Scudo Sports

4 ağustos 2018 uludağ performans tırmanışı

@Mur@t_OkKöfteleri düşün;)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Scudo
@Mur@t_Ok

Tekirdag yapmış idim 196 km ama büyükcekmeceye enver ile geldik araç vardı ,beşiktaşta araç ile buluştum,ordan büyükcekmeceye ,yalnız dönüşte bir yerlerde emniyet şeridi sıfırdı .gidiş sağ tarafta emniyet şeridi iyi,rüzgar hem gidişte dövdü hemde dönüşte,,,tekirdağ'ın köftesini yemiş idik,rüzgarda bizi yemişti,16 yaşında bir genç vardı turu ben düzenlemedim,16 yaşındaki genç dönüşte yoruldu onu önüme kattım zar zor geldi,araçta arka koltuğa oturur oturmaz başı önüne düştü o günü unutmam

@Kudret Kurtcebe abim biz kısmetse 8 kişi gideceğiz ve sağ şeridi kapatarak gideceğiz. Beylikdüzünden-Tekirdağa oradan tekrar beylikdüzüne

@S-Works tekirdağ gidişi sabahın erken saatleri olduğunu varsayarsak güneş arkanızdan vuracak sıkıntı yapmaz ama dönerken öğlen saatlerinden dolayı tam tepenizde olma ihtimali var...güneş kremi kullanın derim.......bu arada tüyap ile silivri arası yolu belki biliyorsunuzdur ama emniyet şeridi pekde emniyetli değil ve emniyet şeridinin asfalt kalitesi rahatsız edecek şekilde..kınalıdan tekirdağa kadar yol mükemmele yakın..kazasız belasız sürüşler...

@bilalfidanboy

Kesinlikle katılıyorum Silivri dönüşü özellikle emniyet şeridi sıfır ve mıcırlı gibi yol... Hakkımızda hayırlısı tedbiri elden bırakmayacağız. 06:00 da Beylikdüzünden hareket ederek çıkacağız.

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
@Kudret Kurtcebe

Tamam abim inşallah sağ salim gidip gelirsek eklerim resimlerimizi ve değerleri

• Beğen
Tepkiler: S-Works
Bu konuda performans grubunu seçenlerin ön idman kriterleri var olmuştur hedef uludağ 'dır keşiş grubundan ayrı olarak bu konu tamamı ile performans grubuna aittir,performans grubunu seçenler bu konuda toplanabilir,öncelikle çalışanların uludağda zorluk cekmeyeceklerini belirtirim 3 kez uludağ seferi yaptım,yolun 21 km 'lik egimini biliyorum 6 /7 arası sürekli egimdir,

(link)

Kayıtlar başlamıştır,performans seçenler buraya kaydını yaptırabilir,
Benim rota mudanyadan başlayacaktır 21 km durmadan gideceğim,her zamanki gibi,3 -4 dakika soluklanma,sonrasında bursa anadolu lisesinden tırmanış yigitaliden devam ,büyük olasılıkla keşiş grubu yani performans yapmayan arkadaşlara raslayacagim,5 mola olabilir kısa süreli,21 km eğim sonunda gişelerde duracağım,eski rekor 42 km ,6 mola kısa süreli,3 saat 45 dakika

Emniyet şeridi bisiklet için değil . O sebeple ben tek olduğumda dahi seritten gidiyorum. Ki biz grup olarak gideceğiz . Şerit kapatacağız. Uyarılar için teşekkürler. @bilalfidanboy

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

163692 dosyayı görüntüle

Mudanyadan bu nokta arası 21 km 'dir non stop 1 saat 30 dakika eski rekor,bu nokta bursa anadolu lisesi,3 -4 dakika soluklanma burda olacaktır akabinde burdan yigitaliden tam 21 km eğim çıkarak performans olayım 60 mastırda bitecektir Forumdan 60 mastırda benle gelecek var ise beklerim,

@S-Works

Bu şerit kapatmaları çok severim,peloton ıstanbul ile anadolu yakada 35 kişi ikili aynen sağ şeridi kapatıyoruz araçlar uzaktan geçiyor tabi sabah saatlerinde ,dönüşte özellikle tekirdağdan ikili sağ şeridi kapatın sıkı ise vursun araç başına bela alır

@Kudret Kurtcebe

Performans grubuna kaydımı yaptırdım hakkımda hayırlısı artık...

