Scudo Sports

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

@iskender şerit max.212 gözüküyor ancak hatalı. Anlık bir sapmayı max.değer olarak göstermiş orada. Grafik ise stabil, dikkate alınması gereken avg. (ortalama) değeri yani 72 rpm ortalama ile sürüş yapmış bu arkadaş.

Scudo
bu gün 61 yaşımıza girdik uludağ eğimlerinde kutlarım artık......

Yine yağmur yine yağmur hep yağmur... Haftasonları için eskişehir erdek bolu ankara gibi il dışı uzun tur sağlam plan programlarımın gökgürlemeli fırtınalı yağmurun sürekli engel olması sebebiyle doğru düzgün idman kondüsyon yapamamanın fiziken büyük eksikliğini duyarak geçen bir yaz mevsimini yaşıyoruz arkadaşlar. Yaz boyu çamurluklu kış bisikletimle dolaşır oldum. Sinirlerim bozuk. Valla soğudum. Bu sebeplerle uludağa hiç sıcak bakmıyorum daha. Hedefim çok büyük idi. Güya bu haftasonu abant turu yaparım diye düşünüyordum maalesef bu haftada olmuyor... Haftalardır olmuyor... Sadece geçen haftasonu İstanbula gittim o da zoru zoruna. 3 hafta öncede Kartepeye çıktım ondada aşırı nemden sebep istediğim gibi hiç olmadı. 26 jant 14 kilolu bisikletle molalar dahil 2 saatte çıktığım Kartepe otele yol bisikletiyle 3.5 saatte çıkabildim... Kısacası 2018 yazı tam bir hayal kırıklığı... Çamurluklu çelik kadrolu bisikletle çarşı içi sürüşlere devam...

@Kudret Kurtcebe nice pedallamalı mutlu yıllara abim.

@iskender şerit

iklim kafayı yedi yedirende biziz..malum fosil yakıt kullananlar yani araç sahipleri valla araç almadım iskender, bisiklet 7 adet eskittim ..bu kadar fosil yakıt yakmanın sonucu küresel ısınma .co2 artar ise olacağı budur .en büyük tehlike geldi bile 3 dakikada bi anda boşanan acaip bir yağmur .bu gün sancaktepe tarafında toprak kaydı, bu istanbul aynen marmaraya kayacak .bu olur olmaz yerlere bina diktirende suçlu içine girende suçlu .türkün aklı sonradan gelir, bizim kafamız çalışmaz iskender, biz anlamayız şehirçilikten .ispanyada durum vahim .ve hollanda yanıyor almanya kavruluyor 40 derece .ısınma devam eder ise halimiz harap ,kıyamet başladı, bunlar küçük kıyametler.beyoğlu çöküyor .akabinde bir deprem vurur ise istanbulu, al başına belayı...olacak zati,,korkunun ecele faydası yok,,,,

@iskender şerit

yiğtaliden tırmanış nem beni bekleyecek o gün malesef 21 km ....21 km geleceğim bir de

evet abi aynen öyle valla... bizim burası gölcük ağaçlık yeşillik idi. 1999 depreminden sonra inanılmaz değişim yaşıyor... doğa katledilip cinsi ne olursa olsun her yere beton dikiliyor... avrupa şimdi yanıyor, türkiye ise tropikal oldu... dediğim sebeplerden ötürü uludağ o tarihte benim için yatar abi... zaten sonra senelik izindeyim trabzonda olacağım...

iklimin değişmesine bugünlere gelmesine vesile olan son derece vermiş oldukları katkılarından, forsluktan böbürlenen olmazsa olmaz ihtiyaç adı altındaki Co2 salınımlı araç sahiplerine üretime katkıda bulunanlara ekonomiyi bununla ayakta tutan kuş beyinli zihniyetlilerede selam olsun.....

iklimin değişmesine bugünlere gelmesine vesile olan son derece vermiş oldukları katkılarından, forsluktan böbürlenen olmazsa olmaz ihtiyaç adı altındaki Co2 salınımlı araç sahiplerine üretime katkıda bulunanlara ekonomiyi bununla ayakta tutan kuş beyinli zihniyetlilerede selam olsun.....

valla altına atarım imzamı iskender,,,yav arkadaş şu seattle reis ne büyük adamdı ,derisi kızıl ,çooook öncelerden bu günleri gördü ,eyyyyy abd insanları bir gün gelecek cebinizdeki dolarlar ile yemek alamayacaksınız,,,dereler kuruyacak ,toprak çöl olacak ,,,,,seattle reisin abd 'lerinde heykeli var ,seattle 'da ,,,,açgözlülük ve de kibirin sonu kıyamettir

@iskender şerit

konu çooooook derin ,lakin insanlığın en büyük çelişkisi kurduğu uygarlığın doğa ile barışık olmaması ,doğa yok edildi doğanın kanunlarıda bizim uygarlığımızı yok edecek,,,,kızılderililer haklı idi hemde çok,,,doğa ile savaşan kendi ile savaşır,,,,,bekleyelim kıyameti iskender elimizden hiç bir şey gelmez,ağır bir bedel tüm insanlık ödeyecek....arabaları sel alıp gidince gülesim geliyor ,,abd 'deki hortum koca kamyonları uçuruyor..hahahhah

@Kudret Kurtcebe

Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin Kudret abicim. Sele üstünde daha nice güzel yıllara inşallah :harika:

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
799 kişi maşallah,,,,,70 'lere nazaran bisiklet kullanıcısı arttı doğrusu son kayıt 29 temmuzda

Prof ekibe kayıt olduk ama hala aklım keşişte
Arkadaş prof hariç katılmanın anlamı yok dedi deli gibi antreman yapıyoruz bakalım
c38a5f384de47155f4ec70e2a3b76a07.jpg

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi yeni yaşın kutlu olsun. Umarım bizde o yaşlarda yarış koşacak derman buluruz. :)

Bu arada amerika motorlu taşıtlarla ilgili anlaşmadan tek taraflı çekildi galiba, 5.7 motorlu dodge'lar-5.0 motorlu mustang'ler falan derken en son 2.0 motorlara çim biçme makinesi motoru falan diyorlardı. Hayırlısı diyelim. Bu arada bazen 20-23 ortalama yapınca aklıma sen geliyorsun abi, mesela bugün öyleydi. Ne bileyim 'adam 60-61 yaşında' yarış kovalıyor sende 20-23 ortalama ile 1 saat ancak dayanabiliyorsun çünkü çabalamıyorsun; halbuki çabalasan rahatlıklara 30-31'leri görebilirsin hadi kendini zorla diyorum. :)

@KitapSever

2017 marmara ...53 km ,,,non stop 1 saat 35 dakika ,5 km eğim ,,,,ortalama 33.4 ve altın madalya ,60 mastır birincisi,ikinciye 12 dakika üçüncüye 16 dakika dördüncüye 20 dakika ve son kişi selahattin sertcana 44 dakika fark atarak türkiye 60 mastırın şampiyonu oldum ,şimdi bu iş nasıl oldu bi kere etap kolay idi,,,kuzeyden güneye inildi rüzgar yoktu ,poyraz yoktu,,esas olay şudur,etaba bakar ,76 km edirne yarışında ne olacak dönüşte poyraz ne olacak sert olur ise ortalama düşer,,,,,60 mastırda türkiyede benle yarışacak adam yok ,,sıkı olanlar ise 3 kişi
rınat ahmetbekov mustafa sevinçel ve de ersan kaçan bir dördüncü yok .ama geliyor eski milli ali rıza fırıncı.bu milli öyle böyle değil gençleri devirmekte 1 yıl sonra 60 yaşında ,,,ismail iltır gelecek akabinde,
oda milli ama bu dostlar kısada pek yarışmıyorlarda ama duruma göre ali rıza ile ılgazda olduğu gibi kısada ismail ve de uzunda ali rıza olabilmekte ,sonuç milli ve de sıkı olanlar ile seneye sahada beraber olacağız esas rakipler bunlardır

1519304219583-11969482-png.146351

mustafa sevinçel kürsüden vazgeçmez 60 yaşında

28168345_10156111901829643_1077439125582246671_n-jpg.149118

sağda ali rıza fırıncı solda ismail iltır

rinat-jpg.151297

rınat ahmetbekov

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi bir ara şehir tarzı bisikletlerle ilgileniyordun geçmişte galiba, mümkünse sizin canavarı tanıyabilir miyiz?

