Eeee yatın o zaman sabah kalkamayacaksınız, sonra Gökmen gibi uyanamadık o yüzden gelemedim demeyin, gerçi o karadenizli olduğu için hep geç uyanıyor Aklıma gelmişken bence gölü gördüğünüzde rüzgara bakın arkanıza alın ve devam edin, şimdi karşıma alayım dönünce arkadan eser demeyin hiç öyle olmuyor
Ben turdaydım iznike gittik benim neredeyse ilk uzun turum olduğu için çok yoruldm ordan dönüşte ben otobüse bindim onlar muhtemelen şu anlarda sürüyolar çünkü planlanandan bayağı geç gittik
tahminimce tur bugün bitecek. büyük ihtimal saatin geç olmasından ötürü konaklama yapılmış olabilir ki, hava şartlarına baktığımızda gayet doğal ve olası bir durum. Allah kolaylık versin.
Gece 4'te evdeydik
9 kere lastik patlamasının dışında bir aksilik kaza falan olmadı. Tek sorun İznik'e gelene kadar çok vakit kaybetmemizdi. Detaylı tur bilgisini daha sonra yazarım.
Gerçekten çok büyük şansızlıklar ve aksilikler yaşadık ama yine de fevkalade bi geziydi.Ben kendi adıma çok memmnun kaldım katılanların dayanışmasından ve dostluğundan.Çok eğlenceli ama bi okadar da yorucuydu.En güzel kısmı şüphesiz kamyon kasasında bamyaların arasında eve dönüş yolculuğuydu.Ömer kamyoncuyu kafalamasa halimiz haraptı vallaturu tamamlayan ekip gerçekten iiydi ve onlarla her türlü geziye katılmak isterim.Ben resimleri eksiksiz upload edip linki buraya koyarım.