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Mur@t_Ok

Gerçi ben farklı yerden çıkış yapacağım murat yalnız 3 kez gittim uludağa ,tahminimce saat 13.00 gişelerde olacağım,bu arada o gün sıcak olabilir çeşmeler var gerçi yolda,genede enerji iceceklerini hazır etmek lazım tabi doğal olanlarını,

Aslında karayolları kanunu en sağ şeridi kullanın diyor. Emniyet şeridini kullanın demiyor. @S-Works haklı.
Şahsen ben de emniyet şeridini riskli bulduğum durumlarda hiç utanıp sıkılmadan şerit işgal ediyorum. Tehlikesiz değil ama bazen daha güvenli.

Takdik şudur bunu uygularız çoğunlukla özellikle pendik kurtköy bağlantısında yol daralir orda herkes fren mesafesinde tek arka arkaya basar tekrar yol genişler ve ikili düzen olustururuz
Her pazar bostancı ve de tuzla arası sabah saatlerinde 4 tekerler artık anladılar olayimizi ,sağ şeritte ikili giden 30 -35 kişilik bisiklet gruplarına araçlar 2 metre mesafe koyarak geçiyorlar ,demekki bu millet egitilebilinirmis bizde bu 4 tekerleri eğitmeye devam edeceğiz peloton grupları olarak

@Özcan. Durum bendede aynı,bende genel itibarı ile en sağ şeridi kullanıyorum zaten şehir içi çoğu yerde en sağ için 30 kmler yasal sınırda bizde çok doğal olarak o sınıftayız ama şimdi olurya burda bunu önermek yada tavsiye etmek yeni başlayan birileri için tehlikeli olabilir kanaatinde olduğumdan birde vebal taşımak istemediğimden yazamadım...

Uludağ için herkese ayrıca başarılar

Umarım ve inşallah o gün orda olacağım

Karayolları trafik kanunları eksiktir d-100 'e defalarca girdim,burası otoban değildir,
ikili sistem uygulayan bisikletli grubu gören her araç hızına ayar çekecektir ve mesafe koyacaktır,bu kanun olarak yazılacaktır ,
ehliyet alan kişilere bu kanun hatırlatilacaktir,bu ülkede icraat yoktur,daha iki gün önce yeşil bisiklet spor takımı sürücüsüne makas atan araç çarpmıştır,üstelik dostumuzun lastiği patlamış sağ şeride çekilmiş bu esnada makas atan arac ile burun buruna gelmiştir,adama derlerki acelen ne kardeşim,bu millete ceza öyle bir yağacakki hizaya çekilecek,trafik teroristlerini alt etmek kolaydır ,kanun çıkaracaksınız,kişinin ölümüne sebebiyet verenler hem hapis yiyecek hemde aracına devlet el koyacak,kişinin yaralanmasına sebebiyet verenlerin elinden devlet aracını 1 yıllığına gasp edecek ehliyetini iptal edecektir gasp edilen aracı yakınları almak ister ise 50.000 lira ödeyecektir,bakın o vakit nasıl hizaya geliyor bu millet acimayacaksin yumruğunu vuracaksın

(link)

Performans grubu kayıtları devam ediyor,konu başlığı uludağ peformans tırmanışı olduğu için 60 km 'ye varım diyenler hazırım diyenler,idmanliyim diyenler buyrun kayıt için ,,,

S - works,murat ok,performansta ,
varmı başka performanscı,,,,evet bursa ses ver tekirdag,istanbul ,yalova ses ver

Bilal performanstamisin ? Serdar benlemi gelecen yoksa performans grubu ilemi gidecen ? iskender sen ister isen performans grubuna yazıl ya da ferdi takil

@Kudret Kurtcebe abi ben keyfini çıkarmak için keşiş grubuna yazıldım. bir sonraki katılımda da performans grubuna geçerim. yarış tam olarak kaçta başlıyor ek sefer falan düzenlenecek mi acaba?

@srdrmrs eyvallah serdar eker meydanında erkenden olman lazım,nilüferde,09.00 çıkış olur tahminim aksaklık olur ise 09.30,ben 21 km öteden geleceğim,bu nedenle senle buluşma keşişme eğimde olabilir gişelere gelmeden,,

Sefer hakkında bilgim yok herkes kendi imkanları ile gelecek aracı olanlar araç ile,,

@Kudret Kurtcebe abi bende muhtemelen senin gibi Mudanya-Bursa ordan Çekirgeden-Milli park- oteller bölgesi yapar saat 18:00 feribotu ile dönerim gibi.tabi işim ile pürüz çıkmaz ise..antrenmanları zaten eksiltmeden bende avrupa yakasında zaman açısından zorda olsa devam ediyorum,işten kalan vakit ile yada işe gitmeden evvel 45 50 km...

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
Geri