163601 dosyayı görüntüle
Ismail çavuşoğlu,analar ne evlat doğuruyor arkadaş helal olsun bu gence
@iskender şerit
Aman duymasın

ops::islik::islik::islik::islik:

@Serkan Mıstınoğlu
Serkanin sözü vardı bana,,,,,.:islik::islik::islik::islik::islik::islik::islik::islik:

Valla ben türkiye formasını aldım uludağda giyeceğim
163664 dosyayı görüntüle
6'ınci uludağ 60 km 'lik performans çıkışı yavuz çakır adına düzenleniyor,,,
1948 'de bisiklet sporuna başladı,konya şeker himayesinde veledrom şampiyonluklarını aldı,zamanın en hızlı veledrom sürücüsü,
(link)
Kayıtlar açık ,,,,tekrarlayalim,isteyen keşiş grubunu seçer 45 km ,isteyen performans grubunu 60 km ,,,,,
163673 dosyayı görüntüle
Performans grubu rotası rotası 60 km nilüfer çıkışı
163674 dosyayı görüntüle
Keşiş grubu rotası 45 km
Fatih topçu 60 km 'yi 3 saat 32 dakikada almış bir yandanda video çekmiş,fena sayılmaz ,,,
@mariokaldato
Sevgili raşit dostum performans 'in öyküsü biliyorsun zordur ,hele hele uludağda adam ikiye bölünür,kartepe 236 km 'in bir günde nasıl alındığını yazmayacağım ,bu iş peynir ekmek yemeğe benzemez biliyorsun tarzım performans ,,tur değil ,peki benim ilham aldığım şahsiyet kim 67 'lik eski milli ve de dehşet eğimcı feridun tezbaşaran,senin klavye şövalyesi olmadığını biliyorum,bak dostum serkan mistinoglu ile performans yaptık yıllar önce serkan o vakitler iyi idi ,ama şimdi nerde bilemem bu performans olayı bırakmaya gelmez,bak aytekin erzan bir zamanlar dehşetti ama ne oldu çoluk çocuğa karıştı bu iş evlilik tanımaz ya evlilik ya performans ,bir adam tanırım ,performans dedi hatunu boşadı böyle adamlarda var bu ülkede,örnek vereyim,arzu sağnak ve tufan sağnak evli arzu bayanlarda kürsü şampiyonu,tufan peloton istanbulun takım kaptanı bu işler böyle olur,,,