Scudo Sports

" 23 Ocak " Belgrat.....Orman Keyfi (:

daha önceki olaylardan rahatsız olanlar var ve çok sinirliler bu pazar beşiktaşta tatsız olaylar olabilir ben sadece onlara sakin olmalarını ilettim bu konuyu kapatalım pazar ben orda olacağım adamlar gelirse onları durdururum çünki çok sinirliler daha önceki olaylardan kaynaklanan olaylardır bunlar bu konuyu kapatalım...
ayrıca seninle özelden konuşalım buraya yazmayalım ...

Scudo
@Mehmet Boran

Kısa olmuş.Öz olmuş yani hakkını vereyim Tabir-i caizsede cuk diye oturmuş.

Tehdit var sataşma var mahkemeye taşısan suç sayılabilecek şeyler var ama bir tane yöneticide çıkıp bir şey söylemiyor ya .......... diçek benim sözüm yok!

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
burda tehdit yok ayrıca özelden konuşursak iyi olur sinirli olan bi takım adamlar pazar günü beşiktaşta olay çıkartabilirler idi fakat onları yatıştırdım sadece bunu anlatmaya çalışıyorum anlamıyorsunuz ben olayları durdurmaya çalışıyorum...
değil merte fiske vurmak sadece pedalla geçerim onu ama başkaları onun nasıl üzerine yürüdü dövmek için ve orda neler oldu o anlatsın ....
bu konuyu burda kapatalım ve özelden konuşalım ...

kudret bey eğer oyle bir fiil içine giriçek insanlar varsa bu ulke muz cumhuriyetı değil yaptıkları yanlarına kar kalmaz merak etmeyın madem aracı oluyorsunuz olayları baslatıcak yada fitilini ateslicek seyler yapmayın allaha sukur okuduklaırmı anlıyabiliryor analiz edebiliyorum olayaları resmen korukluyorsunuz sonra ben duruduryorum vs dıyorsunuz yasınız aile buyuklerımın bircoğu ile eşdeğer sayılır artık yani rica ediçem sizin yuzunuzden girmek ıstemıyorum suraya bir insanla problem aysıyorsanız nasıl siz ozelden yazalım dıyorsanız aynı durum soz konusu ozelden yazısırsınız artık yeter ama .....

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Boran
@Koray Altıntaş

koray kardeşim özelden yazışsak daha iyi idi şimdi eski olayları bilmediğin için bazı adamlar son derece gıcıktır arkadaşımıza ve benide çok severler telefon aldım ve geliyoruz halledeceğiz dediler ben dedimki olmaz böyle bi şey istemiyorum dedim asla olayları körükleme yok yanlış anlamayın iki kez kavga olayında mertin üzerine yürüldü ben ortalığı sakinleştirdim...
neyse size karşı bi olay olmuş ise özür dilerim konuyu kapattım...

Gezimize ilişkin hava değişim raporuu;)

Weather Underground
(link)
Pazar
Yağmur Olasılığı. Kapalı. Yüksek: 13 °C . Rüzgar GB 36 KM/S . 30% Yağış Olasılığı (water equivalent of 2.37 mm).

AccuWeather
(link)
Sunday
Cloudy, breezy and mild with showers, mainly early in the day
RealFeel®: 7°C
High Temperature: 12°C
Low Temperature: 7°C

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

1. Yahu ben burayı bisiklet forumu zannediyordum.

2. Sportsman, daha önce konuşmuştuk, kask da aldım :in: artık kimse kaskım yok diye beni dövemez :D Dövse de artık kaskım var nasıl olsa, o beni korur :D
tabii sadece dalga geçiyorum.
Dalga geçmediğim tek konu ise yarınki gezimiz.Belgrad'tan size katılacağımı söylemiştim.Hangi kapıdan giriş yapacağınız belli oldu mu ?

3. Arazi lastiklerimle mi yol lastiklerimle mi gelim ?

• Beğen
Tepkiler: Alper Onur ARSLAN
kudret abi özelden tavsiye/mesaj atmışsın ama ben daha 50 mesaja ulaşmadığım için cevap yazamıyorum.
Bahsettiğin yer ( Deniz komutanlığı ) şu orman mühendisliği fakültesi gibi bir yer var oralrda mı ?
Bir de tur lastikleri mi arazi lastikleri mi tercih edeyim.Ben de bi schwelbe marathon bir de continental speed king 2.1 var.

@onur erdoğan

teşekkürler onur...
şimdi.bahsettiğim yer sahildeki deniz komutanlığı ....
sarıyere gitmeden beşiktaş istikametinden gelirken hemen solda benzinci var istersen orda bekle orda durabilirler daha önce bir yıl takım kaptanlığı yaptığım için mertin turlarında biliyorum o benzinciden sonra biliyorsun dümdüz yol kemere gider sahilden değil içeri giriyorsun ya kemerde beklersin rampa bitiminde oraya çıkacaklar orda grup mola verir ordan çok sapa bi yerden içeri girilmekte bence onları ya aşağı sahilde benzincide bekle yada kemerde merti telefondan bence ara ..
ayrıca orman için arazi tekeri kullan derim.....

unutma bahçe köy caddesinden kemere gidilmekte bence onları kemerde bekle ...
kemer romalılardan kalma su kemeri altından yol geçmekte tam orda bekle derim en sağlam yer

bu tura katılmayı ben de çok istiyordum. O kadar gittik kask falan aldım ama özel işler yüzünden katılamadım.
Kendime güvenebilsem Kudret abinin turlarına katılacam ama adam non-stop diyor başka bir şey demiyor :D
artık bir dahaki sefere n'apalım :(

@onur erdoğan

yok yok arasıra gel seninle beraber takılırız söz senin için tempo olmaz ben sana uyarım ama bir şartım var anadolu yakasına gelecen...

@Kudret Kurtcebe

:25:
bu halimle ben yine de seni sıkabilirm Kudret abi. Önce biraz kendim çalışayım. :10: Sonra yanına gelicem söz!
Belki sonra beraber bi nonstop bile yaparız

Geri