Cem abi bizde bugün senin efsane turunu yaptık ama bu sabaha kadar kesin olmadığı için konu açmadım. Kudret abi olmadığı için yolu bulmakta zorlandık bayağı bakkalın oraya kadar, orman içindede biraz kaybolduk ama yinede çok keyifliydi yollar dahada çamurluydu bu sefer
selam volkan,tepe üstünden ıhlamurkuyu,dudullu,madenler,taşdelen güzergahını takip ederseniz sizi taşdelende karşılarım 9:30 orada olacak gibi kendinizi ayarlayın telefonum 0532 559 05 03
selamlar. Fikir vermesi açısından Taşdelen Carrefour un resmini ekleyeyim dedim. Umarım faydalı olur. Bende Uydukent-Sultanbeyli-Samandıra-Sarıgazi istikametinden gelmeye çalışacağım. Umarım bir aksilik çıkmaz. İyi geceler.
Kartal tem bağlantı yolu + askeri hava alanı üzerinden gelmeyi planlıyorum.Tem çıkışından sonra taşdelen yakın gibi gözüküyor. Ekstra buluşmalar süreci karıştırabilir, direk taşdelene geleyim ben.
selamlar teşekkürler, telefonu kaydettim sabah ararım, yalnız bişey sorucam gideceğimiz orman nasıl çok dik bayırları var mı? ben yol lastiklerini takmıştım da çıkarıyım mı yoksa daha çok asfalt için uygun bi lastik var şuan üzerinde çıkarıp normal lastikleri mi taksam?