Scudo Sports

3000 liraya hangi şehir bisikleti?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
ara mesajları okumadım direk ilk mesaja cevap veriyorum. xt donanımlı bisikleti al bak yoluna. ilerde birazdaha para biriktirirsen kadroyu değiştirirsin. onada gerek duyacağını sanmıyorum. zira her gün 3 - 5 metre yükseklikten atlayacak değilsin arazide.

• Beğen
Tepkiler: Nando
Scudo
Işte kadro saglamligindan çok kadro geometrisinden akıcılıktan bahsediyorlar yoksa hepsi alüminyum yani o yüzden deore donanımlı ghost panamao x6 en stabil bisiklet gibi duruyor ve onu alacağım

Şimdiden hayırlı olsun. . Güle güle kullan :)

• Beğen
Ben de bayiye gelip baktım. Donanım iyi. Ağırlık idare eder. Renk beğenmedim . Lapierre urban shaper 600 daga iyi. bence. 11. Kg.

Dosyalar

• 14271205402871295072623.jpg
    14271205402871295072623.jpg
    98,7 KB · Okunma: 52
Canlı gördün mü bisikleti bence gayet hoş

Ayrıca senin dediğin bisikletin ön maşa sabit

Yusuf kataloğun üstündeki kalemle yazılı fiyatı mı istediler buna nerde burası

Ara mesajlari okumadim ama soyle diyeyim ben:

Ilk bisikleti alirken maximum butce ile alabilecegimizin en iyisi icin cilgincasina doneriz ortalikta. Kadro, maşa, fren, donanım derken iyice kafa bulanir! Sonra alinir pedala basilir, tecrube edilir, en iyi donanimdan bile degisiklikler yapilmaya calisilir, hatta "keske su kadro olsaydi" sorgulamaları baslar...
Hatta tarzinizin olmadigina kanaat getirilerek MTB, tur, yol, citybike celiskileri ile lastik kalinliklarina sarilir en basta!

Kisacasi ilk bisikletiniz icin paranizin yettigi, gozunuze hos gelen, icinize sinen donanim veya kadro tercihini yapin alin. Binin keyif alin gerisine 3-5 seneye karar verirsiniz.

Donanim aldiysaniz ve kadroya meylederseniz elden cikarir kadrosu iyi bir bisiklet secer ve artik bilincli bir tercih yaparsiniz.

Kadro oncelikli aldiysaniz ya daha iyi donanimli iyi bir kadro alirsiniz elinizdekini cikarip, yada donanim yukseltmeye baslarsiniz.

Olmadi zaten farkli tarz bir bisiklet alacaginiz icin yine elinizdekini satar butceye katarsiniz bir sonraki tercihiniz icin ;)

Alin icinize sinen bir tanesini! Dusundukce gelmez sonu :)

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
Benim şu an kafamda tek soru işareti var o da görsellik sizce nasıl ghost panamao x6 ?

Yok canlı yok spariş vermişler ancak. Evet o fiyat dediler sen kaça gördün

Katalog fiyatı 946€ nerde o bisikletci hangi il

Çanakkale

Karıştırıyor olabilirler

Telefonun nedir?

Vaktim dar hemen yazarsan görüşebiliriz

@Nando
Buna biz karışamayız. Zevk sizin beğendiyseniz alın kullanacak olan sizsiniz.

• Beğen
@Nando

Ben bronz renkli bisiklete beyaz maşa takılmasına anlam veremedim onun dışında güzel görünüyor.

• Beğen
@Nando

Forum ortamında telefon numaranızı vermeyiniz. Özel mesajdan yollayın @Nando

• Beğen
Tepkiler: Nando ve ebayusuff
@Berke K.

Ben de bepenmemiştim. Görüntü yok. Bir de lapierre e bak urban shaper 600 şu estetiğe bir bak

@Nando

Yok herhslde kendi alış fiyatları o imiş. Gözden kaçırmışlar Anlaşılan. Maalesef senin dediğin fiyat.

@ebayusuff
Ya şimdi senin dediğin modelde süspansiyon yok abi süspansiyonu olup başka iyi olan bisiklet de yok ee ne alcaz ki valla heralde bi şey alamiycaz bu gidişle.

Şehir bisikleti ön amortisör(gidondan kilitli) ve hidrolik disk fren olmak şartıyla;
1- Mosso legarda 1530
2- Ghost panamao x6
3- Sedona 350
4- Merida crossway 500
5- Salcano city wings 20 hd
6- Bianchi touring 730
Bu bisikletlerden bi tercih yapmak zorundayım birinin gorseli güzel donanımı kötü birinin gorseli çok iyi degil donanımı iyi hep bu tarz bisikletler bu şekilde ne yapacağım ben de bilmiyorum. Bunlara alternatif bu fiyatlarda var mı başka bi marka/model ?

@Berke K.

aynen katılıyorum. merida nın kadrosunun salcanonunkinden ''daha iyi'' olduğunu gösteren somut testi bilmiyorum ama donanımı ileride değiştirmek düşüncesi de bence bir yere kadar.

yani aynakolu, rubleyi; hatta oldu olacak orta göbeği filan değiştirmek zorunda kalıyorsan; iş donanım değiştirmek olmaktan çıkıp, bisikleti komple değiştirmek gibi bir noktaya gelmiş oluyor sank..

gidondan kilitlemeli olması şart değilse sedona 325 de fena değil diye düşünüyorum. elbette ki yazdıklarınızın bazılarından eksi, bazılarından artı yönleri vardır ama neticede bir alternatif olsun

yok gidondan kilitleme şart ise, 350 de 'belki' vardır ama onun da maşası rock shox ve fiyat fırlamış epey.

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
@lombardo

Bn değiştirmek zorunda hissedeceksem gider çıplak kadro alırım onu döşerim adı belli iş yapmış olurum. Yoksa keyfi yükseltme yapmak dışında değişiklik yapmak zorunda kalacaksam bu hamallıktan öte bir şey değildir.

Senin @ebayusuff

Bu arada senin için tekrar bayiye dönüp sormuştum fiyatını. Önce evet orada yazan demişlerdi. Sonraki gidişimde çark ettiler.

Sen amortisör sevdasından vazgeç. Benin dediğimi alalım sana. Söyleyim ni tabe daga getirsinler. Piyasadan da 200 lira aşağı alıyorsun .

Bu arada yazdığım mesajları önceki mesajlara ekleyip gidiyor site. NE iş ANLANADIM

Amortisör sevdasindan vazgecsem çok iyi focus var bike and outdoor a bak abi 2014 serilerine alman malı benim olmazsa olmazim bakın sadece amortisör değil gidondan kitleme de olacak bir de hidrolik disk fren :)

sedona 350 güzel donanım dizmiş ben de şimdi baktım. vites komponentleri full deore olmak ile beraber, arka-ön göbekler ve hidrolik disk frenler de deore. yani tam set dizmiş. ama fiyatı çok yüksek gibi geldi bana. tabii bunda doların bu kadar abartılı yükselmesinin de payı var..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri