Scudo Sports

'' 30 ekim -a-b grup-iznik-''

evet yılmaz geliyor,,,,,ozan geliyor cemo geliyor....ogün geliyor,,,,burak o.k osman o.k emir o.k ekrem o.k adem dualı o.k adem sonmez o.k ve aykut da bi ayar çekerse takım tamamdır ,,,,,,,

Scudo
evet bu ağır tur öncesi bıçkıdere vardır yeni gelecek arkadaşların bıçkıdere iznik e hazırlık antremanında yer alması kendi menfaetlerine,,,,,, bıçkıdereye katılan herkezin temposu iyidir burda sürat yapılacaktır,,,,

evet iznik kesin liste

1- kudret
2- ogün bugsbunny
3- ozan
4-cemo

avrupa yaka,,

a-burak
b-ekrem
c-yılmaz
d- adem dualı
e- emir
f- osman
g-adem sönmez,,,
h-aykut,,,,

evet a-b grup dedik ama a grubun koçu hasanın durumu belirsiz hasan düşük tempolular ile gelecekti ve orhangazi yolunu kullanarak ordan kuzeyden devam ederek tekrar aynı yolu alarak yalova ve topçular yapacaktı en kolay yol ,en az rampa burda olduğu için düşük tempolular burada gidebilir dönüşte sadece 10 km lik orhangazi tırmanışı vardır eğim 6 felan..asfalt yol ve geniş...giderken beş km lik bi tırmanış var yalovadan sonra...

Takvime İznik turu diye işledim, beni de listeye dahil edebilirsin Kudret agabey :)

İznik Turuna Adam Çalayım bu topikten :D
İznik e Kamplı tur, ağır tempo, sakin ve keyifli, gezintili eğlenceli...
Performans yapacam diye kendinizi zorlamayın! İznik e Benim turla gelin Hayatınızı yaşayın!!!
Kudret Babanın topiğinden kopup gelenlere %50 indirim :eek:
Topik linki;
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=1231104&posted=1#post1231104

GEL VATANDAŞ GEL!!! İZNİK TURU NASIL OLURMUŞ GÖR!

@Cengiz Yargıç

aneyyyyyyyyyyy :eek: :eek: :eek: :eek:
adamları kaçıriyler,,,,,,,,,,

:D :D :D :D

Cengiz BABA nın turlarında güzel kızlar oluyo bende gidiyorum...:):):):):):):)

ama sanırım bizim İznik turlarını görmemiş binlerce İznik turu yaptık ama öğreneceğimiz daha çok şey var herhalde İznik turununn nasıl olacağını öğretecekmiş..:):):):):):)

@Hasip Çehre

gel babo gel

kaçmazzzzzzzzzzzzzzzz,,,,,,,,

:D :D :D :D

Yav bir saniye bizim gruptan kimseyi çalmayın abiler biz ekibimizi kurduk :D
dönüşte kardeş kardeş gelliriz :D

Valla siz bilirsiniz kardeşim.... İznik e lay lay lom giderek, mola yerlerinde ikramlar, Çevreyi geze geze, eğlenerek, akşam çadır ve ateş etrafında eğlence, ve daha biçok imkanlar var benim turda...
Performans yapacam diye kendinizi ve bisikletlerinizi harcamayın!
Kendinize acımıyosanız bari bisikletlere acıyın.
Kudret Baba sizi Tavşanlı yolundan götürecek; orada kurtlar kuşlar sizi yer :boese157:
Hala Fırsatınız var; Kaçın kurtulun bu topikten.

@Cengiz Yargıç

cengiz babooooooooo,,,,,,
gerçeği yazıyorum arkadaşlar, gülmekten öleceksiniz cengiz dost bende kalıyor , ve şu anda odada çadır kurdu içinde yatacak ,en sevdiği olay bu imiş....evet çadır bayağı güzel, evet cengiz dost bana sonra cevap yazacakmış şimdi meşgul,,,,,,,,

:D :D :D :D :D

,

@Emir Tetiklitop

yok yahu yalnız harbiden çok eğleneceğiz esasında,,, çadır olayıda güzel ama biz 30 unda gideceğiz, valla harbiden odada çadır kurdu cengiz dost ve uykuya çekildi, artık yarın mesaj atar,,,,

evde çadır kurmak yasak tabelası as kudret abi :D
yada burada çadır kurmanın cezası 69Tl falan :D
Ama dikkat et 69 tl cezayı 5 kuruşlarla ödemesin sana :D

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Yargıç
@Emir Tetiklitop

yalnız bu iş hakikaten ilginç ,,,,,,,evet şimdi topik açtım kardeş tur dedim
30 unda biz hareket ederiz ,07.30 da haydarda buluşuruz,saat 10.30 da topçularda olsak ,tavşanlı yolu çok yakın 30 km lik yolu çok süratli alırsak iyi olur iznik e ulaşınca, köfteci yusufa, kime sorsan gösterir orayı,evet cepten ulaşırız cengiz dosta,aksilik olmaz ise saat tam 13.30 da köfteciye ulaşırız şimdi dönüş bakacağız, performans ekibi ya boyalıcaya gidecek ya da 0rhangazi,orhangazi uzun ama rampa az boyalıca kısa ama 1500 rakım ve rampalı,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Uzun süredir ev problemim vardı, Saolsun Kudret Baba evini açtı :)
Bende evin içine çadır açtım :D
İşte aramızdaki fark burda da belli oluyor; Ben kamp ve uzun tur adamıyım, Kudret Baba anında çözüm üreten Performans adamı.
Ev harika, Mum ışığında oturuyoruz, bende odamın içine kurdum çadırı, serdim Matı, attım uyku tulumunu, Bisikletler yanımızda... İmkanlar Geniş yani :D
Her akşam Kudret Baabayla muhabbet edip projeler üretiyoruz. Konumuz hep bisiklet !

• Beğen
Tepkiler: yilmaz kaynak
@Cengiz Yargıç

evet öteki odaya bi çadırda ben kurayım diyorum :D :D :D :D

Geri