@KitapSever

şehir tarzı bisiklet almıştım salcano city bike vardı sattım onu şu anda gıant tcr 3 yıllık oldu ,,

kırmızı olan gıant tcr,,,,,

@Kudret Kurtcebe
Çok örnek bir insansın abi, son 2 yıldır acil işim dışında(ki en fazla 3-4 kere acil işim çıkmıştır.) hiç toplu taşımaya binmedim. Bisiklet her derde deva, 60 yaşında emekli bir insan modunda elden avuçtan düşmek çok zor olsa gerek.

@KitapSever

kaderci toplumcuyuz .kaderim buymuş diyoruz ,böyle bir olay ise asla yoktur ,her kişi kendi yaşam biçimini kendisi belirler ,günde 1 paket sigara içen zati illaki dizlerinin üstüne çökecektir,sonra kalkıpta kaderim buymuş demek aynen ahmaklıktır,bu ülkede 22 milyon insan sigaraya el atıyor ise bu işte bir yalnışlık vardır ,önce bu millet bi kendisine bir baksın ,marketler zincirine baktığında ülkenin nasıl zehirlendiğini görürsün bu da başka bir sorun ,bu ülke insanları marketler aracı ile zehirlenmektedirler,raf ömrünü uzatmak için mamullerin içini kimyasal ile donatmanın anlamı yoktur sağlıksız bir nesil var ise aynen suçlusu marketlerdir ,dışardan gelen kimyasal zehirli yiyeceklerdir,devlet politikası yok bu konuda ,inşallah olurda geç kalındı bence ,şimdi bu anlattıklarımın ne alakası var diyeceksiniz konu ile ,öylede bir varki,,konunun adı ne performans tırmanışı,günde 1 paket içen biraz zor çıkar uludağı ,ve de yalnış beslenen.....

@Kudret Kurtcebe
Bilgiler için çok teşekkür ederim abi, bile bile ciğerleri tüketmek çok ayrı bir olay...

279Erkan KÖZENFERDİİstanbul3
43Osman Şirin Ferdi İstanbul49
155Bahtiyar Közen Kartepe bisiklet takımı İstanbul39
290Furkan TULUNVelocity216 Cycling Teamİstanbul31
2
dostlar hep burada ,,,,,,:harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

396Mert BARKINYeşil Pedal Spor Kulübü Bursa24
geçen yıl kürsüde ikinci olmuş idi

img_1825-jpg.159561

4 ağustos ct günü gişelerde olacağım,saat tahminen 13.00 'de ordayım ,resim çekemeyeceğim ,tablet bozuldu malesef ,bir kaç dosta ras gelirsem onlar ile burada bir iki selfi çekeriz ,tabi bu dostlar forumdan olmayabilir face 'den bana atarlar resimleri bende buraya koyarım ,bu gişelerde en fazla 15 dakıka duracağım ,bu arada sağdan birinci korcandan ses yok ,özelden geleceğim demiş idi ,tabi ortadaki erkan o aynen geliyor, listede,
furkan resmi çekmiş idi furkanda geliyor ,iskender sende çok şeyi kaçırıyorsun ,alt tarafı bir sağlık raporu çıkaracan çok zor değil ,,,

(link)

maşallah 837 kişi ha gayret 1000 kişi olsun,,,,

499Yagiz Ekin YASAVURBüyükçekmece Bisiklet Akademisiİstanbul16
500Yağız Ekin YASAVURBüyükçekmece Bisiklet Akademisiİstanbul16
501Yağız Ekin YASAVURBüyükçekmece Bisiklet Akademisi16
502Yağız Ekin YASAVURBüyükçekmece Bisiklet Akademisi16
vay babam vay hataya bak hizaya gel,,,,

17Yüksel KILIÇİSTANBUL TRİATLON KLÜBÜİstanbul69
18Ali Serdar AKGİRAYRota 34İstanbul63
19Remzi KALYONCUOĞLUBalıkesir62
20Altan TATLIŞENBursa60
60 artılar,,,,,,helallllllllllllllllllllllllllllll

bu yüksel kılıç dostum uzunda 61 km 'de ama ona ras gelmem zor olacak,21 km öteden saat 09.00 'da mudanyadan çıkış yapacağım ,09.30 'da eker meydanı benden çok uzak ,geçen sene çıkışı 10.00 'da vermişler,ayrıca güzergahlar üzerinde araçların var olduğunu gördüm , videodan her şey açık ve seçik ortada ,bu kadar kalabalık bir gürüh içine araçların girmesi zati riskli olup geçen seneki olaylardan anladığım kadarı ile jandarma olaya müdale etmiş,bisiklet sürücüleri yolu kapladığı için ,jandarma gene uyaracak tahminim ,çünki millet yola dağılacak arkadan gelen araçlar sabırsızlık yapabilir ve inşallah kaza olmaz ,,,,,,

