Scudo Sports

30 Temmuz Cumartesi İznik Gölü Turu, Yetişen Geliyor

@Ekrem Erten

Katıldığınız turda sigara içtiniz diye dışlanıp dışlanmadığınızı Polenez turuna katılan arkadaşlar açıklık getirirse daha iyi olur.

Turun zorlu veya kolay olması senin seçtiğin güzergaha ve performansına göre değişir.

Yarınki turda herkes Sigara içiyor olacak demişsiniz.

Son mesajınızda ise Sigara içmeyenlerin turdan korkmamalarını sağlamak içindi demişsiniz :eek:

Scudo
Konuya dönelim...

1- Ekrem
2- Ömer
3- Serhat
4- Emre (kesin değil)
5- Hüseyin (kesin değil)
6- Hasan (kesin değil)

kesin olmayan arkadaşlar 21:00'a kadar karar vermiş olunuz.

@Ekrem Erten

merhaba, cumartesi yani yarin 30.7.2011 tarihli IZNIK turuna katilmak istiyorum...
Maltepe ikamet ediyorum.
Bir arkadasim daha var,
muhtemelen oda gelecek ama o gelmese bile benim gelisim kesin..
anadolu yakasi icin bulusma yeri ve saati ni verirseniz sevinirim.
Tesekkurler.

7'de Haydarpaşa'da buluşucaz. Özelden detayları konuşuruz.

@Ekrem Erten

merhaba ben arda
az once
''merhaba, cumartesi yani yarin 30.7.2011 tarihli IZNIK turuna katilmak istiyorum...
Maltepe ikamet ediyorum.
Bir arkadasim daha var,
muhtemelen oda gelecek ama o gelmese bile benim gelisim kesin..
anadolu yakasi icin bulusma yeri ve saati ni verirseniz sevinirim.
Tesekkurler.''
seklinde bir mesaj atmistim...
cevabinizi bekliyorum tesekkurler

@Ekrem Erten

cok ozur dilerim,
ozelden derken ?
forumu kullanmakta biraz beceriksizimde...
saat 7de haydarpasa derken?

@arda aricak

Sabah 07:00'da Haydarpaşa tren istasyonunda buluşucaz. Telefon numaramı özel mesaj olarak attım, arayabilirsiniz.
Forumda sağ üstte özel mesajlar yazan yer var. Oraya tıklarsanız görürsünüz.

@Ekrem Erten

ekrem ..bisiklete 1.5 ytl artı tam bilet 1.5 ytl gebzeye banliyö trenleri ,güzel geniş içerde fazla kapı yok ..topçular feribot 3 ytl idi tam bilet tabi öğrenciye ucuz olur bisiklete orda para yok tam olarak yol parası 12 ytl ye geliyor öğrenci herhalde 10 kağıt ben yine üniversiteyemi girsem ...

:) :) :) :) :)

C.tesi vapur saati 07:40 dıye gosterıyor.. 07:15 e nasıl yetısmeyı planlıyorsunz avrupa yakasından kadıkoye?

Ben geliyorm.
Peki eminönünden binilicekse kaçta orda olunucak ?

Güzel tura benziyor... Katılmak isterdim ama ne yazık ki çalışıyorum... :(

Ekrem çok güzel bir rota ama Kudret abi haklı bu rota sizin söylediğinizden çok daha uzun km olarak sadece gölün etrafı yaklaşık olarak 95 km tutuyor yalova geliş-gidiş ve ek olarak aşırı derecede eğimli yolda hesaba katılırsa, mangal ve yüzmede var moralinizi bozmak gibi olmasın ama grubun bölünmeden bu turu tamamlama şansı yok gibi :mad: Bence hedef küçültmekte fayda var çünkü gölün etrafını dönüyorsunuz yoruldum geri dönelim dediğiniz noktada ileri giderseniz daha az yolunuz kaldığını anlıyorsunuz:D Herşeye rağmen denemekte fayda var iznikte karnınızı doyurmadan yola çıkmayın güney tarafında yemek sorun olabilir, önemli olan varmak değil yolda olmak yolun tadını çıkarın iyi eğlenceler...

• Beğen
Tepkiler: serhat fırat
Merhaba Arda nın bahsettiği arkadaşı benim. Ben de katılmak istiyorum. Maltepeden haydarpaşaya gelirim sabah orda buluşuruz 7.00 de . Tur gerşekten çok güzel olacak gibi.

Raif'in dediklerini dikkate almak lazım arkadaslar. zor bir tur hepinize kolay gelsın. önemli olan bisikletten zevk almaktır. sağlığınıza dikkat edin hepinize keyifli sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: Raif Korkmaz
avrupa yakasından gelecekler 6.15te karaköy'de buluşucaz.

@Onur251

Vapura karaköyden bineceğiz... Eminönü değil... Karaköyden ilk vapur 06:30 da..

@Raif Korkmaz

Grup bölünmeyecek, pili bitenler Yalova'dan deniz otobüsüyle dönecek. Yalova'ya kadar beraber gideceğiz bir aksilik olmazsa.
Korkunun ecele faydası yoktur.
İnanmak başarmanın yarısıdır vs. vs. :)

• Beğen
1- Ekrem
2- Ömer
3- Serhat
4- Emre
5- Arda
6- Hasan
7- M.cihan

Karaköy'den 6.30da çıkılacak, gelmeyen beklenmeyecek. Haydarpaşa'dan 7.15'te çıkılıcak.

@Ekrem Erten

İyi de abicim 06:30 da vapur haraket ediyor karaköy iskelesinden, 07:15 te ise tren kalkıyor haydarpaşadan yanlış anlaşılmalar olmasın lütfen... en geç 06:20 civarında biletlerimizi almış vapura binmiş olmalıyız....!!!!! Bu saati göz önüne alarak evden çıkalım lütfen.... En geç 06:20 karaköy iskele!!!! Ve en geç 07:00 Haydarpaşa Garı!!!!! Arkadaşlar Ekrem'in verdiği saatler bahsi geçen vasıtanın (kalkış) haraket saatidir... Gelişlerimizi ona göre ayarlayalım lütfen!!!

• Beğen
@Ömer Kılıçsoy

Tamam o saatte ordayız inşallah ben yatarsam kalkamam o yüzden yatmayacağım trende uyurum belki :D

Geri