Scudo Sports

" 18 Nisan " Belgrat.....Mangal Keyfi (:

şu anda yağmur yağıyor..keşke bir hafta sonra yapabilseydik,belgrad pikniğini..iki gün evvel yaz gibiydi..şimdi şu hale bakın..belgrad kaçmıyor..günlük-güneşlik bir havada piknik ne zevkli olurdu..sabah da bir kere daha bakıcam havaya..bisiklet işi yağmurda çok zevksiz..bir de soğuk cabası..

• Beğen
Tepkiler: sports-man
Scudo
Değerli pedalsever arkadaşlar,dotlarım...

Kusura bakmayın annemin rahatsızlığı ile ilgilenmem dolayısı ile,nete yeni girebildim.:( Yarın kaç kişi geleceğini görelim,ona göre 1 plan yapıcam.:in: saat 09:00 Kadıköy,10:00 Beşiktaş'da görüşmek üzere:)) Gezimize göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyete teşekkürler;) ...sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

• Beğen
Tepkiler: kaptan vural 74
yazık oldu..sen bir sene bu gezinin hayalini kur..sabah kara bulutlarla karşılaş..inşallah,grup yöneticileri önümüzdeki günlerde,aşırı sıcaklar başlamadan,yine bir belgrad pikniği düzenlerler..
asla yağmurda bisiklet kullanmam..vitesler,dişliler,frenlere su kaçarsa neşem kaçar..o kadar yağlamışım..

• Beğen
Tepkiler: onur ti
oo aman be ahmet abi yaş olmasın yağmur olmasın kıy biraz bisikklete hakkını ver be abi bu bisikletler yaşve yağmur için be abi en kötü ihtimal oto yıkamacıya tazikli su tutturursun sıfır gibi olur kendine ii bak

Ben de sabah 7 buçukta kalktım ve hala yağmur yağıyordu. Daha fazla hastalanmaktan korkarak tekrar yattım. Ama saat 10 gibi havanın günlük güneşlik halini görünce de üzüldüm açıkçası :( keşke çıksaydım diye.
Artık kısmet önümüzdeki haftaya. Eminim katılanlar çok eğlenmişlerdir. Görüşmek üzere...

@erol kara

soruma cevap alamadım önemli değil katılım düşük olunca herhangi bir sorun olmadığı anlaşılıyor arabamla bu pazar belgrada gittim hem sabah trafik vardı hemde dönüşte özellikle ortaköyde trafik durdu bir kaç bisikletli gördüm kaldırıma çıkmıştı

bisikletli günler hep sizin olsun

• Beğen
Tepkiler: kaptan vural 74
@Birol AKTÜRK

Şehiriçi Gezi Tur ve Makaleleri' ne ekledim ordan bakabilirsin facebooktada kayıtlıdır
Vural AZAKLI

biz yağmur çamur dinlemedik sabahın 7sinde kalkıp afedersiniz kargalar bilmem ne yapmadan bisiklete bindikte ne oldu ?

yani birisi ne karar kararlı ve kesin çizgileri olduğunu birilerine göstermek kısacası egolarını tatmin etmek için kaskım olmadığı gerekçesiyle gruba almadı beni .

@FaTiH YıLDıZ

Fatih dostum ama buradada belirtilmişti kask şart diye hatta 3-4 kişilik bir grupta mesaj atmıştı bu konuya kaskımız yok vs. 2.-3. sayfada idi sanırım onlarda alınmadı keşke ne başından baksaydın bir dahaki turlarda görüşmek üzere ne diyelim

• Beğen
Tepkiler: sports-man
neyse kaskın zorunlu olduğunu katılamamaktan sonra okudum :) ben kask takmamaktan yana değilim. hatta kask ayrı bi hava veriyor bence ama bulamadık işte napalım yani. yani hiç taviz vermemesini eleştirdim sadece. o anki sinirle biraz sert eleştirmiş olabilirim. k.bakmayın. bi dahaki gezilerde görüşmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: Ümit Arabacı
Geri