi Gezi

Scudo
saat 05.25 günaydın polinez fatihleri bizi resimsiz bırakmayın

:in: :in:

Gerçekten çok zevk aldığım harika bir orman turu idi. Taşlı-topraklı, inişli-çıkışlı, hızlı-yavaş, kuru-çamuru.. hepsinden mevcuttu. Cem abi tur için çok sağol. Herkese teşekkürler.

Bende başta Cem abi olmak üzere bütün arakdaşlara teşşekkür ederim, çok güzel bir geziydi.Bu arada dikkatimi çekti hiç lastik patlaması olmadı, bu çok hoş.

Resimlere de bi göz attım, bayaa bi çekmişiz, 200 dene kadar :D . Netice itibariyle 680 mb tutmuşlar. İçlerinden eleyip bi kaçını en kısa zamanda yükleyecem inşallah.

Çok güzel bir gezi oldu gerçekten. Başta Cem olmak üzere tüm katılımcılara teşekkürler.

Bana email adresinizi gönderirseniz, fotoğraflarınızın linkini email adresinize göndereceğim. Sanırım forumda link vermek yasak.

Burak Kaya - burak@ventura.com.tr

oh maşşallah.. o sadece sendeki makinada:=) 5-6 kişide makina vardı sanırım.
Ben gönderdim Burak abi.
Lastik patlama konusuna gelince, tur çıkışında ayrılırken onu söyleyecektim ben unuttum bak. Cem abi söylemişti illa lastik patlıyo diye. biz yenilerin şansınamıdır nedir 20 km yol yaptık lastik patlamadı. Şans.

• Beğen
Tepkiler: karaburga
Hepinize sonsuz teşekkürler gezi çoook güzeldi.Ormanın büyüsünden kendimi bir türlü alamıyorum.Umarım yakın zamanda Cem abi yeni bi gezi planlar.Cem abi ve burak abi ye katkılarından dolayı bir kez daha teşekkürleer ederim

Gezi bence de mükemmeldi, inanılmaz keyif aldım herkese teşekkürler, bu arada yarım saat falan oldu eve gireli bugün 100 km yi geçtim :)bendeki fotoları da ekliycem en kısa zamanda...

burak abi ppicasaqya eklemiş 21 adet foto. fotolar harikulade. hele volkan senin bmx pistinde uçuşun var o kadar olur:=) Ahmetinde sürüş esnasınd bir fotosu var sanarsınki karpostallık. Burak abi harika çekmiş fotoları. İçim gidiyo fotoları gördükçe:=) Emeklerine sağlık Burak abi fotolar çok güzel. Umarım hepsini görmek nasip olur:=)

Sağolun, katılanlar böyle istekli olunca güzel pozlar çıkıyor. Fotoğrafları gezi yazısında kullanabilirsiniz, böylece bu tarafları merak edenler de bilgi sahibi olur.

Not: Volkan, ben yeni üye olduğumdan özel mesaj gönderemiyorum, arkadaşlar göndermiştir sanırım linki.

Burak

Burak abi fotoğraflardan daha fazla eklemeyecekmisin? ben bi kısmını imageshacktan yükleyip buraya koyucamda bekliyorum belki başka fotolarda eklersin diye. varmı koyacağın başka güzel foto? varsa bekleyelim onuda?
Volkana gönderdim ben linki.

• Beğen
Tepkiler: Kabare
Şu an bende yüklüyorum picasa'ya ancak biraz zaman alıyor, tabii burak abide ki gibi çıkmamış fotolar bilemiyorum artık çeken elden mi kaynaklanıyo, yoksa makineden mi :D

• Beğen
Tepkiler: Eren AYDIN
Eren bende başka düzgün fotoğraf yok. 30, 40 tane çekmişim toplam. Yüklemediklerim sorunlu.

Burak

• Beğen
AaAa gerçektenmi abi ya. o kadar yokuş aşağı inerken çekmiştin. heleki parkurda birsürü çekmiştin. Yazık olmuş valla o kadar uğraştın abi ya.

Ben de yükledim arkadaşlar resimleri aşağıdaki ahmttan@gmail.com adresimden veya ahmettanposta@hotmail.com msn adresimden ulaşırsanız linki verebilirim, malesef bende 50 mesaja ulaşmadığımdan buradan iletişemiyoruz.
Bu arada Burak abinin resimlerin yanında sırıtmasın diye kendi hesabıma ekledim, yanlış anlaşılmasın:)

• Beğen
Ahmet mailde attık msn yede ekledik senden ses çıkmadı. Bekliyoruz.

@Eren AYDIN

Dikkat ettiysen "linki verebilirim" demiştim. Bu verceğim anlamına gelmez dimi :)

Kusura kalma 5 dk yoktum ondan mütevellit.

Geri