Scudo Sports

35 yaş üstü bisiklet kullanıcıları

bak ya koca koca adamlar giymişler sexy taytları,şıbıdık şıbıdık pedallıyorlar şeytan icadı iki tekerle 😘 geceleri saymazsak 20 yaşındayız elhamdülillah 🤣 (dipnot;ironi değildi yıllar önce anadolunun bir şehrinde kahvenin önünden geçerken linç ediyordu amcalar beni😋)

Scudo
@necmeddin bey tabi kondisyonunuz iyi ama yaş düşünmeyi de etkiliyor, yaş hesaplaması şöyle yapılıyor 2000-1982= 18 yanlışınız var.:ckkmk::)o_O:ssrtcbya:

Valla zaman ne zaman geçti anlamak mümkün değil. Selamlar herkese.

@seko35.50 tayt yüzünden mi? yok artık..ne zaman?

• Hahaha
Tepkiler: seko35.50
tolstoy 'un bisikleti kavramını duymamış olamazsınız :)
Hayır duymamıştım 36 yaşındayım şartlar gereği şöyle 25 yaşlarımda olsam daha haşir neşir olurdum diye düşündüm.Allah sağlık versin diyim daha ne kadar sürebilirim kim bilir?
tolstoy 'un bisikleti kavramını duymamış olamazsınız :)
Biraz öyle oldum galiba geç oldu ve kalıcı oldu aynen

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Hayır duymamıştım 36 yaşındayım şartlar gereği şöyle 25 yaşlarımda olsam daha haşir neşir olurdum diye düşündüm.Allah sağlık versin diyim daha ne kadar sürebilirim kim bilir?
daha uzun yıllar var önünüzde keyifle binin .

Bisikletin iyi gelmediği tek şey:Orta yaş bunalımı.Şimdi düşünüyorum da belki de doğru değildir.Orta yaş bunalımından mı bisiklete biniyoruz ya da bisiklete bindikçe bisikletle ilgili herşeyi satın alarak bu sendromu tetikliyor muyuz belli değil.:okyrm:
38 bitti 39'dan gün alıyorum.Orta yaş bunalımın tam göbeğindeyim.Bendeki süreç de herşeyi satın alma ile semptom gösteriyor.:krktm:Bisiklet de ucuz değil ki arkadaş, her şeyi satın alınca da hesap kitap şaşıyor.Bir insan 5 tane sele alır mı?:ssrtcbya:

Bisikletin iyi gelmediği tek şey:Orta yaş bunalımı.Şimdi düşünüyorum da belki de doğru değildir.Orta yaş bunalımından mı bisiklete biniyoruz ya da bisiklete bindikçe bisikletle ilgili herşeyi satın alarak bu sendromu tetikliyor muyuz belli değil.:okyrm:
38 bitti 39'dan gün alıyorum.Orta yaş bunalımın tam göbeğindeyim.Bendeki süreç de herşeyi satın alma ile semptom gösteriyor.:krktm:Bisiklet de ucuz değil ki arkadaş, her şeyi satın alınca da hesap kitap şaşıyor.Bir insan 5 tane sele alır mı?:ssrtcbya:
Sizin ki bayanların depresyon halini geçmiş aman dikkat:)

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
Valla aklıma gelmişti son zamanlar. Teşhisi kendiniz koydunuz sayın @hamlet2006 .😅

Gençler bakın tesadüfen ne gördüm.
Şu araç sürücüleri bizim ülkemizdekilerden olsa kimbilir kaç bisikletçi pert :D

Karınca gibiler maaşallar.
Bir de dikkat ettim Almanya ve Hollanda gibi ülkelerde (sanırım genelde düzlük ve rampa az olduğu için) eski tip ortadan aşağıda borulu (ismini bilmiyorum kadınların kullandığı bisikletlerde genelde bu tarz oluyor) bisikletler sanırım daha çok tercih ediliyor. Tahminim bu karışık bisiklet trafiğinde kolay durup ayakları yere basabilmek için.

Yaklasik 2 yil ise gidip gelirken bu yolu kullandim, bu kalabaliga girmemek icin yolu uzatmisligim cok,

Orta demiri olmayan bisiklete ozellikle tek elle binip inmek, kullanmaya baslamak daha pratik. Genelde bu yuzden tercih ediliyor, diger sebebi de kadinlarin etek ile bunlara binmesi daha kolay.

@erman35 36 yaşında bisiklete başlamak neden gecikmek olsunki...ben 50 de başladım ve hiç aklıma bile gelmedi acaba yaşım uygunmu filan diye...siz biraz erken başlamışsınız bu yaşlılık moduna..😁..ben size birşey söyleyim darılmayın ama, @Süper Dede mümtaz abi (62) sizden inanın daha genç..ben keza öyle..🤣..bende 2 de büyük hacim motor var...hatta kızmasınlar yönetim, birini paylaşayım..buna yaşlı biner mi?..😉
IMG_20200316_113428_0.jpg

Son düzenleme:
Hollandada bisiklet süren birisinin" tepeye çıktım dediği için dalga geçen birinden duymuştum. En fazla yükseklik 150 lik bir tepeymiş. Aşağı yukarı doğru. Ayrıca denizden kazanımlar falan da var ve %27 si deniz seviyesinin altındaymış.

