Scudo Sports

300 kilometrelik Tuz Gölü gezisi

Oooooo, olay Avrupa insan hakları mahkemesine kadar gitmiş te karar onanmış bile..
Valla artık bizim lafımızın sözü bile olmaz. Yukarıdaki baloncukların içinde iki yüksek hakem/hakim'in kararlarının asılları izlenmekte.

İster Bolu ister Niğde benim için yukardaki yüksek hakemler ve hakimler kurulu kararından sonra hiç farketmez. yeterki bir aladağ manzarası olsun da ne olursa olsun. ama herhangi bir dağ değil Tuğrul ve Murat şefimin dediği dağdan olacak bi zahmet..
Söz savunmanın, Valla savunmadan da hiç ses çıktığı yok. Herhalde sessiz sessiz arkaya geçip iki puan almaya çalışıyor.. :D :D :D

Alo hocam, yine dağa geri mi döndün. Hatlar koptu galiba.. Alooo hocam gel yahu, seni sevdiğimizden diyoruz. Ne olacak iki foto da bize göndersen, ille profesyonel dergilere satmak şart mı? bir sefer de para kazanmayıver:p

Scudo

Evet doğrudur, Niğde Aladağlardaydım. Tuz gölünün de yanından geçtik , iron- arge ekibini bol bol hatırlayarak.

O kadar.
Karar benimde kabulümdür. Temyize gitmeyeceğim. Şeriatın kestiği parmak acımaz.
Fotoğraflar geliyor.

Aklıma geldi ama, davamın görüldüğü başlığı değiştirmek istememiştim.
Yine mi yanlış yaptım ? Benim ne suçum biter ne cezam, ne yapsam acaba. :)

Tuğrul şefim yukarda verdiğin linke gidip baktım. Vurdum kapıyı açan olmadı. Bi ses içerden "tadilat vaaaar çalma kapıyı sonra gel" dedi. Bende şimdi antrenmana gidiyom. Sonra ataruh hocam yok istedinde sonra bir gelip fotolara bakmadın falan derse sen şahit oluver sana zahmet. Her ne kadar temyiz etmiycem dediyse de bi de bizi oturtmasın davalı koltuğuna.
Haydi iyi akşamlar..

ahhhh ataruh ahhh
fotoları görünce nasıl bir kalbî heyecan helecan ve hezeyan...ofiste evrakların içinde kaybolmuşken :7:

:River-102 :River-102 :River-102

aladağlar da kaybolmayı yeğlerim...

teşekkürler...

Bir problem var . Outdoor bölümü içinde aladağ resimlerini görmek için cookie leri silmek gerekiyor.Reise haber verdim .düzelecek inşallah.

valla ben linki görebiliyorum ve teknik bir aksaklık gözleyemedim.

Reisim evet şimdi bende rahatça ilgili sayfaya girebildim ve hatta iki cevap bile yazdım. Ancak 2-3 saat önce durum farklıydı.
Demek ki problemler senin adını bile duyunca halloluyor. :)

İlginiz için teşekkürler, sağolun.

Yarım saattir resimlere bakıyorum , daldım gittim. Sanki ben de aynı turu attım. Çok güzel, paylaştığınız için teşekkürler...

Gittiğimiz yerlere, bir şekilde sizi de gitmiş gibi yapabildiysek, ne mutlu bizlere..
Ne kadar mutlu olduk bilemezsiniz..
teşekkürler..

bende acaip dalmışım ama tam bitiremedim babam çağırdı gerçekten iron takımını ayakta alkışlıyorum :D:D:D(g harfini yanlış yazmışım ondanduzelttim)

@nefrett

Teşekkürler nefret. :cool:

Yukardaki biraz komik bir cümle gibi oldu sanırım ama neyse.. :)

Anlatim ve fotograflar herzamanki gibi bir ironman harikasi :) Arasira bu konuyu gundeme getirmek lazim ki yeni uyelerimiz ''ironman'' ne demekmis anlasinlar :)
Bu anlamda ''nefret'' isimli arkadasa bir tesekkur de ben edeyim konuyu tekrar gundeme tasidigi icin.

Ironman abim siz bu geziyi yaptiginiz siralarda ben foruma pek girmedigimden tam anlamiyla simdi inceleme firsati buldum. Yasadiginiz maceralar, aktardiginiz tecrubeler ve onlari anlatma tarziniza soylenecek soz bulamiyorum. Harikasiniz :)

Ilginc bir sey yakaladim bu arada :D Sabah geziye basladiginizda yuzunuzdeki sakallarla gece cektiginiz fotograftaki sakallariniz arasinda ciddi bir fark var :D Bisiklet ustunde gecirdiginiz zamanin ''biyolojik saat'' cinsinden karsiligi bu asagidaki fotograflardir :D :

Sabah
http://i62.photobucket.com/albums/h101/ironmantuzgolu/aaa.jpg

Aksam
http://i62.photobucket.com/albums/h101/ironmantuzgolu/m5.jpg
:D :D :D

Uzerinden oldukca zaman gecse de ben sizlere tekrar tekrar tesekkurler ediyorum boyle guzel bir paylasimda bulundugunuz icin :) Iyi ki tanimisiz sizleri ironman abim :)

Selamlarimi iletiyorum gorusmek uzere :)

Gerçekten güzel bir gezi olmuş.
Sayfaları bilgisayarıma kaydettim. Belgesel değeri var çünkü...

Teşekkürler!

tek kelime ile harika kutluyorum devamını diliyorum hoşcakalın
antalya necod

çok gülerek cok severek okudum ve fotoğraflara baktm =) güzel gezi ve yazılar olmuş teşekkürler

Sevgili Mesut bey Pedalşörlükten kalemşörlük. Allah sizin mahkemenize düşürmesin..Abi oku, oku bir haftada ancak bitirdim yazılarınızı. Tebirk etmeyeceğim çünkü bu yazılar bu yargı'lar bu buluşlar tebrikten de öte..

Birde allah arkanıza da düşürmesin. Bu ne km. bu ne uzun zaman dilimi ayaklar açıldımı bas basabildiğin kadar pedallara. İşte bisiklet tutkusunun sonucu..

Yenge hanımın verdiği cezayı da bende onaylıyorum..

Olmazki böylede BİSİKLETE BİNİLMEZKİ.. Binilir binilir vallahi binilir..

Bu tutkuyu bilen bilir.

Benide alııın ne olur yanınızaaa İRONMANLAR.. Sevgiyle kalın..

tam okudum bu sefer harbi ayakta alkışlanacak bi tur hemde GECE kısmı. inşallah bizde evlenince rahat izin alabiliriz :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D yeni rekorlara ve cezalara imza atmanızı sabırsızlıkla bekliyoruzz....

Geri