Scudo Sports

30 Temmuz Cumartesi İznik Gölü Turu, Yetişen Geliyor

@Emre Gözütok

Sabah kahvaltısı için durmayacağız bunun için trende ya da vapurda yemek üzere sandvich hazırlayabilirsiniz... Ya da tost vs alabilirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Emre Gözütok
Scudo
@Emre Gözütok

Yatmazsan bisiklet üzerinde uyursun artık. İyi geceler herkese.

@Ömer Kılıçsoy

Tamam. Peki bir şey merak ediyorum yüzmekle ilgili sadece gölde mi yüzmeyi planlıyorsunuz yoksa yolda giderken denizde de yüzülücek mi ?

@Emre Gözütok

Sadece gölde yüzücez kısa bir süre. Keyif yapmaya pek vakit olmayacak.

Eeee yatın o zaman sabah kalkamayacaksınız, sonra Gökmen gibi uyanamadık o yüzden gelemedim demeyin, gerçi o karadenizli olduğu için hep geç uyanıyor:D :D :D Aklıma gelmişken bence gölü gördüğünüzde rüzgara bakın arkanıza alın ve devam edin, şimdi karşıma alayım dönünce arkadan eser demeyin hiç öyle olmuyor :D :D :D

bakalım İznik yolcuları ne yaptı :) duruma göre ramazan sonrasında planlarıma ekleyeceğim umarım bol bol fotograf koyarsınız..

Bu havada işleri çok zor gibi, inşallah arkalarından biraz üfürüyordur.(Arkalarından... karşıdan değil :D )

eee çelebiler ne haldasınız bre...

Ben turdaydım iznike gittik benim neredeyse ilk uzun turum olduğu için çok yoruldm ordan dönüşte ben otobüse bindim onlar muhtemelen şu anlarda sürüyolar çünkü planlanandan bayağı geç gittik :)

tahminimce tur bugün bitecek. büyük ihtimal saatin geç olmasından ötürü konaklama yapılmış olabilir ki, hava şartlarına baktığımızda gayet doğal ve olası bir durum. Allah kolaylık versin.

Eğer rotayı tamamladılarsa 3 gün daha sesleri çıkmaz oturamazlar bile :D :D :D

Ekrem kardesim neyse sesinizi duyduk. Varmi geziden foto. Selamlar

Gerçekten çok büyük şansızlıklar ve aksilikler yaşadık ama yine de fevkalade bi geziydi.Ben kendi adıma çok memmnun kaldım katılanların dayanışmasından ve dostluğundan.Çok eğlenceli ama bi okadar da yorucuydu.En güzel kısmı şüphesiz kamyon kasasında bamyaların arasında eve dönüş yolculuğuydu.Ömer kamyoncuyu kafalamasa halimiz haraptı valla:)turu tamamlayan ekip gerçekten iiydi ve onlarla her türlü geziye katılmak isterim.Ben resimleri eksiksiz upload edip linki buraya koyarım.

Geri