Scudo Sports

'' 30 ekim -a-b grup-iznik-''

Scudo
1- şeref konuğu cem şentin,,,,
2- ozan,,,,
3- bahadır...
4- adem dualı
5- burak,,
6- emir,,
7- ferruh,,
8- yılmaz,,,
9- umut
10 - osman,,,
11- yunus,,,,

evet kurtdoğmuş ağır antreman adayları bu antreman sonucunda iznik i yapıp yapamayacağımızı tahlil edeceğiz evet düğüm kurtdoğmuş dabıl offroad ölüm yolunda belli olacaktır özellikle dönüşü aynı yerden yapacağız ....25 km toprak yol yolun tamamı rampa olacak eğimler giderken 6-9 dönüşte bi yerde 10 olacaktır

adem sönmez dostum ,,bu listede sen yoksun çünki sen kafadan iznik e yazıldın bunun nedeni şileden dönüşü yaptın ödül olarak listeye iznikte girdin biliyorsun çok kişi otobüs ile döndü ....pedalşörlerin performansları beni ilgilendirdiği için ne kadar çaılşma yapan varsa bu forumda hemen hemen hepsini tanıyorum ve yeni gelenleride tanıyorum zati yeni gelenlerin mesajlarına bakarak ne vakit foruma girdiğine bakıyorum sen kafadan a takımdasın ...ozanında şansı büyük iznik için gerçi ozan kurtdoğmuşu bekliyor diğer arkadaşlar daha çok çalışacak benle anca pişecekler ...

kafadan listeye girenler,,,30 ekim iznik...

b -takım

1- kudret
2- ogün -bugsbunny

a -takım

1- korsan hasan -koç,,,
2- adem sönmez,,

@Soner Sarihan

soner bey teşekkürler
evet zorlu bi parkuru seçtik malesef ama bunun için önce kurtdoğmuşta 2 ekimde çalışacağız ve 16 ekimde bıçkıdere etabında olacağız,,ben pek çalışamayacağım çünki artçı olarak görev yapacağım 2 ekimde ,arkadaşlarımı geliştirmek derdinde olduğum için onları iznik e hazırlamak istiyorum kurtdoğmuş aslında son derece çetin bi parkurdur 25 km lik yolun gidişi ve dönüşü tamamı rampa oluyor aslında ,biliyorsunuz bu forumda antremanlara önem veriyorum bazen düşük tempolu arkadaşlar ile belgradda bisiklet okulu kapsamı altında bisiklete yeni başlayan arkadaşlar ile beraber oluyoruz amacım istanbulda daha fazla bisiklet sürücüsünün var olmasını sağlamak ama belgrad gibi yerlere giderken malum sahil yolunda bisiklet yolu olmaması bizim için handikaptır bunun mücadelesini anca bisikletliler derneği verir ,,,
ve vermelidir tabi stk sız hiç bi şey olmaz....
evet iznik yoluna tavşanlı ,ahmediye köyü örencik köyü sermayeciye girmeden mahmudiye köyü üzerinden çakırlı köyü ve iznik kuzey sahiline ulaşarak ordan iznik e ...size telefon ederiz köfteci yunusta olacağız ....dönüş a grub için boyalıca olmayabilir duruma göre çünki onlar kuzey sahilden orhangazi ve yalova üzerinden feribotla geçerler evet dediğinize katılıyorum o yol yani yalova orhangazi yolu son derece gürültülü yol egsoz kokusu ama öteki alternatif yollar için mecburen antremana ihtiyac vardır ,evet tavşanlı yolu ve dönüş boyalıca yolu ,,

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

vay anasına sayın seyirciler ve sayın dinleyiciler.........

İzniğe defalarca tur yaptık değişik rotarı denedik ve hepsini paylaşı fotolarla ve anlatımla buradan izah etmeye çalıştık ama büyük hata etmişiz demekki biri kalkıp etap başından iki tabela fotosu çekiyo allah allah......
yaw sanki gidince o tabelaları göremeyeceksiniz yaw feribottan inince köprüden karşıya geçip Gölcük istikametine dönünce biraz gidince sağa dönüyosunuz...

aman tanrım ya baktıkça kahroluyorum....ne müthiş bi keşif olmuş topçulardan Tavşanlı yön levhalarına kadar....

beyler Topçulardan İzniğe giden tüm yolların profillerini grafik olarak vermedik mi yükseltileri , eğimleri, mesafeleri...anlamıyorum hakkaten neyse....şimdiden herkese hayırlı turlar diliyorum...

@Hasip Çehre

aytek herkez bir değil biliyorsun ,,,,,neyse sensiz olmaz gene biliyorsun ben bu sefer tavşanlıdan girip boyalıcadan çıkacağım valla a takımı kurtdoğmuşta dabıl olarak offroada dalacak başkada çareleri yok ..ayrıca bi adet 16 ekimde bıçkıdere tam ring olcak 23 ekimde nadas ..ve 30 ekimde iznik............
bu yola kesin dalacak olanlar ve süratli olan ogündür bugsbunny yani ,,çağatay bey de yol var ama istese gelir biliyorsun tavşanlı yolu yola müsait değil.......soner haklı olarak kompenant eskiyor demekte ,,sen yolla girdin oraya aytek sen daha iyi bilirsin tabi ne olduğunu ben hibrit bisiklet ile ve mtb çatal ,ile ayrıca 1.50 silik tekerle giderken hiç zorlanmadım ama biliyorsun yolun yarısında vites teli koptu ve mahmudiye inişinde gidon sola kaydı bu sefer yiyeceğim o tavşanlıyı, biraz orda tavşan olsa avlardım tavşan eti iyidir...........

:) :) :)

Çavuş bugüne kadar on binlerce km yaptık...aynı rotayı defalarce geçtik...kaç kez kazalarda yaralandık aylarca yatakğa mahkum kaldık ama yürümeden önce yine bisiklet çevirdik....hiç bir turumda bir harf bile yanlış yazmadım buralarda kimler vardı kimler geldi geçti sende çok iyi biliyosun...bizde biliriz blog yapmayı turdan sonra bloğumuzun linkini vermeyi işte şöyle oldu böyle oldu allayıp pullayız arz etmeyi ama biz burada yerinde paylaşalım istiyoruz....

neyse küstüm ben sana..:):):):):):):):):):):)

bundan sonra kimseye yağmurlu havada su yok...:):):):):):):):):):):)

@Hasip Çehre

bak şimdi ben ne yaptım yahu aneyyyyyyyyyyyy,,,
ne yapalım aytek insanlara burda bi olayı anlatmaya çalışıyoruz ama anlamıyorlar bide biliyorsun klavyeden yazmaya bu iş benzemez biz senle azmı debelendik be yollarda, kahır çektim acı çektim sen bilirsin ben bilirim açıkçası başkalarının ne seni nede beni anlamaları umurumda bile değil biliyorsun, biz tekiz sen tek special ben tek special biz senle ölmeyeceğiz ,buraya yazıyorum yemin ediyorumki yarın öbürsügün mezarımın başına gelenler şöyle diyecek bu adam gerçekten bisiklet delisi idi benim derdim bu senin derdin bu ,,aytek sen bir milyona bedelsin, bir dostum var o da aytek senin için romayı yakarım bunu herkez bilsin ...hayt be

aytek benle barışmassan köprüden aşağı atlarım bak ona göre ,,

:) :) :)

2- ozan,,,,
3- bahadır...
4- adem dualı
5- burak,,
6- emir,,
7- ferruh,,
8- yılmaz,,,
9- umut
10 - osman,,,
11- yunus,,,,
12- özer,,

evet kurtdoğmuş ağır antreman adayları bu antreman sonucunda iznik i yapıp yapamayacağımızı tahlil edeceğiz evet düğüm kurtdoğmuş dabıl offroad ölüm yolunda belli olacaktır özellikle dönüşü aynı yerden yapacağız ....25 km toprak yol yolun tamamı rampa olacak eğimler giderken 6-9 dönüşte bi yerde 10 olacaktır

16 ekimde ise bıçkıdere yapılacaktır ayrıca topik açmayacağım bu topikten organize olacağız evet önümüzde önce biliyorsunuz açılmış olan 2 ekim kurtdoğmuş antremanı vardır ,yukardaki listede olan arkadaşlar bu antremana katılacaklar ve alacakları iyi ve kötü dereceler iznik i alıp almayacaklarını belirleyecek başarılı olanlar bıçkıderede çalışacak ,,,,
23 ekimde nadas olur hafif tur yapılır ağır tura ise 30 ekimde hücum diyeceğiz..............

b -takım

1- kudret
2- ogün -bugsbunny

a -takım

1- korsan hasan -koç,,,
2- adem sönmez,,

2- ozan,,,,
3- bahadır...
4- adem dualı
5- burak,,
6- emir,,
7- ferruh,,
8- yılmaz,,,
9- umut
10 - osman,,,
11- yunus,,,,
12- özer,,
13- muhammed,,

yukardaki liste kurtdoğmuş offroad listesi çalışacağız ve iznik i alacağız önce kurtdoğmuş sonra bıçkıdere 16 ekim iki ağır antreman ve 30 ekim iznik..

16 ekimde ise bıçkıdere yapılacaktır ayrıca topik açmayacağım bu topikten organize olacağız evet önümüzde önce biliyorsunuz açılmış olan 2 ekim kurtdoğmuş antremanı vardır ,yukardaki listede olan arkadaşlar bu antremana katılacaklar ve alacakları iyi ve kötü dereceler iznik i alıp almayacaklarını belirleyecek başarılı olanlar bıçkıderede çalışacak ,,,,
23 ekimde nadas olur hafif tur yapılır ağır tura ise 30 ekimde hücum diyeceğiz..............

b -takım

1- kudret
2- ogün -bugsbunny

a -takım

1- korsan hasan -koç,,,
2- adem sönmez,,

şeref konuğu aytekin erzan....

