Musa Duman
Üye
- Tepki
- 2
Selam arkadaşlar;
Siteyi uzun süredir takip ediyorum ancak henüz bisikletim olmadığından dolayı üye olmamıştım. Ancak bir bisiklet almaya karar verdiğimde hemen üye oldum ve bir soruyla foruma merhaba demek istiyorum.
Belki bir çoğunuzun cevap vermekten bıktığı sorulardan birisini soracağım, hangisini seçeyim???
Kullanım Amacı: Bisikleti genelde (%90) şehir içinde kullanacağım. Ara sıra da köye gittiğimde binerim diye düşünüyorum.
Bütçe: Bisiklet için yaklaşık 1.000 TL
Not: Kafamdaki bir şehir bisikleti almak ama tüm önerileri dinleyeceğimden emin olabilirsiniz.
Ben aşağıdaki bisikletler arasında kaldım ama sizin önerilerinize de açığım.
Whistle Miwok 1162 Disk Siyah
(link)
Scott 2010 Sportster P5 Bisiklet
(link)
CANNONDALE COMFORT 5 ŞEHİR TUR BİSİKLETİ
(link)
Carraro 436D Daytona 26" Hidrolik Disk Fren 27 Vites 2011
(link)
Bianchi Troy
(link)
Bianchi Nero
(link)
Şimdiden ilginize teşekkürler.
Siteyi uzun süredir takip ediyorum ancak henüz bisikletim olmadığından dolayı üye olmamıştım. Ancak bir bisiklet almaya karar verdiğimde hemen üye oldum ve bir soruyla foruma merhaba demek istiyorum.
Belki bir çoğunuzun cevap vermekten bıktığı sorulardan birisini soracağım, hangisini seçeyim???
Kullanım Amacı: Bisikleti genelde (%90) şehir içinde kullanacağım. Ara sıra da köye gittiğimde binerim diye düşünüyorum.
Bütçe: Bisiklet için yaklaşık 1.000 TL
Not: Kafamdaki bir şehir bisikleti almak ama tüm önerileri dinleyeceğimden emin olabilirsiniz.
Ben aşağıdaki bisikletler arasında kaldım ama sizin önerilerinize de açığım.
Whistle Miwok 1162 Disk Siyah
(link)
Scott 2010 Sportster P5 Bisiklet
(link)
CANNONDALE COMFORT 5 ŞEHİR TUR BİSİKLETİ
(link)
Carraro 436D Daytona 26" Hidrolik Disk Fren 27 Vites 2011
(link)
Bianchi Troy
(link)
Bianchi Nero
(link)