Scudo Sports

34 BF, 41 BF ile tanışmaya ve birlikte pedallamaya geliyor. (12 Nisan 2014)

@Yusuf A.

İlgine teşekkürler Yusuf.
Yazın tekrar program yaparsak kamplı olur bence. Neden olmasın :)
Fakat bu sefer program yatışlı değil maalesef...

@Melih Çolak

Melih

Yaptığınız Seka Kamp rotası bize uygun. Yola devam :)

Scudo
üstad,
haklısın kandıra yolu zor bir yol ama. eğer Kandıra'ya olan ulaşım hallolursa Bağırkanlı-Cebeci arası aşağı yukarı 30km tutuyor. hem deniz hem orman manzaralı. çok güzel bir güzergah. belki kandıra'ya ulaşım ve kandıra'da konaklama konusunda sponsor bile bulabiliriz.

Forumdaşlar ve Pedaldaşlar :)

Katılım için bilgi verirseniz, bisikletlerimizi araçlara nasıl yerleştireceğimizi organize etmeye başlayalım.

Arkadaşlar, kimler geliyor? Araç sahipleri parmak kaldırsın ve kaç bisiklet yükleyebileceklerini belirtsinler lütfen.

Zaman yaklaşıyor ancak planlarız...

Arkadaşlar,

Turlarımız devam ediyor. Bir yandan organize olalım. İzmit için çalışmalara başlayalım... :)

• Beğen
Tepkiler: Büşra Yoldaş
Heyecanla bekliyoruz gelmenizi. :)

• Beğen
Tepkiler: NEVRES KME
size kötü haberim var kocaeli üniversitesi final haftası 12 nisanda başlıyor yani anlaşılan hafta sonuda dahil sınavlarım var

@Melih Çolak

Melih,
öncelik dersler. Hiç üzülme katılamasan da. Muhakkak bize eskortluk yapacak birileri çıkar. Seni de başka bir turda görürüz yada kısmet olur İstanbul a gelirsin birlikte pedallarız.
Önceliklerimiz önemli, unutma bunu ;)
Yazarak yapacağın destek bile bizim için değerli.
Sağol :)
Sınavlarında başarılar

İzmit BF,

Bizlere kimler katılacak, en önemlisi kim eskortluk edecek???
Yoksa nevigasyon ile mi bulmamız gerekecek Seka kamp rotasını.. ;)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Allah nasip ederse ben sizi karşılayacağım. Sekapark benim mekanım zaten, Seka Kamp rotasını da bir şekilde halledeceğiz artık :D
Melih buraya çizer rotayı, biz de omu takip ederiz. :)

Benim sinav tarihim bugun belli oluyor umarim c.tesi sinavim yoktur... :(

@Berksan

Hayırlısı dostum. Öğrencinin önceliği derstiir. Umarım müsait olursun.

@Berksan

Derslerinizde başarılar. Haberlerinizi bekliyoruz. Programı uygun olanla Cumartesi görüşmek dileğiyle :)

@NEVRES KME

İstanbul'dan kimler geliyor abla, var mı net bir liste?

@Tahir Keskin

Tahir dostum,

Sen bu rota konusunun peşini bırakma :) Gençlerin sınavı var. Onlara yük olmayalım. Eskort sensin. Hurmaları yanına almayı unutma. Seka Park ta buluştuğumuzda haklarımızı heybelere koyacağız, pedallamaya başlayacağız :)

@Tahir Keskin

Kimlerin geleceği aşağı yukarı belli. Bugün hareketleniriz başlarız listeye.. Araçlarla geleceğimiz için yerleşme durumu yapacağız.

şimdi rotayı çizdim bu gidiş (link)

seka park 'tan çıktıktan sonra orta köprüye geliyoruz esnaf köprüsü diye geçer köprünün üstünden geçtikten sonra ufak çarşı turu ordan real avm 'nin önünden direk gidip bisiklet yoluna çıkılcak bisiklet yolu takip edilip yahya kaptan ışıklarına gelincek ve ordan sola sapılıp direk gidilcek sapanca sapağına kadar ordan sağ tarafa sapılıp seka kamp'a doğru pedallancak :)

şimdi benim sınav 11 de başlıyor yarım saat sürse saat 1 gibi evde olurum. sizde yola çıkmış olursunuz size yetişirim ben arkadan gelip anca böyle buluşabiliriz. :)

@Melih Çolak

Melih, ilgine çok teşekkürler :)
Sınavda başarılar dilerim. Sen bizi ararsın yola koyulunca. zaten senin çizdiğin rotada gideceğiz. Her şekil yetişirsin sen. :)

İzmit'teki arkadaşlardan Sekakamp tarafına daha önce giden varsa tavsiyerelerini alalım. Cemre Can Süral, Maşukiye yolunu kullanalım demiş fakat ben neresi olduğunu kestiremedim tam olarak.

http://hizliresim.com/krZkaD

Google Maps bağlantısı (link).

Geri