kudret abi erkanda yarış var kurtdoğmuş için müsaitmi

@bahtiyar közen

erkan şansını deneyecek aynı bahadır bey gibi müsait değil paso toprak stabilize bile değil ,,,evet paris-rube de adamlar yol bisikletini çalıyor toprağa ama tabi erkanın arkasında sponsörü yok bisikleti tacize uğrayacak,,,

2- ozan,,,,
3- bahadır...
4- adem dualı
5- burak,,
6- emir,,
7- ferruh,,
8- yılmaz,,,
9- umut
10 - osman,,,
11- yunus,,,,
12- özer,,
13- muhammed,,

yukardaki liste kurtdoğmuş offroad listesi çalışacağız ve iznik i alacağız önce kurtdoğmuş sonra bıçkıdere 16 ekim iki ağır antreman ve 30 ekim iznik..

b -takım

1- kudret
2- ogün -bugsbunny

a -takım

1- korsan hasan -koç,,,
2- adem sönmez,,

şeref konuğu aytekin erzan....

iznik listesine sadece performansını bildiğim arkadaşları yazdım ,,,diğer arkadaşların kesinlikle ik antremandan birine isimlerini yazdırmaları gerekmektedir iznik süratli alınacaktır a takım belli bi sürate ulaşmak durumundadır bu yüzden iznik e katılmak isteyenler özellikle tavşanlı yolunu alabilmeleri için 2 ekim kurtdoğmuş offroadunu ve 16 ekim bıçkıdere antremanlarına isimlerini yazdırmaları gerekmektedir bu topikler aynı yerde gezi organizasyonları bölümünde açıktır .....bilginize,,,

evet aşağıda linklere lütfen tıklayın,,

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=91171

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=90536

artık kendimi dik yokuşlara rampalara vurdum,çok yakında iznik.. bekle :)

iznik listesine sadece performansını bildiğim arkadaşları yazdım ,,,diğer arkadaşların kesinlikle iki antremandan birine isimlerini yazdırmaları gerekmektedir iznik süratli alınacaktır a takım belli bi sürate ulaşmak durumundadır bu yüzden iznik e katılmak isteyenler özellikle tavşanlı yolunu alabilmeleri için ya 2 ekim kurtdoğmuş offroadunu yada 16 ekim bıçkıdere antremanlarına isimlerini yazdırmaları gerekmektedir bu topikler aynı yerde gezi organizasyonları bölümünde açıktır .....bilginize,,,
evet ayrı bi topik açmayacağım dedim 16 ekim bıçkıdere için ama herkeze açık bi antreman şeklinde olmasını düşünerek açtım ...

evet,,,,performansını bildiğim arkadaşlar
iznik,,,,, kafadan hazır liste,,,

a - takımı

1- koç ---hasan
2- adem sönmez,,,,şile dönüşü alarak iyi bi derece aldı,,şileden ta üsküdara...

b - takımı yüksek tempo yapacak

1- ogün bugsbunny - sıkı bir tempocu,,,
2- kudret ,,,,,,,,,,

iznik listesine sadece performansını bildiğim arkadaşları yazdım ,,,diğer arkadaşların kesinlikle iki antremandan birine isimlerini yazdırmaları gerekmektedir iznik süratli alınacaktır a takım belli bi sürate ulaşmak durumundadır bu yüzden iznik e katılmak isteyenler özellikle tavşanlı yolunu alabilmeleri için ya 2 ekim kurtdoğmuş offroadunu yada 16 ekim bıçkıdere antremanlarına isimlerini yazdırmaları gerekmektedir bu topikler aynı yerde gezi organizasyonları bölümünde açıktır .....bilginize,,,
evet ayrı bi topik açmayacağım dedim 16 ekim bıçkıdere için ama herkeze açık bi antreman şeklinde olmasını düşünerek açtım ...

evet,,,,performansını bildiğim arkadaşlar
iznik,,,,, kafadan hazır liste,,,

a - takımı

1- koç ---hasan
2- adem sönmez,,,,şile dönüşü alarak iyi bi derece aldı,,şileden ta üsküdara...

b - takımı yüksek tempo yapacak

1- ogün bugsbunny - sıkı bir tempocu,,,
2- kudret ,,,,,,,,,,

aytekin erzan zati şeref konuğu,,,,

yaz kudret abi benide hazırlanıcam antrenmalara başlıyorum :) dönüşüm muhtesem olucak :D

@dapoet

yok öyle yağma önce nereye gelecen ondan haber ver 2 ekimde çalışıyormusun bu pazar hemen gel bostancıya saat 08.00 de orda ol...karşıdan kafile gelecek beşiktaştan motorla üsküdara geçersin ordan bostancı adalar iskele önü... kurtdoğmuş a gideceğiz..polinezde ne olduğunu hatırla 6 ay boşladın sonra ne oldu biliyorsun ama sende haklısın ne pazarın ne cumartesin var senin ,,, bi salın var idi....ikinci olay 16 ekim bıçkıdere o gün işin varmı bunları hemen yaz bana ,,,

Geri