21Tevfik ORTENTevfik Ortenİstanbul59
22Ali Kemal GÜNERkEŞAN YOLEdirne59
23Fuat BOZAKFerdiİstanbul58
24Humphry HATTONHi-Ride56
25İsmail PARSAhi-rideİstanbul54
26Emir Ali SADAGHİANİİstanbul54
27Atıler BAĞCIFerdiİstanbul54
28İsmail ERGUNLEFTRIGHT MULTISPORTİstanbul53
29Mehmet AKARCALIFerdiİstanbul53
30Levent Kaan YETİŞGENFERDİ LİSANSİstanbul53
31Levent Kaan YETİŞGENFERDİ53
32Haluk BABACANbabaeskiİstanbul52
33Mahmut Mehmet MABRUKİBK (İstanbul Bisiklet Spor Kulübü)İstanbul52
34Sönmez İŞSEVERFerdiBursa52
35Carlo GOTTARDOHI Rideİstanbul51
36Zafer YALINYalova belediye gsk derneğiYalova51
37Muzaffer KAHRAMANEdirne50
38Tuncay DENKTAŞPedal 16Bursa50
39Erol MISIRLIİstanbul50
40Şevki AYDINİstanbul Bisiklet Spor Klubuİstanbul50
41Ahmet AKAYPeloton İstanbul Bisiklet Spor Kulübüİstanbul50
tekirdağ yarışında zafer beyi tebrik etmiş idim ,,,,ki zafer bey o zalim 19 eğimleri devirdi ,72 km ,uçmak dere yarışı korkunç 4 sektör eğim dışında 19 eğimler bitmedi ,mutlu erçevik hoca gran fondo amatörlerine gerçek yarışı tattırmış idi çok kişi döküldü ,313 kişi katıldı 50 kişi bitiremedi çok insan elinde çıktı,nitekim bu etapta kısa mesafe olur ise aynen katılırım ,tekirdağ -gazi köy 52 km kısa etab olur ise mutlu hocaya bakar bu iş,,,,
ahmet akay ile birlikte pedalladık peloton istanbul ekibinin idmanlarında ,denk gelirmiyiz bilemem
50 mastır bayağı varmış uzunda,,

15Fatih ALTANFerdiÇanakkale61
16Sadık YALAMANBursa61
17Burhan ÖZDEMİRVELOeskişehirEskişehir60
kısada 60 mastır ,sadık bey ikinci olmuş idi aynı yarışta beraber idik,,,2017 marmara gran fondo 53 km kısa etap

6Arzu SAĞNAKPeloton İstanbul Bisiklet Spor Kulübüİstanbul31
ey maşallah arzu podyumun kraliçesi sıkı eğimci,,,affetmeyecekte iyilerde var tabi başarılar dostuma

9Ece CALPBaşkent üniversitesi spor kulübüİzmir26
podyumun ikinci kraliçesi,,,

96Volkan KURDOĞLUPeloton İstanbul Bisiklet Spor Kulübüİstanbul42
sağlam adam,,,,,40 yaş

19Mete TAŞKINFerdiİstanbul58
vay mete hocamda kareye gelmiş,,,,kısada keşişte denk gelebiliriz

235Tuna Taşkın Velocity216İstanbul23

baba oğul kısada her ikiside kürsü gördü gran fondoda

(link)

539 performans
335 keşiş

sayı doğru ise 874 kişi,,,,

@Kudret Kurtcebe Hey maşallah, şu 50 / 60+'ların hastasıyım zaten. Akranları kahve köşelerinde sağda solda pineklerken bu abiler fişek gibiler maşallah. Allah sağlık sıhhat güç kuvvet versin.

@Kudret Kurtcebe

Müthiş abi, Ali Rıza Fırıncı'nın ortalama 30.4 km. : (link)

ne gençler var bu ortalamaya yaklaşamayan o_O

Geri