seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 18.001
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
tolstoy 'un bisikleti kavramını duymamış olamazsınızKeşke daha önce tanışsaydım bu aletle![]()
Hayır duymamıştım 36 yaşındayım şartlar gereği şöyle 25 yaşlarımda olsam daha haşir neşir olurdum diye düşündüm.Allah sağlık versin diyim daha ne kadar sürebilirim kim bilir?tolstoy 'un bisikleti kavramını duymamış olamazsınız![]()
Biraz öyle oldum galiba geç oldu ve kalıcı oldu aynentolstoy 'un bisikleti kavramını duymamış olamazsınız![]()
daha uzun yıllar var önünüzde keyifle binin .Hayır duymamıştım 36 yaşındayım şartlar gereği şöyle 25 yaşlarımda olsam daha haşir neşir olurdum diye düşündüm.Allah sağlık versin diyim daha ne kadar sürebilirim kim bilir?
Sizin ki bayanların depresyon halini geçmiş aman dikkatBisikletin iyi gelmediği tek şey:Orta yaş bunalımı.Şimdi düşünüyorum da belki de doğru değildir.Orta yaş bunalımından mı bisiklete biniyoruz ya da bisiklete bindikçe bisikletle ilgili herşeyi satın alarak bu sendromu tetikliyor muyuz belli değil.
38 bitti 39'dan gün alıyorum.Orta yaş bunalımın tam göbeğindeyim.Bendeki süreç de herşeyi satın alma ile semptom gösteriyor.Bisiklet de ucuz değil ki arkadaş, her şeyi satın alınca da hesap kitap şaşıyor.Bir insan 5 tane sele alır mı?
![]()
Valla aklıma gelmişti son zamanlar. Teşhisi kendiniz koydunuz sayın @hamlet2006 .😅Bisikletin iyi gelmediği tek şey:Orta yaş bunalımı.Şimdi düşünüyorum da belki de doğru değildir.Orta yaş bunalımından mı bisiklete biniyoruz ya da bisiklete bindikçe bisikletle ilgili herşeyi satın alarak bu sendromu tetikliyor muyuz belli değil.
38 bitti 39'dan gün alıyorum.Orta yaş bunalımın tam göbeğindeyim.Bendeki süreç de herşeyi satın alma ile semptom gösteriyor.Bisiklet de ucuz değil ki arkadaş, her şeyi satın alınca da hesap kitap şaşıyor.Bir insan 5 tane sele alır mı?
![]()
Gençler bakın tesadüfen ne gördüm.
Şu araç sürücüleri bizim ülkemizdekilerden olsa kimbilir kaç bisikletçi pert
Karınca gibiler maaşallar.
Bir de dikkat ettim Almanya ve Hollanda gibi ülkelerde (sanırım genelde düzlük ve rampa az olduğu için) eski tip ortadan aşağıda borulu (ismini bilmiyorum kadınların kullandığı bisikletlerde genelde bu tarz oluyor) bisikletler sanırım daha çok tercih ediliyor. Tahminim bu karışık bisiklet trafiğinde kolay durup ayakları yere basabilmek için.
Surusler genelde buna benzer oluyor. 60 km'de 30 metre irtifa.Hollandada bisiklet süren birisinin" tepeye çıktım dediği için dalga geçen birinden duymuştum. En fazla yükseklik 150 lik bir tepeymiş. Aşağı yukarı doğru. Ayrıca denizden kazanımlar falan da var ve %27 si deniz seviyesinin altındaymış.
226510 dosyayı görüntüle
@erman35 36 yaşında bisiklete başlamak neden gecikmek olsunki...ben 50 de başladım ve hiç aklıma bile gelmedi acaba yaşım uygunmu filan diye...siz biraz erken başlamışsınız bu yaşlılık moduna..😁..ben size birşey söyleyim darılmayın ama, @Süper Dede mümtaz abi (62) sizden inanın daha genç..ben zaten keza öyle..🤣..bende 2 de büyük hacim motor var...hatta kızmasınlar yönetim, birini paylaşayım..buna yaşlı biner mi?..😉
226588 dosyayı görüntüle
Motorcu,bisikletçiler görmek harika...@erman35 36 yaşında bisiklete başlamak neden gecikmek olsunki...ben 50 de başladım ve hiç aklıma bile gelmedi acaba yaşım uygunmu filan diye...siz biraz erken başlamışsınız bu yaşlılık moduna..😁..ben size birşey söyleyim darılmayın ama, @Süper Dede mümtaz abi (62) sizden inanın daha genç..ben zaten keza öyle..🤣..bende 2 de büyük hacim motor var...hatta kızmasınlar yönetim, birini paylaşayım..buna yaşlı biner mi?..😉
226588 dosyayı görüntüle