226510 dosyayı görüntüle
Surusler genelde buna benzer oluyor. 60 km'de 30 metre irtifa.

Screenshot 2020-05-14 at 23.03.49.png

Son düzenleme:
HakanAydn
aynen abi tayt yüzünden,10yıl oldu herlade ismini vermiyeyim nadide güzel bir anadolu şehrimiz,bir görev icabı 1aylığına gitmiştim bisikletimide götürmüştüm.olanlar oldu 🤣 bakkaldan bira alırkende bi fırça yedik ohooo dedim yandık ya,hem satıyon hem fırçalıyon:( canım memleketim boğulacaz cahillikten

@erman35 36 yaşında bisiklete başlamak neden gecikmek olsunki...ben 50 de başladım ve hiç aklıma bile gelmedi acaba yaşım uygunmu filan diye...siz biraz erken başlamışsınız bu yaşlılık moduna..😁..ben size birşey söyleyim darılmayın ama, @Süper Dede mümtaz abi (62) sizden inanın daha genç..ben zaten keza öyle..🤣..bende 2 de büyük hacim motor var...hatta kızmasınlar yönetim, birini paylaşayım..buna yaşlı biner mi?..😉
226588 dosyayı görüntüle
@erman35 36 yaşında bisiklete başlamak neden gecikmek olsunki...ben 50 de başladım ve hiç aklıma bile gelmedi acaba yaşım uygunmu filan diye...siz biraz erken başlamışsınız bu yaşlılık moduna..😁..ben size birşey söyleyim darılmayın ama, @Süper Dede mümtaz abi (62) sizden inanın daha genç..ben zaten keza öyle..🤣..bende 2 de büyük hacim motor var...hatta kızmasınlar yönetim, birini paylaşayım..buna yaşlı biner mi?..😉
226588 dosyayı görüntüle
Motorcu,bisikletçiler görmek harika...
Motorun çok yakisikliymis hakanaydn:)
Bende de bir kırmızı yamaha var seninki kadar kaslı olmasada ;)

2001'den beri eksisozluk yazariyim, o zamandan beri basligi acan arkadas gibi dikkat cekmek isteyen tipler coktu ama artik iyice ayari kacti, ciddiye alinacak bir tarafi yok.

Turkiye'de bisiklet genelde spor icin amacli kullanildigi ve 40 yasini asmi spor yapan eski nesil pek olmadigi icin garip karsilanmasi normal aslinda. Ozellikle 80 sonrasi nesille beraber duzenli spor aliskanligi yeni yeni oturdu, bundan 10 sene sonra da normal hale gelir.
Diger yandan ulasim amaciyla bisiklet kullanimi cok dusuk, bunun sebepleri icin yuzlerce sayfa yazilip cizilmistir bu foruma onu da tartismak anlamsiz ama bu covid krizi ile beraber bisiklet dunyada yukselen trend, Turkiye'de bundan nasibini alacaktir.

Hollanda'da en yasli bisiklet surucusune ulastirma/altyapi bakani odul verdi gecen sene. Abi 97 yasinda aktif bisiklet kullanicisiymis.

(link)

yaş 43. dış görünüş 53. hissedilen kondisyon 33 🤪 4 senedir bisiklet kullanıyorum spor amaçlı. Garmin vo2max ölçümü vücut yaşı 20 gösteriyor:hihi: yalan tabi 39 nabız mı olur. yanlış ölçüm.
bu arada CRF ile bi motorcu da burada

merhaba konuya yazalım bende 36 oldum iyiki bisiklete başlamışım bizim ilçede baya yükselen bir bisiklet bilinci var bayram sonrası 50+ bir abiyle beraber bizde hergün binmeyi düşünüyoruz tabii işsizliğim sona ererse zor :( bisiklete başlayan ve spor amacı ile devamlılık gösteren genç kalır ben belki 23 marttan beri hiç binemedim çok özledim :( ve kilo aldım :kötü:

Yahu ağalar siz zaten iki teker motora alışkınsınız. Çok bir değişiklik olmaz ya benim gibi tırcılar napsın. Alışkanlık olmuş Uzun samsun arıyoruz. :bsmagryr:
@İki teker bir dünya 8409 evet bu melun hastalık bir çok canı yaktı, ekonomiyide kötü etkiledi. Karamsarlığa kapılmamak lazım bu yaşa kadar neler gördük. Kiloyu dert etme iki pedalla düzeliyor.
@Adem Tırpancı 33 den sonra evlendik. İşin güzel tarafı 9 ve 6 yaşındaki çocuklarda iyi bisikletçi maşallah. Büyük oğlanla kış aylarında 400 km ortalama yaptık. Küçük bana kızıyor heppp sen sürüyon diye. Bisikletle çocukların seviyesine inebiliyorum. Bu da bu işin bir güzelliği.

insan geldiği yaşa inanamıyor bazen. yaş 38 oldu belkide yıllar sonra bu mesajımı okuyunca bu mesajı 38 imde yazmışım diyeceğim :(

Geri