Ferhat Köse
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 8.275
- Bisiklet
- Bisan
Geçen ay Ankaradan Derya ve Cüneyt abi ile Sivrihisarda buluştuğumuz gibi 30 Eylülde de Eskişehir ekibi olarak Bursa'ya doğru hareket edelim Bursa'da ki arkadaşlar da Eskişehir'e doğru gelsin İnegöl'de buluşalım diyoruz.Kesin karar Cuma akşamı verilecek (hava ve mesai durumlarına göre) Eskişehir ekibini ben organize ediyorum 3-4 kişi oluruz zannediyorum.Bursadaki arkadaşlara faceden davetiye yolladım Barış Turan senin face hesabın yok buradan davet ediyorum
ayrıca konumu ve durumu müsait tüm forum arkadaşlarımız davetlidir.
Muhtemelen İnegöl den Bursa tarafına çıkışda bulunan Köfteci Orhanın bahçesinde buluşuruz.
Eskişehir'den Köfteci Orhan 117 km Bursa merkezden tam hatırlamıyorum ama 60 -65 km olması gerekiyor.Kısaca Eskişehir ekibi 235 km yol yapacak dönüşte mezitler çıkılacak (yaklaşık 10-15 km yüzde 10 eğim) Bursa ekibide 120-130 km yapacak ve hem İnegöle gelişte hemde dönüşte sağlam rampa çıkacaklar.
Buluşma saatini de 11:30 veya en geç 12:00 olarak düşündüm .Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Not:Kimse katılmaz ise ben tek başıma inegölde köfte yiyerek geri döneceğim
Muhtemelen İnegöl den Bursa tarafına çıkışda bulunan Köfteci Orhanın bahçesinde buluşuruz.
Eskişehir'den Köfteci Orhan 117 km Bursa merkezden tam hatırlamıyorum ama 60 -65 km olması gerekiyor.Kısaca Eskişehir ekibi 235 km yol yapacak dönüşte mezitler çıkılacak (yaklaşık 10-15 km yüzde 10 eğim) Bursa ekibide 120-130 km yapacak ve hem İnegöle gelişte hemde dönüşte sağlam rampa çıkacaklar.
Buluşma saatini de 11:30 veya en geç 12:00 olarak düşündüm .Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Not:Kimse katılmaz ise ben tek başıma inegölde köfte yiyerek geri döneceğim