Scudo Sports

4 Nisan Pazar Alemdağ Orman İçi Gezi

@Charriere

Orman içinde olacağımızdan yanınıza yiyecek birşeyler almanız iyi olur. Su sorunu yok, ormanda su içecek yerler var.

Scudo
Cem abi bizde bugün senin efsane turunu yaptık ama bu sabaha kadar kesin olmadığı için konu açmadım. Kudret abi olmadığı için yolu bulmakta zorlandık bayağı bakkalın oraya kadar, orman içindede biraz kaybolduk ama yinede çok keyifliydi yollar dahada çamurluydu bu sefer :)

Kazasız sürüşler
Saygılar
ÖZgür

• Beğen
Tepkiler: karaburga
@PANDERMOS

helallllllllllllllllll
olsun
çamurları devirdiniz
cem dostum aklım sizde neyse başka zaman deviriz yine
kadire selam olsun

:in: :in:

@VOLKAN ÇELİK

selam volkan,tepe üstünden ıhlamurkuyu,dudullu,madenler,taşdelen güzergahını takip ederseniz sizi taşdelende karşılarım 9:30 orada olacak gibi kendinizi ayarlayın telefonum 0532 559 05 03

• Beğen
Tepkiler: VOLKAN ÇELİK
@Çalakalem

selam Burak abi,haklısın daha kalabalığız gelmene çok sevindim abi.

• Beğen
Tepkiler: Kabare
@Kudret Kurtcebe
sanada selam olsun abi polonezin yolları bisikletini bekler olmuş kudret abiiiiii :)

@PANDERMOS

özgür bravo valla yolu bulmuşsunuz önemli olan bu yakışır...

@karaburga

Ulaşımda bir sorun yaşarsam diye bende telefonunuzu kaydediyorum, izin var mıdır?

@Charriere

selam Charriere,sancaktepe tarafındamı geliyorsunuz? o taraftansa sultanbeyliden
katılım olacak buluşup gelebilirsiniz gerekebilir diye telefonumu veriyorum 0532 559 05 03 görüşmek üzere..

selamlar. Fikir vermesi açısından Taşdelen Carrefour un resmini ekleyeyim dedim. Umarım faydalı olur. Bende Uydukent-Sultanbeyli-Samandıra-Sarıgazi istikametinden gelmeye çalışacağım. Umarım bir aksilik çıkmaz. İyi geceler.

(link)

• Beğen
@karaburga

Kartal tem bağlantı yolu + askeri hava alanı üzerinden gelmeyi planlıyorum.Tem çıkışından sonra taşdelen yakın gibi gözüküyor. Ekstra buluşmalar süreci karıştırabilir, direk taşdelene geleyim ben.

• Beğen
@Charriere

tabiiki kaydedin her ihtimale karşı gerekebilir.

Harita Çok makbule geçti Eren, teşekkürler.

@karaburga

selamlar teşekkürler, telefonu kaydettim sabah ararım, yalnız bişey sorucam gideceğimiz orman nasıl çok dik bayırları var mı? ben yol lastiklerini takmıştım da çıkarıyım mı yoksa daha çok asfalt için uygun bi lastik var şuan üzerinde çıkarıp normal lastikleri mi taksam?

@VOLKAN ÇELİK

ormanda lastiklerin patlayabilir dişli lastikleri takarsan daha iyi olur.

@VOLKAN ÇELİK

gerçi biz dişli lastikleride patlatıyoruz :))

@karaburga

sabah görüşmek üzere iyi uykulaaar

Geri