Scudo Sports

30 Mart 2008 pazar Baharda boğaz bisiklet gezisi

ümit_levent

Forum Demirbaşı
Tepki
407
30 Mart 2008 pazar Baharda Boğaz bisiklet gezisi
Saat : 10:00
Buluşma Yeri : Taksim gezi parkı
Parkur : taksim - mecidiyeköy - etiler-baltalimanı - istinye - tarabya - sarıyer ( mola )
dönüş - tarabya - istinye - emirgan - bebek - ortaköy -kabataş
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Katılımcılar Ön kayıt için lütfen bu sayfaya ad, soyad ve cep telefonu belirten cevap yazın veya
kayit@bisikletliler.org adresine mail atınız.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kask giyilmesi, zorunludur. ( Kaskınız yok ise 1.oo YTL' ye kask kiralayabilirsiniz. )
Eldiven kulllanmanız ve yanınızda Su, kimlik ve molada ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir miktar para
bulundurmanız önerilir.
Ortalama gezi hızımız 15 - 17 km/h civarın olacaktır.
Teknik elemanlar yoldaki arızalarda üyelerimize teknik destek verecektir.
18 yaşından küçüklerin velileri ile gelmeleri veya veli izin yazısı getirmeleri gerekmektedir.
Mevsim şartlarını dikkate alarak Yağmurluk taşımanız tavsiye edililir.

Scudo
slm konunun başlığo dikkatimi çekti girdim am benim bildiğim
taksim-mecidiyeköy-etiler-baltalimanı boğaz yakın yani boğaz sayılmaz
bu arada pzr günü görürsem sizi bisikletforum die bağırırım anlayın benimdir

@ümit_levent

yanlış anladınız herhalde listede sarıyer olduğu için ben sarıyerde sizi görürsem bisikletforum die slm veririm demek istedim ama bu yaz değil bi daaki yaz gezilere katılabilirim belki

pazar günü hava sağnak yağışlı gözüküyor bilginize...yağışlı olmasaydı sizlere katılmak isterdim. görüşmek dileğiyle...

arkadaşlar inşallah yagışlı olmaz ben zaten şifayı kapmış durumdayım dün akşam çok fena rahatsızlandım fena şekilde bir titreme tutu bogazlarım da çok agrıyor ama yinede gelicem inşallah hem hava hemde ben iyi olurum da gelirim orda görüşmek üzere kendinzie iyi bakın

Geri