Scudo Sports

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

c8954e814a256d1cf3c9cce3ae1b2677.jpg

Scudo
ÖNEMLİ DUYURU;
Bu sabah aldığımız bir haberle yapacağımız organizasyonun 43. Yeşil Bursa Rallisi ile uzun parkurda çakıştığını ve belli bir saatten sonra katılımcılarımızın arasından Ralli Araçlarının geçebileceği riskini öğrendik!
BOSSEK(Bursa Otomobil Sporları Kulübü) ile yaptığımız görüşme sonucunda neredeyse yarım asırdır yapılan organizasyon ve geleceği parlak Bisiklet Organizasyonumuzun devamı için Uzun Parkuru İptal etme kararı aldık.
Otomobil sporları federasyonu ise kendi organizasyon startını 1-2 saat ileri alarak kesişmeyi engelleyeceğiz!!!
Bu durumun her iki taraftanda geç haberdar olması sonucu yaşanan bu durumdan dolayı özür dileriz. Organizasyonumuz Sadece kısa parkurdan 45km ve 1900m tırmanışta gerçekleşecek olup kaybımız sadece 16km ve 400m tırmanıştır. 879 kişilik katılımın tek parkurdan çıkması daha renkli ve heyecanlı olacağına inanmaktayız. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Ilk defa uludaga tirmanicam hatta ilk defa bursaya gidiyorum oraya kadar cikipta geri donmeyi pek istemiyorum acikcasi zaten 1 2 saat ileri almislar 400 metre irtifa kala geri donmektense yarisi bitirip devam etmeyi dusunuyorum ben tirmanisa sikinti cikar mi acaba , yada baslangici biraz daha erkene alamiyorlar mi tamamlayalim su tirmanisi

performans-300x186-png.162280

şimdi bütün millet bu 45 km 'den çıkacak onu anladım ,,,

(link)

benim rota bu,,keşişme olacak bir yerde tabi,,

Sağlık raporunu alabilirsem katılırım. Yağmurların tüm planlarımı altüst etmesinden ötürü soğumuştum ve kondüsyon yapamadım o yüzden hevesim pek bi kaçık... Eker meydanında Saat kaçta olmak gerekiyor

mecit tatlıcılar başlangıç saatinde değişiklik olmayacak demekte yani 09.30 ,ama geçen sene 10.00 'da çıkış olmuş idi bakalım ne olacak ogün,şimdi face 'den baktım

Herkese merhaba, Uludağ tırmanışı ile önemli bir gelişme var. Şu şekilde bir duyuru yapıldı Facebook sayfalarında ve Mecit Tatlıcılar kendi Facebook sayfasında.

ÖNEMLİ DUYURU;
Bu sabah aldığımız bir haberle yapacağımız organizasyonun 43. Yeşil Bursa Rallisi ile uzun parkurda çakıştığını ve belli bir saatten sonra katılımcılarımızın arasından Ralli Araçlarının geçebileceği riskini öğrendik!
BOSSEK(Bursa Otomobil Sporları Kulübü) ile yaptığımız görüşme sonucunda neredeyse yarım asırdır yapılan organizasyon ve geleceği parlak Bisiklet Organizasyonumuzun devamı için Uzun Parkuru İptal etme kararı aldık.
Otomobil sporları federasyonu ise kendi organizasyon startını 1-2 saat ileri alarak kesişmeyi engelleyeceğiz!!!
Bu durumun her iki taraftanda geç haberdar olması sonucu yaşanan bu durumdan dolayı özür dileriz. Organizasyonumuz Sadece kısa parkurdan 45km ve 1900m tırmanışta gerçekleşecek olup kaybımız sadece 16km ve 400m tırmanıştır. 879 kişilik katılımın tek parkurdan çıkması daha renkli ve heyecanlı olacağına inanmaktayız.

FB_IMG_1533015956538.jpg FB_IMG_1533015950392.jpg

Arkadaşlar yol üzerine su kaynakları nasıl sanırım istasyon olmayacak yarışa ait

bu mecit dostumun çabalarını destekliyorumda yalnız madem rota değişti nerde çeşme var bi zahmet face'den yazsa iyi olacak idi,yiğitaliden çıktığımda çeşmeler vardı yalnız pek fazla susamam,bu nedenle 3 adet uludağ turunda suya fazla hasret olmadım ,tabi hekesin metabolizması farklı ,aşırı su alınmasıda tehlikeli olup mideyi fazla şişirmemek lazım,

@mertgulkokan yol üzerinde çeşmeler var susuz kalmazsınız

@Kudret Kurtcebe
Ehehe gerçek olsa ben şu an hayatta mi olurdum Abi :D

@mariokaldato

bir adet ayı çıksa karşımıza işte o vakit yandığımızın resmidir ,ayıya ne vereceğiz al beni bisküvisimi,:komik:
ayıda aynen ben seni bi alayımda gör diyecek al başına belayı iyimi,,:komik::komik::komik::komik:

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi senin Bim'den aldığın adana kebaplar oluyordu köpekler için :koptum: Poşetle veya kolisiyle atarsan iş görmez mi :kptmya:

Geri