Benimde nöbetim var iş yerinde. Eger dönüş 17.00 den önce olacaksa gelebilirim ön çapraz bağ ameliyati olalı 2.5 ay oldu. İlk antrenmanim olur evde trainerla çalışıyorum 1 aydır
Özel mesajla hallettik detayları. Her durumda ben eşlik edeceğim guruba. Ben D-100'ü kullanmıyorum pek ama o yolda. 2km uzatmak pahasına Kartepe içinden geçiyorum. Yol hem daha emniyetli hem de temiz. Cumartesi günü bisiklet yolu girişinde görüşürüz diyelim o zaman.
gideceğimiz güzargah sürekli akan trafiğin olduğu d100 karayolu seka kamp'a başka yerden gidilmiyor dikkatli olduktan sonra sorun çıkacağını sanmıyorum.
@rahmi kocaman
siz karşı mahalleden güzargahı çizmişsiniz benim dediğim yer daha kestirme direk seka kamp yoluna bağlanılcak. ben arkadan gelicem zati sınavım var siz götürürsünüz
Merhaba arkadaşlar , 15 inde yarışım olması nedeniyle antrenmanlarım çok yoğun.Cumartesi günü antrenmandan sonra eğer fırsat bulursam yanınıza gelmeye çalışıcam.Şimdiden kazasız belasız güzel tur geçirmenizi dilerim.
Melih için yarım saat bile fazla Şaka bir yana, bana cumartesi gününe sınav koymamışlar, pazara koymuşlar :evil: Cumartesi bir aksilik olmassa geliyorum...
Küçük bir arıza verdim.. kusura bakmayın. Dünden bu yana istemeyerek off oldum. Şimdi karşınızdayım
Daha iyiyim
Birazdan parmaklarımı çalıştırıp aranıza karışacağım ))
Dönüşümüz kısmetse çok geç olmaz. Katılırsanız seviniriz. Size uyan zamanda dönüşte yapabilirsiniz. Şöyle bir durumda var zaten bende deniz otobüsüne yetişmek durumundayım. Ve sonuncusu saat 21 de. Bu yüzden bizlerde zamanı iyi kullanmalıyız. Gelirseniz seviniriz.
@Çetin ŞAHİNÖZ
Selam Çetin beyciğim
Ailenin de katılımına çok sevindim. Güzel bir örnek olacak. Rastlaşmak dileğiyle..
@Berksan
Berksan, çok mutlu oldum. Katılımın bizi mutlu edecek. Rastlaşmak dileğiyle. Dersler ve sınavlarda başarılar
@Çetin ŞAHİNÖZ
Arayı kapattım mı Çetin ))))
@sezer16
Sezer, hadi sende programına bak. Bu kan gruplarını birleştirelim pedaldaş ))