S sado Forum Bağımlısı Kayıt 12 Ağustos 2008 Mesaj 712 Tepki 1.034 Şehir Istanbul 6 Ekim 2009 #101 @TOYGAR YONTGAN Mezgit harikaydı, muhabbet ondan da öte güzeldi ama en güzeli yağmur altında beraber pedal basmak suretiyle duş almak oldu Gerçekten çok güzel bir deneyimdi doğrusu. Herkesin ayaklarına sağlık Tepkiler: TOYGAR YONTGAN, karatascaner ve sports-man
@TOYGAR YONTGAN Mezgit harikaydı, muhabbet ondan da öte güzeldi ama en güzeli yağmur altında beraber pedal basmak suretiyle duş almak oldu Gerçekten çok güzel bir deneyimdi doğrusu. Herkesin ayaklarına sağlık
K karatascaner Aktif Üye Kayıt 24 Haziran 2009 Mesaj 104 Tepki 240 Şehir istanbul 6 Ekim 2009 #102 Tek eksiğimiz duş sabunu oldu. Gerçekten unutulmaz bir tur oldu bizler için. Caner Tepkiler: TOYGAR YONTGAN ve sports-man
M McMILLERR Aktif Üye Kayıt 10 Şubat 2008 Mesaj 160 Tepki 238 Şehir İstanbul Bisiklet Trek 6 Ekim 2009 #103 Katılmayı çok isterdim ama kardeşimin düğünü sebebiyle katılamadım. Bir dahaki sefere katılıcam. Özledim valla dostlarımı Tepkiler: TOYGAR YONTGAN, sports-man ve karatascaner
Katılmayı çok isterdim ama kardeşimin düğünü sebebiyle katılamadım. Bir dahaki sefere katılıcam. Özledim valla dostlarımı
O OrionForEver Forum Bağımlısı Kayıt 17 Haziran 2007 Mesaj 618 Tepki 839 Şehir Istanbul 6 Ekim 2009 #104 @McMILLERR Serkancım bir aksam sahilden baslaylimmm gidelimm uzak yakin ufuklaraaa