Scudo Sports

3000 liraya hangi şehir bisikleti?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Tamam bu arada benim açtığım başlıkta geçen sedona 300 başlığı bie balım değerlendirsene donanımdan anlıyorsan

Scudo
Sedona bence uçmuş fiyatta dolar da düşüyor bakalım

Ben yine fikir değiştirdim ama artık son kararım 2500 taksitli sedona 350 alıyorum artık kim ne derse desin milletin yorumu yüzünden bisikletsiz kaldık

Sedona 350 son kararım. İnsanları dinlersek bisiklet alamayacağız bu gidişle herkes farklı konuşuyor :)

2500 e hem de taksitle ise bence gayet iyi fiyat. 1230 dolar için. valla bence jantından, maşasına, vitesinden, frenlerine, göbeklerine kadar hiç bir donanımı kötü denemeyecek bir bisiklet. bu donanımı ithal markalar dizdiğinde fiyat 4 binlerden aşağı olmaz, üstelik ya frenleri ya göbekleri deoreden alt seri dizerler.. ben de açıkçası lapierre almasaydım buna yönelebilirdim.

bence ne kadrodan, ne de donanımdan taviz vermediğiniz güzel bir seçim olur. alırsanız mutlaka bol bol foto bekleriz :)

bu arada 2015 model için konuştuğumu belirteyim. bahsettiğiniz fiyatı 2015 model için aldıysanız sıkıntı yok ama 2014 modelin kadrosu pek hoş değil gibi..

• Beğen
Tepkiler: Nando
2015 modeli için söyledim bol bol resim atarım güzel konuşmanız için teşekkür ederim :)

1230 sokar ki 3.139,698 yapıyor. 2500 mumkun değil vermezler

1230 dolar ki 3.139,698 yapıyor. 2500 mumkun değil vermezler

Beredeymiş biz de alalım karta mı taksit

Neredeymiş. ....

Donanım . . . Donanımları yükseltmek çok pahalıya mâl oluyor. Ancak donanımın varken sadece kadro değişikliği yapıp eski kadronu da satıp arada cuzi bir rakam ödeyip yeni bir bisiklete sahip olabilirsin. @Berke K. Konu hakkında olayı özetlemiş.

@Nando

Yok ben almayacağım sadece merak ettim.

öncelikle hayırlı olsun yeni bisikletiniz güle güle kullanın:)

ama ben anlayamadım afedersiniz.

salcano da hydroformed 6061 aliminyum kadro sedona 350 de.. nasıl sedona daha sağlam kadro oluyor bu durumda?

farkeden ne üzerinde ki marka logolarından ve iki kat fiyat farkından başka?

Sedona 350

$1190,00

3064 TLStok Durumu : Stok sorunuz.
Bu ürün 776 kez görüntülenmiştir.
  • Özellikler
  • Ödeme Seçenekleri
Yol hakimiyetini mükemmele taşımak için 350 performans ekipmanlarını ve göz alıcı tasarımı birleştiriyor. Hidroform kadro yapısı, konfor geometrisi, Shimano Deore Trekking serisi ekipmanları, DT Swiss 466 jantları ve Marathon lastikleri ile unutulmaz performanslar yaşatacak, sade ve şık bir bisiklet.
KADRO6061 ALUMINIUM 26
BEDEN17/19
VİTES SAYISI30
MAŞAVIVA AIR RL
ORTA YATAK-
AYNAKOLShimano Deore FC-T611
VİTES KOLUShimano Deore SL-T610
FRENShimano Deore BL-T615
ZİNCİRSHIMANO HG-54
VİTES / ÖNShimano Deore FD-T611
VİTES / ARKAShimano Deore RD-T610
KASETSHIMANO CS-HG62 11-34
ELCİKVELO COMFORT
GİDONRACEFACE EVOLVE FLAT 600MM
BOĞAZRACEFACE EVOLVE
SELE BORUSURACEFACE EVOLVE 375mm 31,6
JANT ÇEMBERİDT SWISS 444D 29
HAZNE / ÖNShimano Deore HB-M615
HAZNE / ARKAShimano Deore FH-M615
FURÇ TAKIMINECO 142
PEDALShimano PD-T420
SELESEDONA 6076
LASTİKSCHWALBE MARATHON 700X38
PARK AYAĞITRANZ-X

Daha almadım :) sedona daha sağlam da demedim sadece görünüş + donanım + kadro değerlendirmesi sonucunda buna karar verdim. Dediğiniz gibi 6061 alim. Kadro var 3 kez dipciklenmis ayrıca full deore set ve havalı rox shock maşa var :)

triple butted yazmıyor yanlış değilsem hydroformed yazıyor ?
donanım çok güzel zaten :)

2500-3000 tl bandında ghost x6 daha üstün gibi geldi bana..

birde bisiklete ayırdığınız bütçe yükseldikçe çalınma vs gibi güvenlik korkuları sarıyor insanı gerçekten..

O parayı hak etmiyor. . .Deore sistem bisiklete 3000 TL küsür para bağlamak akıllı işi değil.

@Çağrı Fatih Yamalı

arka ön göbekler ve hidrolik fren seti de dahil deore set bis bisiklet öenerebilir misiniz daha uygun fiyata. varsa bilmek isterim açıkçası..

@lombardo

Carraro Crx 970 - 930 - 960 Crx 2012 , Mosso Xt, Salcano Assos 50,40, Salcano Igman Deore . . . Daha sayabilirim ?

bilgi için teşekkürler. güzel bisikletler hepsi de. anladığım kadarıyla hiçbiri 28 teker değil. lastikler de dağ, gerçi kolaylıkla değiştirilebilir. sanırım arkadaş bir şehir bisikleti düşünüyor.

ama şart değilse bahsettiğiniz bisikletler de güzel, değerlendirilebilir.

fakat 2500 se sedona

3000 se, ben olsam yine sedona derdim 28 olduğu için.

bu arada size sorunca ben de merak etdip baktım carraro 330 var amortisör şart değilse, tam full grupset değil ama fiyat performans olarak fena değil gibi görünüyor

neyse

• Beğen
Tepkiler: Nando
Arkadaşlar 3 bin tl bütçeniz var. üstüne basa basa söylüyorum. Şu iki özellik olmazsa olmaz;
1- gidondan kilitlemeli maşa,
2- hidrolik disk fren,
Hangi Şehir/hibrit/tur bisikletini alırdınız, neden ?
Lütfen saydığım maddeler dışında özelliklere sahip bisiklet onermeyin, LUTFEN...

şahsen ben şehir bisikleti almazdım. ama ikinci el 3 binliralık yol bisikleti alırdım. varsa sahibinden de 3 binliralık şehir bisikleti de alabilirdim. çünkü daha donanımı yüksek oluyor. marka ve model belitmicem. zaten o fiyatlara hemen hemen aynı donanımlara sahip bisikletler oluyor ikinci elde.

Ya ben sıfır istiyorum ve de yol ya da dağ istemiyorum

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri